Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - June 5, 2011

 June 5, 2011


När forntida profetior uppfylls får ni en större förståelse för vem ni verkligen är och den verkliga orsaken till varför planeten Jorden blev ett fängelse och all sanning doldes för er. Faktum är att allting som ni lärt er är exakt motsatsen till sanningen. Som barn fick ni veta att ni skulle komma upp till Himlen, att den var ”där uppe” bakom skyarna. Nu vet ni att det inte är så. Himlen, som ni kallar den, är den Inre Jorden. Detta, min kära, är var jag är. Människor har mycket noggrant styrts bort från att se denna sanning. Återigen säger jag – ingenting är som det verkar vara!

Titta på David Icke och Michael Tsarion som, precis som ni själva, har undersökt den forntida historien innan den blev manipulerad och omskriven av dessa som gjorde er till slavar. De kom hit för ert guld och sedan bestämde de sig för att ta över. De satte upp ett system som skickligt dolde vem de är och deras skäl för att stanna på planeten Jorden. De kontrollerar era liv totalt: vad ni tänker, läser, studerar och vad ni köper för era surt förvärvade pengar. De ler när de gör detta, det är roande för dem hur medgörlig och beskedlig mänskligheten är. Alla är villiga att bli ledda som får. Ingen ifrågasätter eller klagar när varje ny drakonisk lag eller begränsning förs in, eller ett nytt krig startas som en ursäkt för att slåss. De skapar gladeligen bränslebrist eller (för närvarande) livsmedelsbrist också – och fortfarande är det ingen som klagar. Den tysta majoriteten ställer bara upp på det. Ni frågar er själva: Hur kan ”så kallade” intelligenta människor bara acceptera allt det som görs mot dem, utan att ifrågasätta det? De måste vakna upp till det faktum att de hålls i ett permanent, hypnotiskt tillstånd. Är detta vad ni vill döma era barn till? Ni har fått ett val. Ni är vid en förgrening på vägen och tiden håller på att rinna ut. Det finns så många på denna sida av livet som också försöker att få folk att vakna upp. Alla gör det på sitt eget sätt.

Ni har fått det bekräftat att jag kommer tillbaka. Jag kommer inte ensam. Vi kommer för att hjälpa er i detta stora ögonblick av transformation. Jag var rörd, min kära, när du frågade om jag skulle se exakt likadan ut som jag var när jag lämnade er värld. Nåväl, svaret är JA. Jag skall återkomma till dig. Det finns en eller två personer som jag har för avsikt att besöka, för att fastställa exakt varför de valde det agerande som de gjorde, varför de gick emot mina önskningar och exakta instruktioner. En reparation kommer att göras. I det större schemat för saker och ting kommer jag att, tillsammans med mina landsmän på den här sidan av livet, hjälpa till med att återställa Planeten Jorden och ta bort fängelsegallren som håller er i mörker. Detta är ett krig som ni går igenom. Kabalen vill desperat hålla er sovande och under kontroll. Vi i Ljuset vill återställa ert fulla medvetande så att ni kommer att få frihet i tanke och handling. Frihet att veta precis vem ni är.

Du har lärt dig, min kära, att St Patrick förvisade alla ORMARNA från Irland. DET FANNS INGA ORMAR PÅ IRLAND! Det var DRUIDERNA, de stora lärarna och medicinmännen på den tiden som använde ormen, precis som de medicinska professionella gör idag! Druiderna var bannlysta så att en falsk doktrin kunde införas. Ni kan bara titta på kopplingen mellan Irland och Egypten för att förstå vad som har dolts för er. Undersök själva, vi bara pekar på den rätta riktningen. Ni har mycket att förlora om ni inte tar tillfället i akt, eftersom tiden är knapp.

Vi har också dragit er uppmärksamhet till att det faktiskt är 13 tecken i Zodiaken. Det trettonde har hållits borta från er för att förvirra er. Stjärnorna spelar en viktig roll i människans liv. Det trettonde tecknet är OPHIUCHUS: 30 november till 17 december!

HÄR ÄR DEN SANNA, VERKLIGA ZODIAKEN:

1 Väduren 19 april - 13 maj
2 Oxen 14 maj – 19 juni
3 Tvillingen 20 juni – 20 juli
4 Kräftan 21 juli – 9 augusti
5 Lejonet 10 augusti – 15 september
6 Jungfrun 16 september – 30 oktober
7 Vågen 31 oktober – 22 november
8 Skorpionen 23 november – 29 november
9 Ophiuchus 30 november – 17 december
10 Skytten 18 december – 18 januari
11 Stenbocken 19 januari – 15 februari
12 Vattumannen 16 februari – 11 mars
13 Fiskarna 12 mars – 18 april

Ni kommer att finna att OPHIUCHUS ligger direkt över New Grange på Irland. Rom och City of London är i direkt linje med New Grange. Så fråga nu er själva: varför har detta varit dolt för er? De onda hjärnor som styr över er planet lämnade ingenting åt slumpen. De försäkrade sig om att ni under hundratals år skulle befinna er under deras kontroll, till och med tacksamma mot dem för att de tillät er att existera på er egen planet!

Så snart ni själva ser den felaktiga informationen så försäkrar jag er att ni kommer att vakna upp och fråga er själva: hur kunde ni ha varit så blinda för detta? Titta på forntidens folk. De hade en stor förståelse för hur er planet fungerar. Druiderna kommer att återvända och kräva det som var deras. Kom ihåg att när ni först mötte David Icke talade han om för er att det går från VÄST TILL ÖST.

NI BLEV ÖVERRASKADE! Ni undersökte det själva, med min hjälp. Nu vet ni att David hade rätt. Det var verkligen VÄST TILL ÖST. Den exakta motsatsen till vad ni alla har fått lära er. Detta gjordes helt för att dölja sanningen. Nu är det dags för SANNINGEN att bli avslöjad och bli ställd inför. Ja, min kära, det är underligare än fiction. Sanningen kommer att göra er fria. Svaren på så många av frågorna finns på Irland. Detta är orsaken till att det har dolts så länge. Irland kommer att ta sin rättmätiga plats i historien ännu en gång. Sanning kan inte hållas dold för alltid. Var säker på att era synder kommer att hitta er, slutligen. Många har packat sina väskor redan, så att när tiden är inne kan de försöka att lämna er planet i skam. Ni är många, de är få. Pengar köper inte frälsning.

Inom ett år kommer många av förändringarna att bli kompletta. Frid och harmoni kommer att återställas. Det kommer att vara svårt, men så givande och värdefullt. Vi vakar över er. Be om hjälp när det behövs! Koncentrera er på KÄRLEK. Den MÖRKA KABALEN kan inte existera i Kärlek: den förstör deras kraft och makt. Kärlek är ert förnämsta vapen!

Vi sänder kärlek och vår tacksamhet för all er hjälp med att utföra Guds arbete på Jorden. Vila, min kära, du har blivit ombedd att vila så att du är förberedd för min återkomst. Jag är din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.