Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Sunday, April 17, 2011

17 april 2011 17 april, 2011

När som krigsmaskinen sprider sina tentakler runt om i världen, och skapar förstörelse överallt där den går fram, så börjar folk till sist ifrågasätta anledningarna till att bara länder som har olja har invaderats, samt andra naturresurser. Deras lögner accepteras inte längre; oberoende av hur övertygande de vill få dem att låta. De har gått ett steg för långt, även för de mest laglydande av människor. Propagandan repeteras konstant åter och återigen på TV; med tidningarna som betonar det vid varje tillfälle. Deras taktik för att kontrollera folkets sinnen ger inte längre de resultat de vill ha. Frågor ställs.

Ni frågar, ”Hur kan de leva med sig själva”. De tänker inte och känner inte som normala människor. Det är bara ett spel för dem. De tror att de har den gudomliga rätten att bara ta vad som helst de vill ha. Det drivs av girighet och makt. Det är en del av planen för att ta över Planet Jord. Det är allt som betyder något för dem. De förtryckta – vilket inkluderar er alla – behöver komma samman med kärlek i sina hjärtan, för ni är alla en del av den stora Mänskliga familjen. Kärlek är er länk till Gud, den högsta varelsen. När ni ser hur era medmänniskor lider i Japan, Libyen, Egypten, etc så förstår ni nu, att ni är en del av den Mänskliga familjen. När en lider så påverkas ni alla av sådana tragedier. Det skulle göra gott att göra er av med alla falska uppdelningar som har skapats av religioner och den falska historian som ni har fått lära er för att hålla er förslavade. Människor lär sig att inse sanningen när de ser den. Lita på er intuition, det är Guds gåva för att guida er genom livet på Jorden. Det är er allas sak som arbetar i Ljuset att förändra slutresultatet, som för en del kan förefalla att vara den oundvikliga triumfen för den mörka kabalen, när ni till slut accepterar att det bara är med ert stöd som de kan förstöra er värld. Ni är många – de är få. Detta scenario har spelats ut många gånger under den verkliga historien av er värld.

Det är nu er allas sak att förändra detta en gång för alla. Ja, det är inom er makt att skapa en värld där kärlek styr. Dödsmaskinerna kommer inte längre att behövas. Dumma unga män fås att tro att de försvarar sitt land; när i själva verket de invaderar länder, dödar och skövlar, förstör liven för oskyldiga barn. Hur kan de leva med sig själva? Se på dem, då de spatserar omkring i sina uniformer, i ett hypnotiskt tillstånd. De kan inte se att de är marionetterna för den mörka kabalen. Varje dödsfall är blod offrat till de som de tjänar. Många har nu funnit i sina hjärtan att se krig för vad det är. De har dragit sig tillbaka från dödandet.

Kom ihåg David Icke’s ord, ”oändlig kärlek är allt som är, allt annat är en illusion”. Det är dags att hjälpa dem som vaknar upp från illusionen. Det är en sådan chock för dem att vakna upp och att se allt som de har accepterat som sanning avslöjat som lögner och korruption; att se på de som de lärde sig att beundra och sedan se dem som de verkligen är, det är en chock. Ondska är ondska, oberoende av hur det målas upp. Ni har möjligheten att förändra allt detta. Det tar mod och förmågan att träda tillbaka från den rädsla som de omger er med. Kom samman i kärlek. Stöd varandra. Ni gör detta för era medmänniskor, för framtida generationer, så att de må känna till livet på Jorden varande den vackra erfarenheten som den borde vara, uppnå fullt DNA, med fullt medvetande återställt, aldrig igen bli de redskap av den ondskefulla eliten som har plundrat Jorden och gjort slavar av mänskligheten. De har skapat en värld som styrs av Sataniska Ritualer, som målas upp som oskyldiga och på så sätt göms deras ondskefulla intentioner. När ni väl ser detta, så kommer ni aldrig att luras igen. Den finansiella terrorismen fortsätter. De tänker att de står ovan att behöva svara på frågor, att de inte behöver förklara till lägre stående dödliga varför de har genom korruption – förstört så många länder. Ni behöver inte deras banker. Ta tillbaka kontrollen. Var ansvariga för er valuta. Det kan uppnås. Det finns en del ärliga människor som skulle sätta upp det, gladeligen. Vad bankmännen satte upp från början var helt oärligt. Det är ett skojeri som har spelat ut sin tid. Folk luras inte längre av det. Den enda makten de har är den makt som ni ger till dem. Detta är något att beakta.

Sanningen finns där för alla att finna. Den gömmer sig inte. Kärlek – se med kärlek mot ljuset. Se ljuset i allt ni möter. Skapa en kärleksfull atmosfär runt er själva. Gör allt ni gör med kärlek. Det kommer att förändra ert liv helt och hållet och till det bättre. Det kommer att ta bort rädslan och stressen, avsiktligt skapat för att hålla er under kontroll. Vet att ni var ämnade för bättre saker. Ert ljus kommer att släcka mörkret. Vi är redo att assistera i denna transformation.

Min Kära Veronica, då din familj samlas för att fira din födelsedag, så vet att jag är där vid din sida, och njuter av tillfället. Du ger hela tiden av dig själv. Nu är det dags att slappna av och roa dig med din familj. Med dig, min kära, så lärde jag mig vad det innebar att älska någon annan så djupt att det förändrade mitt liv helt och hållet. Allt vi behövde var varandra. Vi var fulländade. Det tar mod att nå ut med ett öppet hjärta till en annan, men belöningarna är många och stora. När ni har verklig kärlek, så har ni allt. Min kärlek kommer alltid att vara din. Din beundrande make, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie 
 
  
 
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.