Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - September 25, 2011

 25 september, 2011


Veronica, min kära, det finns ett rop som går ut över hela världen efter sanning och rättvisa. Tyvärr vill människor inte alltid acceptera den verkliga sanningen, för den passar inte in i vad de tror är sanning. Först och främst, ni måste inse att er historia inte ger en sann bild, inte ens tillnärmelsevis, och detta orsakar stor förvirring i mångas sinne. Sanningen finns där om man bryr sig om att leta efter den. Jag gjorde det under de sista åren i mitt senaste liv. Jag fann sanningen! Jag insåg att allt som jag hade accepterat som ett faktum var ren fiction vars enda mål var att förslava mänskligheten.

Allt du behövde var vanligt sunt förnuft för att se att vad som tvingats på oss var en fullständig fabrikation. Man kunde förstå att den primitiva människan accepterar en del av det, men nu, när forskning har gjorts så lätt, finns det ingen ursäkt för att acceptera det alls. Ja, jag vet min kära, de attackerar brutalt den som ifrågasätter deras ”sanning”.

Den enda sanning du behöver följa är att OÄNDLIG KÄRLEK ÄR DEN ENDA SANINGEN – ALLT ANNAT ÄR ILLUSION!

Det är gott att veta att även i ”döden” tjänar mina ord till att öppna sinnen. Du var glatt överraskad att se det som målades upp på skärmen vid Dave Patricks föredrag om Francis Bacon. ”Ingenting är som det synes vara”. Montague Keen, vårt arbete går inte obemärkt förbi! När du vaknar upp från kontrollsystemet känner du kärleken som varje dag blir mer kraftfull. Först måste du lära dig att älska och acceptera dig själv. Straffa inte dig själv för att du inte lever upp till vad andra förväntar sig av dig. Titta i spegeln, öppna upp till den Varelse av Ljus som du ser där. Älska och acceptera den och du kommer att se en ny du som blommar framför dina ögon. Andra kommer att svara med kärlek till denna Varelse av Ljus som du projicerar ut till världen. Det är bara när du ser kärleken och ljuset i andra som du kommer att se klart att krig alltid är fel. Man kan inte skada dem man älskar och respekterar. Vet att de också kämpar för att ta hand om dem de älskar. Det är inte lätt att lära sig lärdomarna du är på Jorden för att lära.

Älskling, du vet alltför väl hur jag fick lida för min trosuppfattning. Jag tvekade aldrig, eller bad om ursäkt, för i min själ visste jag att jag hade rätt i den tro jag hade. Sök hos ditt Högre Jag, du har alla svaren djupt inom din själ. Minnena av alla förflutna liv finns där, redo att bli inkopplade till när än du behöver förstå varför du blir ombedd att utföra vissa projekt. Du är inte bara den person du är i detta liv. Du är mycket mer än det.

Försök att avstå från att kritisera andra som inte står öga mot öga med dig. De kan ha olika åsikter men det betyder inte att de har fel. Människor ser saker och ting på det sätt som är bekvämast för dem. Det finns många olika synpunkter på hur Skiftet kommer att påverka människor. Det kommer att variera i olika delar av världen. Men en sak är absolut klar: att det kommer att påverka alla! Det viktigaste att komma ihåg är – var inte rädd – det är just det som den Mörka Kabalen önskar. Lita på att var och en av er kommer att välkomna den kärlek och det ljus som kommer att ges till er, och vet att för dig att gå in i den femte dimensionen är det bara den port som var och en av er måste gå igenom.

Du ser i pressen att de nu motvilligt måste acceptera att banksystemet är avslutat. Få av er förstår till fullo omfattningen av korruptionen enbart i banksystemet och hur de har förstört hela länder. De skapade fattigdom och lidande närsomhelst och varsomhelst de valde att göra så. Men deras gömställen har blivit förstörda. De kommer att få stå för konsekvenserna av sina handlingar. De kommer att få möta sin karma. De har fått flera möjligheter att rädda sig själva, men de vägrade. Slöjan kommer att lyftas och allt blir avslöjat. Kärlek, harmoni och fred kommer att bli normen. Allt som har kontrollerat er kommer att försvinna. Kärlekens energi kommer att förändra allting.

Pengar kommer aldrig någonsin mer att kunna förstöra liv. Det kommer att finnas mängder för alla. Det förvånar dig hur alla de rätta personerna kommer fram. Jag sa ju till dig att du inte behöver leta efter dem, de skulle komma till er. Universum vet vad som behövs. Vi njuter av att guida dig och C, att se på, och när det är nödvändigt, vitalisera vissa objekt. Då ser du med egna ögon när dörrarna öppnas och sanningen flödar ut från alla håll. Försök att se kärleken i alla och allting runt om dig. Låt allt du gör bli gjort i kärlekens namn. När du har äkta kärlek i ditt liv har du allting. Förstörelsen av kontrollsystemet är på god väg. Ni behöver inte vänta så länge nu. Djurriket kommer att svara på Skiftet bättre än människorna. Djuren har kvar sin koppling till Moder Jords puls. Man behöver bara titta på hur de vet när de skall flytta sig till högre områden när en tsunami är på väg att inträffa. Ingen behöver berätta det för dem, för de vet det instinktivt. Den mänskliga länken till Moder Jord blev avsiktligt kapad av kontrollskäl, men oroa er inte, detta kommer att återställas. Ni kommer också att återknyta kontakten med era medmänniskor från andra planeter. Ni kommer att njuta av den stora återföreningen som är planerad. Ni lever genom intressanta tider. Koppla av och njut av att få komma ut ur mörkret som påtvingades er. Gå in i en framtid som ni bara upplevt i drömmarna.

Min kära, du har mycket att förbereda. Jag kommer att vara vid din sida. Din beundrande Monty.

Översättning Gertie Dahlberg  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.