Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - September 11, 2011

 11 september, 2011


Jag ber er att ta till er detta budskap, då ni står inför allting som de korrupta kan kasta över er. Jag ber er att vara starka under den här tiden av förvirring, när energin på er planet förändras och rör sig mot ljuset. De Mörkas sinneskontroll som höll er i okunnighet om vem ni är, och er plats i Universum, kommer att använda alla till buds stående medel för att hålla er precis där. De använder dem som är av en mycket låg vibration till att kritisera, förtala och framstå som falska, d v s de som är i samklang med Anden, såsom David Thompson (medium) och David Icke, som arbetar för uppvaknande och upplysning av människan. Ju högre de skriker i sina fördömanden ju mer bör de beklagas. De är förlorade själar.

Den Mörka Kabalen kommer att producera fler FIENDER som ni ”måste frukta och bekämpa till varje pris”. Tro inte på allt ni kommer att få veta, vem det än är som berättar det. Tänk på vad de gjorde för tio år sedan för att skapa en ursäkt att slåss i helt orättfärdiga krig. Var medvetna om sådana bedrägerier – fall inte för dem igen. Inga fler krig. Dödandet måste upphöra! De beslut du gör kommer at påverka kommande generationer. Mod krävs här. Var sanna mot er själva och se saker och ting för vad de egentligen är. Befria era sinnen från allt som ni har fått lära er. Er historia är TOTAL FIKTION – ALLT SOM NI FÅTT LÄRA ER SOM FAKTA ÄR INTE DET!

Återigen, säger jag till er, ingenting är som det verkar vara. Det var en chock för dig att få veta att England inte har styrts av suveräna härskare sedan år 1215, sedan Kung John. USA är inte en fri och suverän nation heller. Bankirer och advokater i USA är en franchise, en underavdelning, i ed och trohet till Kronan (som inte har någonting att göra med kunglighet) på Chancery, Crown Temple Church i London. Titta på år 1776! Kolla in denna BLUFF själva.

Veronica, jag vet att det inte är lätt för dig att tvingas se det faktum att allting som du hade accepterat som sant i själva verket var falskt. Det måste påpekas. Det är nödvändigt att känna till hur ni har varit kontrollerade av lögner. Det borde göra det lättare att vägra fortsätta att acceptera sådana osanningar. Det chockade dig att verkligen förstå Frihetsbrevet Concession of England till Pope Innocentius och Kyrkan från den 15 maj 1213. Irland var med i detta också. Det var den 24 augusti 1215 som påven Innocentius III även UPPHÄVDE MAGNA CARTA.

Denna information är viktig, det är nödvändigt att möta de verkliga förhållandena. Ju mer man förnekar sanningen, ju mer makt ger man till de Mörka krafterna. Nu förstår ni också vikten av det tal som hölls av Mr Enda Kenny, den irländske premiärministern. Han var den första politikern någonsin som ifrågasatte auktoriteten hos Vatikanen att misshandla barnen på Irland. Alla länder har stött honom i detta. Kenny är sällsynt bland politiker, han är ärlig, hederlig och orädd, en ledare för människor. Det är en rörelse på gång för att göra pedofili acceptabelt, så att livet för oskyldiga barn kan bli förstörda världen över. Tillåt inte dessa människor att förstöra livet för era barn!

The Sheeple Effekt (påverkan på fårskocken) som talas mycket om av David Icke, är kontrollerad av ett Rädsloprogram som har varit mycket effektivt – fram tills nu. De har hållit er felinformerade, obildade och i fattigdom. Kliv ut ur denna förvirring. Titta in i er själva och ta kontroll över era liv. Ta era egna beslut. Det är dags att släppa allt det som har kontrollerat er. Känn er fria äntligen. Fria att vara de fullständiga Varelser av Ljus som ni är.

Jag önskar att jag kunde visa er vad mänskligheten går mot. Det är totalt annorlunda än det fängelse ni nu befinner er i. Månen, som inte tillhör naturen och påverkar den mänskliga rasen, kommer att tas bort. Ni kommer att ha två solar. Årstiderna kommer inte att finnas kvar som de är nu. Livet kommer att gå i en mycket långsammare takt. Tid kommer inte längre att förekomma i driften av Universum. Ni kommer att vara fria att resa, att utforska planeten och Universum – precis som det var i gamla tider. Bevisen finns där för alla att se.

Den feminina energin återvänder till planeten. Den skapar kaos med den mörka, manliga energin. Den avslöjar allt som är korrupt på varje nivå. Marionetterna i regeringen ser oroliga ut när de söker vägledning från sina kontrollanter, som själva är perplexa över vad de skall göra härnäst för att hålla kvar kontrollen. Er värld, den är en föränderlig värld! Den förestående kollapsen av det monetära systemet kommer att skapa förändringar som befriar alla länder och folk från den skuld som har ett strypgrepp på deras liv.

Det är upp till var och en av er hur ni lever genom denna övergång. Befria er själva från den ständiga hjärntvätten som kommer från era TV-apparater, radioapparater och tidningar. Lita på ert eget omdöme för att veta vad som är sant eller falskt. Försök att inte fastna i någon masshysteri, såsom den som skapades för tio år sedan när så många oskyldiga människor mötte en fruktansvärd död. Vet att de är på en bättre plats nu, de har fått frid. Det var tankekontroll i aktion, inplantering av stor skräck i människornas sinnen så att de skulle gå med på nästan vad som helst för att bli skyddade från ett sådant öde. Ju mer ni samarbetar med ljuset ju snabbare kommer er värld att förändras, och ni kommer att lämna den tredje dimensionen för alltid. Försök att skapa balans genom andlig förening. Detta kommer att hindra manipulation och kontroll. Finn frid, kärlek och harmoni inom er själva, då kan de negativa krafterna inte påverka er. Ni har ett val: antingen utvecklas ni eller förblir slavar i den tredje dimensionen. Detta är ert beslut, endast ert.

Vi har förvarnat er på att förvänta er tre dagar då det verkar som om allting blir avstängt. Ja, det kommer att bli skrämmande för en del. Speciellt för dessa som har vägrat att titta på allt detta. Det är under denna tid som många kommer att bli OSKAPADE. De har gjort så mycken skada på planeten att de inte kan tillåtas att stanna kvar. Koppla av, sov igenom detta om det är möjligt. Lita på er Gud av Kärlek och Ljus. Håll er lugna. Ni kommer inte att behöva äta. Om ni gör det, ät något lätt. Massiva förändringar inträffar i era kroppar, särskilt i kvinnors kroppar. De nästa 60 dagarna är viktiga. Ni är nästan där. Sedan kommer allt att vara som ni skulle ha drömt att det kunde vara. Vi, på denna sida av livet, kommer att vara med er för att fira vår bedrift: att återställa ljuset och kärleken till planeten Jorden.

Vår kärlek betyder så mycket för oss båda. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie Dahlberg- www.st-germain.se  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.