Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - August 7, 2011

 August 7, 2011


Ett slut är aldrig en lätt sak, min kära, så det är förståeligt att dessa som har kontrollerat er Jord och som har trott på att endast de skall ha kontrollen, nu kommer att kämpa till det bittra slutet för att försöka hålla kvar vad de anser vara rättmätigt deras. Att de inte hör hemma på Jorden blir alltmer uppenbart för varje dag som går och människor vaknar upp. Kom ihåg att man alltid måste rensa ut skräpet innan man kan bli redo för det Nya. Tro mig, allting är på plats, vi har placerat människor över hela Jorden i beredskap. När vi ger dem Ordet kommer de att avslöja sig själva. Även vi har förberett detta ögonblick med största omsorg. Vi är skyldiga mycket till de modiga själar som har varit beredda att stå upp och säga sanningen.

Ingenting går obemärkt förbi på den här sidan av livet. Vi är väl förberedda. Jag säger inte att det kommer att bli lätt – det kommer att vara mycket smärtsamt för en del. Men ni tog på er att transformera er planet, att rädda den från Ondskans grepp. Ni frågar: förväntar de sig barmhärtighet? Kommer de att ångra sig? Många av dem kommer att se det felaktiga i sitt handlande och söker förlåtelse. Vi har givit dem tid till att ta ett steg tillbaka från sina onda planer och att använda sin fria vilja.

Rätt människor förs nu tillsammans så att de förbereds för vår ankomst. Vi önskar inte att chockera någon, så vi ber att ni är förberedda att ta emot oss tillsammans med de från andra planeter som har hjälpt oss med att förhindra Kabalens onda planer. Deras utomjordiska banksystem faller isär, de kan inte gömma sig för oss. Vi observerar deras tankar såväl som deras handlingar. Vi behöver inte något språk för att göra detta. Det finns många fördelar med att vara Ande – vi är osedda. Lås och nycklar hindrar oss inte från att få se vad vi behöver se. Det finns inget gömställe.

Ni känner till de många Centra som sätts upp så att de som trodde på illusionen kommer att få den hjälp de behöver för att gå vidare. Då alla maktens säten krymper och faller isär – och äntligen avslöjas för världen vad de verkligen är – då kommer det att bli en tid av stor förvirring och rädsla för en del av er. Healing kommer att bli nödvändigt. Detta kommer att finnas tillgängligt för alla som behöver det. För många av er kommer detta att vara ett spännande förverkligande av allt ni trodde skulle hända. Vi har mycket att tacka er för ert stöd. Utan er skulle detta inte ha kunnat bli möjligt. Mitt i allt mörker har ni stått upp för sanning och integritet.

Vi är tolv stycken i Nätverket. Du har mött oss, min kära, du vet att vi kommer i fred för att rädda din planet. Det finns ytterligare nio som är en stor del av denna övergång. Några finns redan på Jorden och genomför våra planer, några har tagit mänsklig form, de rör sig obemärkta bland er. De känns endast igen av dem som vet på en själsnivå vem de är.

Det finns också de som tar en mänsklig form av onda avsikter. De försöker förhindra flyttningen till Ljuset. Du, min kära, har kommit i kontakt med dem, du har sett dem ändra sin form. Jag vet att även då detta inträffar mitt framför dina ögon så är det svårt att få in detta i huvudet. De verkar vara vänliga men de har en totalt annan agenda. Er värld är en sådan blandning av gott och ont. Det finns de som framställer sig själva som rena och goda, vars hela syfte i livet är att förstöra era själar och leda in er i djupaste mörker, medan de hela tiden predikar kärlek och frid. Deras dubbelliv har avslöjats. Den rädsla som de ingjutit i de oskyldiga kommer att tas bort och ersättas med kärlek och acceptans. Den här månaden augusti är viktig. Mycket kommer att inträffa – en del gott och en del alarmerande och sorgligt. Tappa aldrig siktet på slutresultatet. Ni är många, de är mycket få! Tillsammans kommer vi att triumfera! Låt kärlek vara er ledstjärna!

Veronica och jag vill gärna tacka alla er som sänt er kärlek och bästa önskningar till henne från så många delar av världen. Det är en svår tid, att handskas med sjukdomar och många kroppsliga förändringar som är nödvändiga innan fullt medvetande har uppnåtts. Ni är alla delar av vårt team på Jorden. Varje tanke har energi, så att sända goda önskningar till de som är mindre lyckligt lottade är viktigt. Vårt arbete kommer att ta bort fattigdom. Alla människor kommer att vara lika mycket värda. Länder kommer inte längre att plundras och hållas i fattigdom. Geväret och stridsvagnen kommer inte längre att figurera i de stora tingens ordning och dödandet kommer att stoppas för alltid.

Jag ser fram emot att göra er bekantskap när jag återvänder. Jag vill tacka er personligen för er tillit och tro på mig. Veronica litade på mig från det ögonblicket vi möttes. Trots att hon har attackerats och förlöjligats så har hon aldrig, ens för ett ögonblick, tvivlat på att vårt projekt skulle uppnå sitt syfte. Den kärlek och tillit vi delade i livet och fortsätter att dela är viktig och nödvändig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta tillsammans.

En Ny Början väntar er alla på Jorden. Var modiga! Svep bort alla spår av den Mörka Kabalen för alltid. Min kära, jag är alltid med dig. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.