Followers






PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 25, 2011

Montague den 23 oktober 2011


Montague den 23 oktober 2011


Ty vi strider inte mot kött och blod,
utan mot furstendömen, mot makter,
mot härskarna i mörkret i denna värld,
mot ondskans andemakter i Höga rymden.
(Efesierbrevet 6:12)



Min kära, de fruktansvärda händelserna förra veckan kommer att väcka upp många fler till den verkliga sanningen om vad som pågår.  Det chockade alla anständiga människor in i märgen. När sådan ondska riktas mot massorna och teknik används för att hetsa dem, då blir resultatet detta.  Är detta den väg ni önskar gå?  Där pengar styr och mänskligt liv är brutalt och offentligt utsläckt för VINSTSYFTE? Hur kan man någonsin se dessa länder som civiliserade igen?



Detta är inte en tid att gömma sig och hoppas att du själv och de dina blir säkra.  Kom ihåg: ”Du är din broders vårdare”.  Genom din tystnad blir du också en mördare.  Detta är den Mörka Kabalens strävan efter att ta och uppehålla kontroll, att ta bort alla som inte är tacksamma mot dem.  Det är så viktigt att söka sanningen i vetskap om att den kommer at vara er räddning.



Tala om för Peter (Welsford) att han har rätt i sin förmodan angående hans förfäder.  De ser fram emot en glädjefylld återförening med honom när det är hans tid att vara med oss.



Jag vet att det blir svåra tider att vara på Jorden i, men det är viktigt att ni kommer tillsammans och stödjer varandra.  Ni vet i er själ att ljuset kommer att släcka mörkret, sedan är det upp till er att släppa fram de unga som redan är utrustade för att leva i den Nya Energin.  Ni kommer att agera som väktare och se till att de förstår sina roller i den Nya Världen av fred och kärlek.  Er värld kommer att återgå till Kärlekens religion som frodades i det antika Irland.  Det togs brutalt bort av Vatikanen.  Det är spännande, min kära, hur Irland gradvis ger upp sina hemligheter i denna tid av uppenbarelser.



På det jordiska planet är ni på olika nivåer av medvetenhet.  En del har en djup förankring i vad som händer.  Andra är lika tomma som skal, med inga synliga tecken på ljus.  Det är de som används av den Mörka Kabalen för att utföra deras order.  De känner igen sina egna, precis som du gör.  Du ser ljuset i andra, du känner dig bekväm hemma, med dem.  Du och jag kände igen varandra när vi träffades, precis som du gör idag med Ljusvarelserna runt om dig.  De Mörka kommer i alla former.  Tillåt inte er själva att luras av dem.  De kommer att uppträda på ytan som om allting är okej, men snart avslöjar de sina sanna jag.  De har inget gömställe.  De kan inte överleva i sanning och kärlek.



Dessa personer som arbetar för att avslöja sanningen döms och blir förtalade, även om det är en av deras egna som talar ut.  Gud gav alla en fri vilja.  Detta uppskattas inte av många så kallade religioner men det är allas rätt att leva sina liv som de finner lämpligt och inte låta sig dikteras av oärliga och kontrollerande sekter.  Ni kommer inte till den här världen med en etikett på pannan.  Ni är fria att välja!



På den här sidan av livet finns ingen religion alls, för vi vet sanningen.  Allt det där som delar upp er på Jorden är totalt irrelevant.  Vi behöver inte något språk eller någon nationalitet eller något trossystem.  De är skillnader som alla är gjorda av människor och har ingen betydelse när ni kommer till den andliga sidan.  Det är hur man levt sitt liv på Jorden som betyder något, ingenting annat.  Du kan inte tvinga en annan människa till att bli det hon inte är.  Se med kritiska ögon på dessa som försöker att tvinga sina åsikter eller kontroll på dig.  Många lagar har stiftats som ni ännu inte är medvetna om.  Detta gjordes för att införa mer kontroll över er då de blint följer Planen.  Mat kommer att användas som vapen, till att tvinga er att lyda.  Delar av USA försöker redan att göra detta!



Välsigna dem som protesterar i tysthet utan att tillgripa våld.  Många har placerats bland dem som ett desperat försök att hetsa till våld och orsaka trubbel.  Demonstranterna är ett exempel för alla er andra hur ni kan uppnå våra mål.  Er media har försökt att ignorera dem, att låtsas som att protesterna inte inträffar.  Men de har misslyckats.  Demonstranterna har stöd från båda sidorna av livet.  Vi är skyldiga dem en stor tacksamhetsskuld.  Jag observerade din avsky för förvrängningen av dessa människor i radio och TV, och även i tidningarna.  Du var chockad att radiostationen som du har lyssnat på under ca 50 år är totalt kontrollerad, de läser alla från samma manuskript!  Yttrandefriheten har försvunnit.  Vart skall man gå för att få en sann bild av vad som händer?



Vi är tacksamma mot människorna som genom sin anknytning till Anden strävar efter att visa den verkliga bilden av vad som sker. Tillåt inte att girigheten hos några få förstör mer av er värld, oavsett vilka osannolika historier de kommer upp med angående skälen till varför de måste invadera andra länder.  Ni vet att de ljuger men de är slavar under Planen: De måste genomföra den, annars blir de borttagna från sina jobb.



Deras värld håller på att avslutas.  Deras skräckvälde är snart över för alltid.  De kommer inte att lyckas förstöra er värld eller människorna på den.  Allting som de har levat för, och genom, stals eller togs med våld.  Även deras historia är INTE deras – den blev också stulen!



Sanningen håller nu på att avslöjas och förklaras.  Bedragarna kommer att tas bort.  Detta kommer att göras utan att man tillgriper våld eller några argument.  De kommer att använda RÄDSLA.  Det har alltid fungerat i det förflutna.  De gillar sina beprövade formler.  Men ni är nu klokare och ser deras LÖGNER.  Ni kommer inte att falla för dem igen.  Tillåt inte RÄDSLA i era liv.  Det är deras valda vapen för att kontrollera er.



Kom tillsammans, låt inte religion och ras avskräcka er.  Skapa kärlekens energi och hopp vart än ni går.  Ni är de speciella människorna som åstadkommer förändringen.  Kärlek kommer att vara det enda ”vapen” som används.  Kärlek är allt som behövs.  Kärlek är allt.



Min kära, du känner smärtan och ångesten hos andra.  Du tycker att denna tid är svår.  Jag har förklarat att så snart själen lämnar kroppen så har den inget minne av lidandet.  Den är återförenad med sina förfäder.  Dödandet kommer att upphöra.



Vi har arbete att utföra, du och jag.  Vi kommer att slutföra det!  Var så säker på att min kärlek kommer att vägleda dig.  Jag är din beundrande Monty.



Översättning Gertie Dahlberg

 
 
  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com/- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW


SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.