Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, October 17, 2011

Montague Keen - May 1, 2011

 May 1, 2011


Du blev glad när du läste David Icke’s rapport om hans turné på kontinenten i Europa och det underbara mottagande som hans meddelande fick. Folk reste i många timmar för att komma och höra honom tala. Det är nödvändigt för Europa att vakna upp, då Europa är centrat för allt ont. Det är där som förtrycket av mänskligheten började. Det är där som er historia blev helt förvriden till oigenkännlighet och Människan bara accepterade, utan att ställa frågor, vad som lärdes ut i skolan. Allt har blivit manipulerat för att traumatisera folk att tro att de konstant är under hot. Det är den mest viktiga effekten av sinneskontroll. De var framgångsrika med att övertyga folk att de måste invadera andra länder. Vad det är, är blodsoffer. Energin som frigörs när folk slaktas används av den mörka Kabalen. Ja, min kära, det är svårt för folk att visualisera som är så ond, så det är lättare för dem att springa iväg och vägra att tro att det existerar än att tro att era kära dog i onödan. Sanningen är där för alla att se. Det Tredje Världskriget har startat, framför ögonen på er. Ni har varit fullt sysselsatta med alla distraktioner, som noga har placerats framför er, medan en slakt utförs i ert namn, av oskyldiga människor som desperat behöver att ni står upp för dem. Ni är er brors skyddare. Kommer ni att vända honom ryggen i hans timme av nöd? Ni är ansvariga för brist på handlande likväl som för ert handlande.

När som familjen av Ljus ökar till stora antal så kommer de uppvaknade samman i kärlek och harmoni och er värld kommer att förändras för evigt. Lämna illusionen. Frigör er själva från bojorna av kontroll. Kärlek kommer att frigöra er. Se Kärlek, inte rädsla, i alla era möten. Mänskligheten omprogrammeras för att tjäna Illuminati – de underminerar äktenskap, de främjar fördärv, korruption och delningar. Fråga er själva är detta vad ni vill ha för era barn och barnbarn? Förförs inte till att omfamna er förstörare. Kom ihåg att det är ni, som samhälle, i ert hypnotiserade och avdomnade tillstånd, som har ett ert tillstånd i fri vilja åt det tillstånd som er planet är i idag. Vakna upp!

Ni har ansvar inför era barn, för att se till att de bara har tillgång till REN MAT OCH DRYCK. Var medvetna att de är preparerade för att attrahera de unga och sårbara. Utsätt dem inte för sinnesomvändande musik och TV. Använd er inte av TV som barnvakt – deras oskyldiga sinnen absorberar de dolda meddelandena som finns i musik och TV. Kom samman som familjer, prata med varandra, spela spel; skapa en trygg miljö för dem så att de känner sig trygga och skyddade. Ni måste lära er att navigera i korruptionen som omger er. Deras standard är inte er standard. De använder alla sätt de kan tänka sig för att distrahera er bort från er väg. Det är deras listighet som har fört dem till var de är idag. De är mästare på det, så ni måste vara ytterst försiktiga. Er största tillgång är er förmåga att älska och ha medlidande. När ni skickar kärlek till era medmänniskor skapar ni ljus. Energin av kärlek är många gånger större än det av hat. Utan att ni inser det så har ni blivit offer för ett ytterst vidrigt hat. Det har använts för att hålla er på plats, i deras ögon – helst under deras fötter. Jag vägrade att acceptera detta levnadssätt. Jag valde att se ljuset och leva enligt ljuset. Nu ber jag de som läser mina ord att tillåta att ljuset att guida och skydda er. Kärlek förändrar allt. Med tiden kommer ni att se resultaten av de uppoffringar ni gör idag.

Folk undrar varför jag inte talar mer om livet efter döden. Nå, det är all ni skulle kunna önska er. Allt är i form av tankar. Det finns ingen tid. Vad helst ni önskar så finns det där för er, i ögonblicket ni tänker på det. Det finns en sådan skönhet att det mänskliga sinnet inte kan förstå det. Mänsklig fantasi kan inte tänka sig precis hur underbart det är att gå från ett liv på jorden och återgå till andlig form, där allt är möjligt.

Vårt ändamål, just nu är att guida er ut ur mörkret, att rädda Planet Jord från de som önskar förstöra den. Vi arbetar med många upplysta själar runt omkring på planeten: en del har ni hört talas om, många andra har ni inte hört någon om ännu. Vi har inte försakat något då det gäller att försöka återställa Planet Jord. Vi är tacksamma för alla de som har hjälpt oss att göra detta. Vi kommer att lyckas. Det är nu var och en av er ensak hur snabbt denna succé uppnås. De Mörka Tjänarna har planerat fler jordbävningar snart, för att skapa rädsla. De är artificiella. De används också som hot mot länder som inte vill ha den Nya Världsordningen. När man tittar på planeringen som har krävts för detta övertagande så det enda som de har missat att ta med i beräkningen är UPPVAKNANDET AV MASSORNA inför vad de har för sig. Deras planer har kommit till ett slut, de ser det inte än. Snart kommer de inte längre att ha något val.

Veronica, mina kära, du kan inte fortsätta på det här sättet. Det är inte möjligt att svara på alla mejl och samtidigt svara på telefonsamtal. Jag är säker på att folk kommer att förstå detta. Du behöver slappna av. Släpp det hela då och då för att ladda batterierna på nytt! Håll energin uppe hela tiden. Vi skriver igen. Det finns så mycket att göra. Jag kommer alltid att vara din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.