Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, October 17, 2011

Montague Keen - April 24, 2011

 April 24, 2011


Min kära, var snäll och ha inte dåligt samvete för att du tog dig tid att vara med din familj. Vårt arbete är viktigt, men att bevara familjebanden är också viktigt. Då ni samlas idag igen för att fira din födelsedag så slappna av och njut av energin som skapats av skratten, och också maten som speciellt har tillrätts med kärlek.

Den mörka kabalen skapade konjunkturnedgången. De skapar nu en mat brist runt världen. Till att människan är beredd att uttrycka sitt opponerande så kommer han att lida. Det tar mod att kategoriskt uttala: ”Nu är det nog. Vi ser vad ni planerar. Ni har ingen rätt att göra detta mot oss.”

Mat är en bas nödvändighet för människan. När Jorden skapades, så fanns det mat att äta och örter för medicinering. Detta var klart förstått. Informationen delades bland alla.

Kabalen har opererat under ett antal generationer. De tog över kontrollen av planeten för länge sedan. De skapade myterna och de sa till mänskligheten att de var sanna. Dumt nog så accepterade människan myterna som sanningar och så började religionerna. Kabalen behöver skapa uppdelningar. Det är härifrån som det gamla ordspråket ”dela upp och segra” kommer. Sanningen är här; den är gömd, men lite forskning kommer att avslöja den. Den Nya Världsordningen är det slutliga steget för att helt ta över kontrollen. Se på de som förespråkar den Nya Världsordningen och så kommer ni att se de som inte har ert bästa intresse i sina hjärtan. Deras plan att ”rensa bland befolkningen” är på god väg. Genom att inte göra något alls så assisterar ni med att förstöra Planeten och mänskligheten.

Vakna upp! Hitta er röst! Säg NEJ, jag kommer inte att blunda inför vad ni gör; för vad ni gör mot andra idag kommer ni att göra mot mig imorgon. De har inget samvete.

Jag ber konstant att ni kommer samman. Vägra att assistera dem i deras planer. De har bara den makten som ni ger dem. Ni upplever nu sluttampen som utspelar sig. Syna deras bluff; vägra att invadera andra länder; stoppa dödandet. De använder sig av er för att döda. Ni ser aldrig dem eller deras familjer i en krigssituation. Se igenom deras myter. Gud skapade alla som likar. Varje själ kommer in i er värld på samma sätt och lämnar den på samma sätt. Ni är alla jämlikar i ögonen hos Gud, den högste befälhavaren. Det är nu dags att ifrågasätt dem som säger annorlunda. Lär er att tänka på egen hand. Ställ rätt frågor. Sanningen finns där, men de har satt upp barriärer mellan er och den.

Jorden kommer att förena sig med de andra planeterna. Universum kommer att bli helt igen. De besöker Jorden och de lämnar efter sig sina visitkort – sädescirklarna – för att visa att de lätt kan komma för att besöka er. Det finns information i varje äkta sädescirkel. De säger vi är här för er. Snart kommer ni att förena er med er större familj. Kabalen är rädd för att ni får reda på hur de avförde kontakten och höll er i mörkret under en sådan lång tid. Snart kommer era fängelsedörrar att öppnas och ni kommer att finna att ett helt nytt sätt att leva kommer att öppnas upp för er. Frihet till sist. Inget mer av att leva den falska illusionen av frihet, när ni i själva verket är den mest kontrollerade generationen i människans historia. Varje dag ser ni mer restriktioner, mer lagar för att bortföra de sista resterna av fritt tänkande, för att skapa fiender som inte finns. De som skapar och vidmakthåller dessa lagar är alla en del av kabalen. De visar sig i många förklädnader. Var förvissad att de alla tjänar samma herre.

Dela med er av er sanning med andra. Tala om kärlek, inte hat. Fred, inte krig. Man går aldrig ut i krig för att skapa fred. Hur kan folk tro detta. Krig kan aldrig vara berättigat. Det finns ingen ära i att döda, oberoende om det är för kungen eller landet. Vad ni har lurats att tro är helt falskt. Kabalen är de enda människorna som tjänar på krig. De förser båda sidor med vapen, så de tjänar pengar samtidigt som befolkningen rensas ut, och ni assisterar med detta. Det är bara ett spel för dem. De vinner oberoende av vem som vinner kriget.

John Lennon sjöng ”All you need is Love”. Se på andra med kärlek i era hjärtan. Kabalen förstår inte kärlek, det finns inga pengar i det. De saknar förmågan att älska. När ni ser på andra med kärlek, kan ni inte döda dem. Det är därför som de inte uppmuntrar kärlek och medlidande; de behöver att ni är rädda för och avskyr era medmänniskor. Kom ihåg, Kabalen är inte människor som ni är. På ytan ser de ut precis som ni; därunder är de helt annorlunda. De vill ha vad ni har, men de vill inte ha er. Ni är mer än vad de behöver. De kommer bara att behålla de som de behöver som slavar för att tjäna dem. Detta är deras planer.

Våra planer är helt annorlunda. Vi ämnar återställa människan till fullt medvetande och fullt DNA, för att skapa en atmosfär av kärlek och harmoni, där alla nationer kommer att leva tillsammans och dela deras kunskap. Det kommer bli stor glädje när alla planeter kommer samman som ett universum, återigen. Den dolda sanningen kommer att avslöjas och delas. Ni kommer att uppleva triumfen av kärlek över ondskan. Vi kommer att lyckas. Detta har skrivits. Guds Kärlek skulle aldrig försaka er. Be för styrkan att stå upp mot den Ondskefulla Kabalen, för utan er så är det intet.

Min Kära, det är dags att du förenar dig med din familj nu. Du behöver tid för dig själv också. Vi i andevärlden kommer att guida och stöda dig genom dessa svåra tider. Var modig, min kära. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.