Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - September 18, 2011

 18 september, 2011


Hälsningar, min kära. Detta har varit en vecka då du har sett information som släppts som du aldrig förväntade dig att få se i din livstid. Dessa människor som förklarade sig vara av Ljuset medan de samarbetade med de Mörka Entiteterna för att få kontroll över mänskligheten, har nu avslöjats. De har ingenstans att gömma sig. De känner nu rättvisans hand på sin axel, de kommer att få svara för sina brott. Deras avlägsnande från scenen kommer att ta lite längre tid, men det kommer att ske, lika säkert som att natten följer på dagen. Deras brott mot oskyldiga barn är det som är svårast att handskas med. De predikade kärlek men levererade det mest ondskefulla kontrollsystem som allt byggde på lögner. Deras lögner kontrollerade varje aspekt av era liv. Ni var till och med programmerade till att förvänta er att dö vid en viss ålder. Vaccinerna var spetsade med stammar av virus för att försäkra att ni skulle bli sjuka av cancer eller andra allvarliga sjukdomar, en del människor reagerade annorlunda, men det säkerställde ohälsa som skulle skapa stora vinster – plus er bortgång!. Allting var staplat upp för er: förorenad mat etc, för att ta bort er från planeten. Sorgligt nog fick ni veta att ni skulle lita på de människor som förstörde er.

De levde på er rädsla, de frodades på den. Detta är orsaken till att ni ständigt får höra att ni måste frukta. Allt är planerat. De har en lista över potentiella ”fiender”. Diskussioner förekommer just nu om när de skall gå vidare med Project Bluebeam*. De planerar att använda sina egna ”rymdskepp” för att låtsas att aliens hotar er. De bryr sig inte om hur många som dör i processen. Det kommer att användas för att utvinna ännu mer skatter och till att införa ännu mer kontroll. Det är här som människorna från Ljuset, som är vakna för vad som sker, skall tala ut. Försäkra andra att detta är en del i en stor bluff. Det är alltsammans en illusion. Pengarna håller på att ta slut för dem. De kramar ur länder efter mer och mer pengar då de håller på att tappa kontrollen över det finansiella systemet som de så bedrägligt har infört för många år sedan. Det nya systemet är nästan klart att läggas fram. Detta kommer naturligtvis att vara en tillfällig åtgärd tills dess att pengarna kan delas ut helt och hållet och ni återgår ännu en gång till en metod för byteshandel, precis som det var i gamla tider. Det var mycket framgångsrikt. Det orsakade aldrig krig eller svält. Det fanns rikligt för alla. Ni kommer att bli medvetna om enorma vågor av kärlek. Ni vet att Kabalen inte ”har eller gör” kärlek. De kommer att försöka förstöra den, de kan inte klara av den goda energin av kärlek. Vi har talat om de tre dagarna när det är bäst att ni sover och tillåter oss att göra vad som måste göras för att ta bort illusionen som ni nu kallar ”livet”. Ni har ingenting att frukta, ni kliver bara ut ur fängelset som har hållit er under deras kontroll. De förändringar som naturligt kommer att ske med planeten Jorden – avlägsnande genom jordbävningar t ex på flera delar av Jorden – är nödvändiga, då de har blivit så skadade att de inte kan återställas.

Folk kommer att tas bort i tre vågor: människorna som kommer att lämna Jorden i den första vågen har redan gått med på detta, de är utvecklade och kommer att sätta upp center för att ta emot den andra och tredje vågens människor. De som kvarstår på Jordens yta är dessa som är så låsta i sin rädsla och kontroll av Kabalen att de stannar för att bli deras slavar. Många av era unga människor väljer att vara på Jorden vid denna tid för att använda sin rena energi till att hjälpa andra att gå framåt. Ganska många av er har upplevt att det snurrar i huvudet plus konstiga sensationer i kroppen som används för att återställa ert DNA och hjälpa er till att förbereda er för fullt medvetande. Detta har varit ett pågående arbete under en lång tid, men tiden är rätt, nu, för att göra övergången. Var snälla och försäkra er om att ni har tillräckligt med mat i lager så att under övergången, när varor inte kan levereras eller produceras, ni har lagrat tillräckligt för att klara er själva. Vatten är viktigt, plus alla de grundläggande behoven i livet. Ljus är viktiga också. Det finns absolut ingenting av frukta, se det som ett stort äventyr. Planeten Jorden går igenom en massiv förändring som kommer att ta bort all som inte skall vara där. Jorden kommer återigen att ta sin plats i Universum. Det kommer att bli mycket spännande för alla de som studerat andra planeter, sädesfältcirklar, UFOs etc. John Mack är otroligt upphetsad. Vi har arbetat hårt för att detta skall kunna ske. När energin förändras – det sker just nu när vi skriver detta – kommer vi att kunna visa oss själva, även då en del kanske ser detta prospekt som alarmerande. Vi är ibland er mycket mer än ni inser. Jag vet att du vet detta, min kära, då jag fortsätter med att göra min närvaro känd för dig och våra gäster – mycket till deras överraskning, ibland.

Håll humöret uppe! Ni har mycket att se fram emot. Till alla de länder som oroar sig för återbetalning av skulder som lagts på dem, det var en bluff som aldrig skulle ha inträffat. Ni hade inte med ärliga människor att göra. Jag skulle vilja ta det här tillfället i akt för att försäkra dem att alla skulder kommer att utplånas när det nya systemet kommer igång. Ni har bara några få veckor kvar att vänta på detta. Deras dagar är räknade. Det är dags för dem att böja sig och återlämna allt de så oärligt tagit ifrån er. Detta är den tid när män av integritet, såsom Mr Enda Kenny på Irland, måste komma fram och visa vägen till hederliga politiker. Han är mycket beundrad och uppskattad på båda sidorna av livet. En man ni kan lita på. Restaureringen av Irland – den sanna historien – är en prioritet. Det är först då som människan till fullo kommer att förstå det enorma bedrägeri som begåtts mot hela mänskligheten.

När jag först kom över till den andliga världen och såg allt detta för första gången så bad jag dig att studera det forntida Irland. Du kunde knappast tro på vad det avslöjade. Hela historien ändrades för vinst och kontroll. De trodde att de hade förstört bevisen. De kan inte gömma något från Anden. Vi har tillgång till allting, vi kan inte tystas ned.

Var snäll och ta tid för att ta hand om dig själv, för mig. Din beundrande make Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Översättning Gertie Dahlberg* Även då vi respekterar Montague Keens åsikter vill vi påminna våra läsare att kontakterna för praktiskt taget alla våra andra kanaliserare har försäkrat oss att ingen iscensatt, utomjordisk invasion kommer att tillåtas av den Galaktiska Federationen.

10 oktober 2010: Hatonn genom Suzy Ward:

”Även jag vill avslöja varningen att utomjordingar som utger sig vara vänner i verkligheten är entiteter som vill ta över er värld. Struntprat! Ljusnätet runt planeten hindrar varje civilisation med mörka avsikter från att vara i närheten av Jorden. Och om de Mörka försöker att sätt sina egna ”hemliga” skepp i luften och ta fram några av De Grå, som lever under jorden, och påstår att det är en invasion, då kan vi stoppa den charaden innan den ens har börjat.

” 14 september 2010: Sirianerna genom Sheldan Nidle:

”Angående avsikterna från De Mörka, de har fått veta upprepade gånger att förstörelse med atomkraft inte är ett alternativ, inte heller knepet med en falsk rymdinvasion, vilket de har försökt att iscensätta gång på gång.”

12 oktober 2010: Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild:

”Blossom: Det verkar finnas en hel del rädsla som sprids (så vad är nytt) angående att de mörka krafterna på Jorden skall iscensätta en utomjordisk invasion”.

Federationen av Ljus: ”Hur skulle det kunna vara så, kära du, med allt detta prat om Uppstigning, med löftena som vi har gett er, att en invasion kommer att inträffa?”

7 december 2009: SaLuSa genom Mike Quinsey:

”Vi hindrar för närvarande iscensättandet av en incident som var avsedd att misskreditera vårt namn”.

Kees, GalacticChannelings.com  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.