Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, October 31, 2011

30 oktober 2001


Montague den 30 oktober 2001
  
Veronica, min kära, jag sa ju tidigare att förändringar inte kunde ske förrän mannen på gatan vaknade upp för vad som sker i er värld.  När, och endast när, dessa tappra själar steg fram och bad om sanning och rättvisa kunde övergången gå framåt.  Jag varnade för att det inte skulle bli en lätt resa men att det skulle avslöja den verkliga sanningen.  Nu ser du hur religioner som predikar kärlek och omsorg om de fattiga visar sig i sitt rätta ljus. 

Återigen säger jag till dig: titta på deras handlande, inte deras ord.  Rikedomarna och makten är vad de tjänar, inte det Högsta Väsendet vars kärlek för mänskligheten ligger bakom övergången till fullt medvetande.  Det är då som era kontrollanter kommer att förlora allt som de har kämpat för att förvärva.  Det har blivit uppenbart vem ni kan lita på och vem ni måste se på med misstänksamhet.  Kontrollera vem som håller i trådarna.  Marionetterna som sålde sina själar för vinst blev satta i maktpositioner.  De är där bara så länge som de tjänar sina herrar. Förändringarna som sker nu är mycket större än ni kan föreställa er.  Bara för att ni inte ser dem betyder det inte att de inte sker, de inträffar på skilda nivåer.

De korrumperade gör misstag i sina försök att sitta kvar vid makten och avslöjar sig själva i sina rätta färger.  99 % av mänskligheten VILL INTE HA DERAS NYA VÄRLDSORDNING!  Nu driver Vatikanen på för den och låtsas att de bryr sig om och vill rädda mänskligheten.  Det är uppenbart att de inte har för avsikt att hjälpa massorna som genom GIRIGHETEN hos VATIKANENS BANKER är hopplösa och arbetslösa.  De banker som kontrolleras av Vatikanen driver ut folk från deras hem.  De kontrollerade den så kallade recessionen, de planerade den noggrant i ett försökt att hålla massorna under kontroll.  De flesta människor känner inte till de enorma mängder av GULD som staplats i Vatikanen.  Det kommer inte att rädda dem för det tillhör folket och kommer att återlämnas till folket.  Det kommer att användas fram till att användningen av pengarna har fasats ut.  Det kan ta lite tid, men det är vår avsikt.  Förvärvandet av pengar är det som driver de korrumperade.

Du blev chockad när du måste ha att göra med min hemska blodfamilj efter min död, när du led av chocken efter mitt plötsliga frånfälle.  Jag gjorde så mycket jag kunde för att visa dig att jag fortvarande var med dig.  Men jag kunde inte längre handskas med de vardagliga sakerna och de visade ingen respekt för den svåra förlusten du hade lidit.

De lögner du ser i er TV och i tidningar har ingen likhet med sanningen.  Dödandet av oskyldiga människor för OLJA pågår mitt framför era ögon.  Vakna upp!  Jag vet att det fortfarande finns de som vill tro på att deras regeringar inte skulle ljuga för dem.  Faktum är att sanningen är så fruktansvärd att de inte kan få sig själva till att tro på den.  Förevändningen för att gå in i andra länder för att ”SKYDDA” folket, när vad de egentligen gör är att DÖDA dem och förstör deras länder, är en stor lögn.  Sedan attackerar de dessa i hemlandet som vågar ifrågasätta deras aktion.

Fråga er själva detta: Hur mycket frihet har ni kvar? Ni kommer att finna att ni har varit sömngångare in till en polisstat!  Ni har tillåtit att era rättigheter har tagits bort.  Ni måste stödja dessa som har haft modet att säga: Inte mer, inte i mitt namn!  De som sitter still och gör ingenting är lika skyldiga som de som trycker på avtryckaren och dödar.  Det är dags att stå upp och märkas.
En dag snart kommer ni att lära er vad som gjordes mot er för att kontrollera er så att ni kunde tjäna de korrupta regimerna.  Var och en av er är en kraftfull Ljusvarelse, kapabel till så mycket. Ni kommer att bli som barn när allt är återställt.  Ni kommer att njuta av att lära er allt som ni är kapabla till.  Ni kommer inte att behöva pengar för att utforska er planet.  Tankens kraft är allt som behövs.  Ni måste glömma allt det som ni har lärt er, då det endast tjänade till att kontrollera er.  Sanningen är spännande och befriande.  Då kommer ni att känna VERKLIG FRIHET. Inga medicinska undersökningar – ni kommer att vibrera på en totalt annorlunda nivå.

En del av er har roller att spela.  Ni vet vem ni är.  Ni kommer att vägledas till vad det är ni måste göra.  Svara på de energiförändringar som sker hela tiden.  De korrupta kan inte kontrollera dem. En större makt än deras iscensätter energiflödet.  De korrupta kommer inte längre att kunna gömma sig eller behålla sin form då energiförändringarna blir mer uttalade. 

De använder sig av RÄDSLA för att försöka hålla er nere.  De visar er hur de attackerar och dödar utan förbarmande. Detta gör en del av er ångestfyllda för att detta kanske är ert öde också. Det är när dessa som utför sådana barbariska gärningar inser att de förstör sin egen värld och deras barns framtid som de då, kanske, kommer att vägra att ta ansvaret för detta brott mot mänskligheten.  De lever dubbla liv, hemma med sina familjer är de civiliserade människor, men så snart de tar på sig uniformen blir de ROBOTAR! Mördare, vars enda ursäkt är: ”Jag lydde bara order”. 

Ni, och endast ni, ansvarar för era handlingar.  Dödandet och attackerna på oskyldiga människor måste få ett slut.  Utan dessa som bara följer order skulle de korrupta upphöra med att ha någon som helst makt att kontrollera er i morgon dag. Deras korthus skulle falla.  De behöver er för att överleva – ni behöver inte dem!  Ni är de människor som har den VERKLIGA MAKTEN.  Ni har makten att få ett slut på deras skräckvälde omedelbart.  Ni måste hitta ert samvete och leva efter det.  Hur kan ni skada de som bara vill ha rättvisa för er och era likar och ett bättre liv för alla?

Ju mer ljus du skapar ju snabbar blir det förändring.  De Mörka kan inte överleva i kärlek.  Det är därför de skapar behov för krig och osämja över hela världen.  Det är deras syre!  Blod måste flyta för att de skall överleva.  Bevisen för detta kommer i förgrunden varje dag. Det är som om ljuset som omger er visar fram deras lögner.  Det gör dem mer uppenbara.  Deras spel lider mot sitt slut och det är tid för dem att säga adjö.  De kommer att få stå för konsekvenserna av sina handlingar på ett eller annat sätt.

Många fler från andra planeter är nu bland er och hjälper er genom dessa svåra tider.  Många av dem arbetar med att avveckla Kabalens planer.  De har satt saker och ting på plats i områden som allmänheten inte ens känner till.  De kommer att visa sig själva när det är säkert för dem att göra det, de har ingen önskan att äventyra någonting.  De är med er varje steg på vägen och ni kommer att bli en enda stor familj ännu en gång.  Vi kommer att kunna visa oss själva också snart.  Se på den positiva sidan, det är bara en fråga om att få bort Kabalens maktstruktur och återställa mänskligt liv till dess fulla potential.

Vi vill tacka alla dem som genom sina insatser återställer ljuset i er värld.  Spännande tider ligger framför er, min kära, då båda sidor av livet kommer tillsammans för att glädjas i återställandet av Ljus och Sanning.

Din beundrande make, Monty.

Översättning Gertie Dahlberg


  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.