Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - October 16, 2011

 16 oktober, 2011


Världen vaknar!

Bevisen för detta är hjärtevärmande för alla som har arbetat hårt för att få det till stånd. Minoriteten, psykopaterna som kontrollerar er värld, ser nu hur kontrollen glider ur deras händer. De har avslöjats. De har skoningslöst följt Planen utan minsta medkänsla, eller ens en andra tanke, för dem som har förlorat allt – även sina liv – då dessa onda människor förklarade krig över hela er värld. Marionetterna som de placerade vid makten, för att vara de osynliga ansiktena i Planen, måste nu få stå till svars för de människor de hade föresatt sig att förstöra. Kom ihåg att psykopater är människor utan själar. De tar från länderna vad de vill. I det ögonblick ett land stiger utanför linjen, såsom de afrikanska länderna som kommer samman, steg de kvickt in med sina krigsmaskiner och förstörde dem systematiskt.

En del av Planen var också att förstöra den högra sidan av hjärnan och tallkottkörteln, med alla typer av gifter och mediciner. Dåraktigt nog trodde folk på deras propaganda som sa att detta gjordes för deras eget bästa. Allt detta avslöjas nu. Goda människor ger nu den rätta informationen så att mänskligheten kan stiga in i Ljuset.

Båda sidor av den mänskliga hjärnan kommer åter igen att arbeta i harmoni och kommer att återförenas med sin andliga sida. Ni är kraftfulla Ljusvarelser som har manipulerats utan nåd till att tro att ni är hjälplösa. Ingenting kan vara längre från sanningen. När Ljusvarelser kommer tillsammans skapar de en energi som är så kraftfull och stimulerande, såsom vid David Ickes möten, att det öppnar sinnena för hur det kommer att vara när de Mörka har plockats bort.

Jag uppmanar alla som söker ljuset att ta varje möjlighet att uppleva denna energi för sig själva och Davids inspirerande ord av sanning. Ingen har gjort mer än han för att lyfta ut er värld ur mörkret in till ljus och kärlek.

Mänga av er tänker att era sinnen skojar med er. Det drar upp många scener ur ert förflutna. Detta är en reningsprocess. Det är alltsammans en del av föreberedelsen för upplysning. Det är en omprogrammering och ett borttagande av det som inte längre behövs. Era sinnen har fyllts med skräp för att hålla er upptagna med och att sträva efter det omöjliga. Ni är var och en en individ med egna rättigheter. Ni borde vara fria att göra era egna beslut och inte ledas som får utan medvetna egna tankar.

Du, min kära upplevde efter min bortgång hur dessa som är utan samvete fungerar. De manipulerar skoningslöst för sina egna syften. Över hela världen ser du precis samma sak men i mycket större skala. Du såg själv hur det fungerar. Det var en enorm erfarenhet för dig, min kära. Nu förstår du fullkomligt hur deras sinnen fungerar och hur de manipulerar alla runt omkring dem. Detta är en cancer som måste tas bort från er värld – och det kommer att bli så!

Den värld av sanning och ljus som alla söker – de av er som drivs av kärlek till mänskligheten och som vill ha fred och harmoni för alla – kommer att få se frukterna av ert arbete. Det fordras bara att några modiga människor talar ut. Genom att tala ut så gav Irlands premiärminister (Mr Enda Kenny) mod till andra länder att säga till Vatikanen: Vi kommer inte längre att stå bredvid och se på när våra barn bli våldtagna. Detta var medvetet gjort för att splittra sinnena hos dessa stackars oskyldiga barn. Världen är skyldig Mr Kenny ett stort tack.

Det var ett modigt steg att ta i ett land som skoningslöst förtryckts av Vatikanen. Bara gott kan komma från borttagandet av makten på Irland från Vatikanen. Vatikanen är en stor del av den Nya Världsordningen. Det sägs så helt öppet. Vad säger det er? Det är dags att inse fakta – de predikar kärlek men de levererar RÄDSLA!

Era medmänniskor behöver er nu mer än någonsin. Stöd dem i deras uppfattning om sanning och rättvisa. Allteftersom Sanningsrörelsen expanderar, tala med varandra! Ni vill alla samma sak: inga fler krig. USA är fullt upptaget med att planera för ett Tredje världskrig. De tror att det kommer att ta bort folks sinnen från Sanningsrörelsen. Vi har gjort mycket för att förhindra att ett sådant krig inträffar. Återigen säger jag till er: tro inte på vad era ledare säger. Titta på deras HANDLANDE! Bara då kommer ni att se den sanna bilden.

De känsligaste bland er är medvetna om de många förändringar som sker. Vi leder er försiktigt framåt in i Ljuset. För par kan det leda till obalans i förhållandet då den ena upplever förändringarna och den andra ännu inte gör det. Ta inga förhastade beslut utan ta det försiktigt och med kärlek i era hjärtan, försök med en öppen dialog. Diskutera allting öppet. Ärlighet är alltid den bästa politiken. Vi måste hålla våra planer hemliga just nu, då de Mörka annars skulle sätta igång med förebyggande motåtgärder. Var beredda på en del överraskningar. Som Veronika skulle kunna berätta för er så älskade jag överraskningar, det tar fram barnet i er.

Ni lever i svåra tider – slaget av ljus och mörker, det goda och det onda. Den Nya Tidsåldern för Upplysning kommer att börja som planerat, oavsett vad de gör för att försöka hindra det. Större sinnen än deras har bestämt detta och det kommer att bli så. Var och en av er har en roll att spela i detta. Ni är vårt team på Jorden. Ni spelar var och en en viktig roll. Det är underbart vad som kan uppnås när människor kommer tillsammans.

Var lyckliga, ni är nästan där. Skapa KÄRLEK vart än ni går, detta kommer att bygga upp energi av ljus runtom er. Försök alltid att vara ett exempel för andra. Vi sänder kärlek och ljus, omfamna det, dela med er av det.

Min kära, försök att vila, du har en hektisk tid. Tillsammans kommer vi att visa världen vad kärlek kan åstadkomma.

Din beundrande make, Monty.

Översättning Gertie Dahlberg  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.