Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - October 2, 2011

 2 oktober, 2011


Tiden har kommit när var och en av er måste ta ansvar för er själva och de som är beroende av er. Tillsammans har ni styrkan att gå emot de som har tryckt ner er. Detta kan göras utan att tillgripa våld av något slag, fredliga demonstrationer är allt som krävs. Ni är offren för företagens girighet. Detta är ett brott mot mänskligheten. Se på dessa som har kontrollen: de orsakar lågkonjunkturer och depressioner av en nyck. Fråga er ”Vad har de allihop gemensamt?”

Det är tid att öppna era ögon och se sanningen i ögonen. Undersök noggrant vad som har gjorts mot er – mitt framför ögonen på er! Detta är globalt och det måste stoppas. De har tagit bort alla era rättigheter. Det är bara genom att ni alla går tillsammans som ni kommer att kunna frigöra er själva från dessa förtryckare. Eftersom ni har varit i träldom under århundraden har ni aldrig känt till något annat, ni har accepterat det som normalt. Deras uppdrag är att förstöra er, så genom att inte agera tillåter ni dem att göra det.

De har lagt sig till med mycket av världens guld, om de misslyckas med sina planer så tror de att de bara kan försvinna utanför planeten med guldet. Detta är vad de kom hit för i första hand. Vi har skapat en barriär för att hindra dem från att lämna planeten med ert guld. Deras tid är slut. Det är dags för dem att gå och tillåta mänskligheten att omvärdera allting och sedan sätta upp ett nytt system för bankväsendet och regeringen som kommer att skapa jämlikhet, oavsett ras eller tro. Förändringarna som vi nu sätter på plats kommer att göra allt detta möjligt. Detta har funnits med i planerna under en lång tid. De kommer att orsaka en viss mängd av förstörelse innan de lämnar. Det kommer inte att vara lätt för dem att promenera iväg från det finansimperium de byggt på er bekostnad.

De vill inte ha fred. Sina pengar har de fått genom krig. Sanningen är ful men den måste ses så att ni kan gå vidare. De måste ses för vad de är, de måste utsättas för alla att se dem i deras rätta färger. De har varit dolda under alldeles för lång tid. Deras styrande är över. De har skapat ett falskt scenario och de levde efter det. De skapade lagar för att hindra folk från att ifrågasätta det. Det är baserat på en HISTORISK MYT!

För mer än 60 år sedan när jag skrev A MISSION INTO TOMORROW (Ett uppdrag för morgondagen) kunde jag se, långt tillbaka då, de förändringar som måste ske, fastän jag vid den tiden var omedveten om mitt eget uppdrag. Nu övervakar jag dessa förändringar från den här sidan av livet. Endast du Veronica känner mig. Du såg den verklige Monty. Du förstod på en mycket djup nivå att jag hade ett uppdrag att utföra. Du hjälpte mig i allt jag gjorde, alltid vid min sida för att skydda och älska mig. Det gör du fortfarande, min kära. En del låtsas att de känner Monty och gör dumma uttalanden om hur de vet bättre än du, hur jag skulle tala från denna sida av livet. Ingen har någonsin känt mig bättre än du.

Förberedelser måste göras så att ni kan hjälpa andra när de massiva förändringarna börjar. De som har förkastat sanningen tills nu kommer att se sig själva i en vildmark av förvirring och rädsla. Rädsla måste kuvas eller kvävas. Detta är det viktigaste då Kabalen är experter på att skapa situationer som skapar maximal rädsla för att behålla kontrollen över er. Jag säger er att detta är er enda möjlighet att fly till den frihet som finns i ljuset. Det finns ett tidsschema, det är månader vi talar om, inte år!

Människorna i USA håller på att vakna upp. De talar ut på ett fredligt sätt. De kräver sanning och rättvisa. Hela er värld håller på att vakna upp. De ser sanningens ljus. Det talas om att skapa en ”STÄNGNING” av USAs kontroll över folk. Ni lever alla i polisstater, oavsett var ni bor. Ni har stått bredvid och sett hur era friheter tagits bort för er egen säkerhet. Hur kunde ni tro på den LÖGNEN. Den är bara till för att kontrollera er. Tillsammans måste ni stödja varandra genom dessa prövande tider. Det var aldrig meningen att ni skulle leva som djur i burar.

Vakna upp till vem ni är – varelser av ljus vars ljus var medvetet nedtonat. Acceptera inte de falska uttalanden som görs genom religionerna. De säger att ni föddes i synd. Detta är en grov orättvisa när den drabbar oskyldiga babies som föddes av kärlek. Deras kontroll smulas nu sönder. De exponeras nu och precis som när bojorna faller blir ni fria från deras tyranni. Det är min uppgift att avslöja korruptionen så att ni kan använda er fria vilja utan rädsla för repressalier.

Många av er har svårigheter vid den här tiden. En del av er svarar på den nya energin lättare, medan andra väljer att förbli låsta i rädslan, där pengar – eller bristen på dem – äter upp dem. Det är med tålmodig förståelse som ni måste hjälpa dem så att de kan se ljuset. Många äktenskap går igenom detta. Fortsätt att älska, visa försiktigt genom exempel att detta bara är en period av stora förändringar. Allting blir rätt när Kabalen är borttagen för alltid och välstånd till alla sker, inte bara för Eliten. Kärlek kommer att vinna den dagen men tålamod krävs.

Kom tillsammans i kärlek och harmoni när än det är möjligt. Ni har upplevt den underbara energin som skapats genom David Ickes tal. Det är ingenting mindre än ett mirakel hur han kan skapa, genom kommunikation, sådan kärlek och harmoni. Ni ser det och ni känner det, förändringarna som denne man – mot alla odds – har uppnått. Han är ett föredöme för alla ärliga människor som vill leva i ljuset. När historien om denna period skrivs kommer hans namn att skrivas i stora bokstäver. Han kommer att vördas! Han har gett sitt liv till att leda er till Ljuset. Han är en ledstjärna för alla som söker sanningen och hans arbete kommer att leva för evigt – en verkligt stor man.

Var och en av er har en roll att spela vid den här tiden av förändringar. Var där för varandra. Tillsammans, min kära, kommer vi att lyckas.

Din beundrande Monty.

Översättning Gertie Dahlberg  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.