Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - May 15, 2011

 May 15, 2011


Slussarna har öppnats. Sanningen strömmar i alla riktningar. Den mörka Kabalen har ingenstans att gömma sig längre. Deras propaganda sänds ut på TV, radio och tidningar. Regeringarna vilka är rädda för avslöjanden skapar situationer för att försöka att få bort era sinnen från att inse att illusionen ni trodde var verklig nu faller ihop.

Tro inte på vad ni sägs. Bli inte en villig medbrottsling i förstörelsen av Planet Jord. Allt kommer att återställas. Människan kommer att leva i frid och dignitet, när väl de korrupta accepterar att de inte har någonstans att gömma sig. Tro mig, de är dödsrädda för att bli exponerade! I ett försök att förhindra sanningen som har gömts från Mänskligheten att bli exponerad så besöker de Irland denna maj månad, för att göra så att de kan fortsätta att hålla er värld i mörker och i underordnande. De är beredda att gå hur långt som helst för att försöka att hålla kontroll, medan de låtsas komma som vänner. Jag ber er att skicka ljus och kärlek till Irland, för att lösa upp mörkret som har lagt sig över det. Irland togs nyligen sikte på och fick ett mycket tungt slag. Det kommer att ta tid för dem att repa sig från det.

Varför händer detta? Se djupare. Alla svaren finns där, när ni tittar djupare. Varför attackerar de plötsligt Irland? Era tankar är mäktiga. Genom tankekraft kan ni skapa en värld i vilken fred och kärlek råder och dödandet har upphört. Ni kan göra detta om tillräckligt många av er har intentionen att se till att det sker. Kliv ut ur statusjakten som påtvingades er. De planerade konjunkturnedgången: de skapar nu en matbrist. Detta är hur det ser det. Om deras vaccin inte gjorde fixade problemet så kommer matbristen att göra det. Vilka onda sinnen de har. Kom ihåg vad min mors mamma sa till dig, att i deras sinnen, ”Pengar är lika med Kärlek”. De ”gör” inte kärlek. De strävar bara efter pengar. De kommer att få det på ena eller andra sättet. Det är därför som er värld har blivit så karg och lider brist på kärlek och medlidande. Lösningen är i era händer. Låt det inte sjunka än lägre.

Ni står på randen till fullständig förändring. Era böner har svarats. Människans alla behov kommer att mötas. Pålitlighet återinförs. Det finns goda människor som står redo att träda in för att hjälpa att guida er genom denna stora Transformering. Då det gäller den mörka Kabalen så kommer inte pengar att skydda dem från deras öde. Rättvisa kommer att skipas och de kommer att ses. Era barn kommer att växa upp i en ren miljö med ren luft att andas och med mat som inte är genetiskt förändrad. Orsakerna till sjukdomar kommer att avlägsnas. Sjukdomar har använts för att rensa ut och begränsa befolkningen. Det finns mer än tillräckligt med utrymme för alla på Jorden. Det finns enorma områden som aldrig har utforskats utan de har gömts från er. Allt kommer att avslöjas.

Ett leende och ett vänligt ord skapar en bra energi. Kärlek och skratt kommer att bli det normala. Solen och nyttan som folk får via solen kommer att återinföras. De mörka har medvetet blockerat er från denna storslagna källa av energi genom att skapa ett falskt lager av moln mellan Solen och Jorden. De har använt sig av vetenskapsmän för att finna sätt att förstöra er planet istället för att tänka på hur de kan göra livet på Jorden till den vackra erfarenhet som den bör vara.

Så många bland er har bara börjat erfara livet. Ni har inte utforskat eller upplevt livet, ni har bara levt livet inom de parametrarna som har satts av de mörka Tjänarna. Ni har missat att se den storslagna världen som ni är en del av. Tänk på hur spännande det blir när alla restriktioner blir avlägsnade och ni är fri att tänka på egen hand. Kontrollsystemen som har lagts på plats utav religioner och regeringar kommer att bortföras för alltid. Ni kommer att lära er att respektera varandras kulturer och folktro. De gamla förstod Jorden, rörelserna av Solen och stjärnorna så mycket mer än ni gör nu. Ni har mycket att lära er från deras skrifter och monument. Försök att se Jorden som de såg den och förstå den. Vad ni har sagts är helt fel. I själva verket så är det raka motsatta till sanningen. Kabalen har opererat under tusentals år. Genom smygande list har de manipulerat allt på ett sådant sätt att människan gick i sömnen till att acceptera vad han lärdes, utan att ställa frågor.

Rädsla har skapats och vissa länder har valts ut för att bli syndabockarna, vilket har gett falska anledningar för att invadera dem. Ta tid och titta på den större bilden. Fråga alltid vem det är som gynnas? Tro på mig, det är alltid samma människor. LÖGNERNA måste upphöra och de kommer att ske. Vi på denna sida av livet vill få er värld återställd till dess forna härlighet, med kommunikation mellan alla planeter och den Andliga Världen för alla. Detta är vad vi arbetar mot, och med er hjälp, så uppnår vi det snart. Omge er själva med ljus och kärlek. De mörka kan inte penetrera detta.

Jag förblir din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.