Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - October 9, 2011

 9 oktober, 2011


Min kära, vi har tidigare talat om vad som kommer att hända i framtiden. Ja, det händer nu, även om vissa fortfarande vägrar att erkänna att det sker runt omkring dem.

Energiförändringarna kommer att fortsätta att höja medvetandet och ni kommer att återigen länka er till allt som är och alltid kommer att vara. Öppna era ögon, sök svaren ni behöver. Ni kommer att finna dem. Det är dags att återvända till fållan. Omständigheter avlägsnade er och höll er okunniga om er sanna identitet och ert öde. Att bli ett med Universum ännu en gång är oundvikligt. Det måste ske och det kommer att ske. Allting är på plats för att göra en så smidig övergång som möjligt. De Mörka har förlorat sin övergripande kontroll. De sprattlar som på däcket av ett sjunkande skepp. Deras borttagande är viktigt, de kan inte existera i kärlek och ljus. Den roll de spelar på världsscenen måste upphöra. De falska personer de visar upp för massorna kommer att avslöjas.

Massorna vaknar nu till Ljuset, de hittar sina röster. De kommer tillsammans som en och genom att göra detta skapar de energin för att de stora förändringarna skall kunna införas. Håll alltid i minnet att detta är er planet. Ni väljer nu att lämna den tillbaka till Ljuset. Det kan göras fridfullt, er styrka finns i ett stort antal. De Mörka kommer att bryta ihop för de kan inte existera utan er – men ni behöver inte dem! Detta faktum går upp för er när ni kommer tillsammans för att kräva tillbaka det som är ert.

Det kommer att bli turbulens när Jordens förändring sker. Vet att vad som kommer att ske är vad som är menat att ske. Vi kommer att förhindra – så mycket som möjligt – allting som de Mörka kan göra för att orsaka rädslor. De har ingenstans att gömma sig, vi har sett till det. Då fler av er förstår vad som verkligen händer kommer ni att få se både polisen och armén vakna upp till det faktum att de är ansvariga för att försöka förstöra sitt eget folk. De också kommer att gå med massorna. De Mörka tappar det stöd som har hållit dem vid makten. Folk kommer att se igenom propagandan och inser att utan deras stöd kommer de Mörkas falska pengasystem att misslyckas. Det kommer att avslöjas och utan det är de ingenting alls.

All den hjälp ni behöver kommer att finnas tillgänglig för er. Ni kommer att få teknologi som blir enormt viktig för er och är bortom er förståelse vid den här tidpunkten. Livet på Jorden blir totalt annorlunda när kontrollen har lyfts bort. Skrämselpropagandan kommer att upphöra och de maktgalna kommer att blottställas och avslöjas. Faktum är att deras falska tro på sin överlägsenhet har medfört det kaos ni nu befinner er själva i. Till dem säger jag att deras slut är nära.

Till massorna säger jag: stig framåt med frid i era hjärtan och ni kommer att ärva Jorden. Ni kommer att behöva hjälp med att ta bort alla de gifter som användes för att skada er Jord och er livsmedelsförsörjning. Vi kommer att introducera er för nya sätt att övervinna alla de svårigheter ni står inför. Ingenting är oöverstigligt.

Se upp för falska gudar som kommer att försöka ta kontroll. De kommer att lova mycket, men vet att de vill ha er som sina slavar. Fall inte i en sådan fälla. Många låtsas också att de är guidade av stora mästare etc. Det är ofta deras eget ego som kräver uppmärksamhet. Vi har inga mästare här. Vi har stora sinnen från det förflutna som har upplevt liv på Jorden med alla dess prövningar och vedermödor och som nu är de bästa till att hjälpa er. Kärlek och sanning är vad ni behöver mest. Det har varit en bristvara men allt det kommer att förändras när goda människor kommer tillsammans.

Vi har gäster, min kära, som har rest långt för att hjälpa dig. Du måste vända dig till dem. Lita på att allt är som det skall vara. Lär dig att acceptera all den genuina hjälp som erbjuds då du kämpar för att klara av allt som förväntas av dig. Det blir bra när vi kommer att vara bland er. Vi omger er alla med kärlek och ljus. Min kära, jag är alltid vid din sida, som jag fortsätter med att bevisa. Jag förblir din beundrande make, Monty.

Översättning Gertie Dahlberg.  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.