Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - August 28, 2011

 28 augusti, 2011


Vilken storartad vecka du har haft! Vad du har satt i rörelse kommer att överträffa dina förväntningar. Detta är ett verkligt lagarbete. Vi på denna sida av livet guidar varje steg. Vi för de rätta personerna framåt, de som kommer att ta de nödvändiga stegen för att göra Övergången så smidig som möjligt. Kontakter har gjorts och görs även nu när vi skriver detta. Denna sista etapp av händelser blottlägger allt som var ont och korrupt. Detta kan inte, och kommer inte heller, att förhindras. Det krävs mod att blottlägga institutioner som en gång vördades. De Onda fortsätter att förstöra livet för dem som de svor att försvara och skydda när de kom till makten. Naturen får så ofta bära skulden när Naturen inte alls kan bära skulden för en sådan förstörelse. Det önskade resultatet av sådant är som alltid rädsla och kontroll.Det är nu dags för tystnad: tid för att träda in i själens tid. Detta tillåter oss, i den andliga världen, att direkt kommunicera med var och en av er. Ni vill inte ha störningar utifrån som förhindrar vår förbindelse. Detta kommer att göra det möjligt för er att återförenas med Anden och bli vägledda vidare för att bli de underbara varelser av ljus som ni är. Ni har kommit långt på den här resan, ut från mörkret som hade uppslukat er och kontrollerade Jorden. Ni kommer, återigen, att veta vem ni är och varför ni är på Jorden vid den här tiden. Ni har gått igenom så mycket redan och nu är ni nästan framme. De förändringar som inträffar är över och bortom någonting ni kan föreställa er. Kunskapen, den undertryckta informationen, kommer att återvända till er. Sedan kommer ni att se och förstå varför ni valde att återvända till Jorden, för att rädda den från den förstörelse som planerades av den Mörka Kabalen. Vi hindrar dem från att lämna Planeten Jorden: de måste stå för konsekvenserna av sina usla och fega handlingar, såsom nedtryckningen av människor, göra planeten till ett fängelse och göra mänskligheten till slavar. Karmas lag gäller för alla, oavsett position eller makt. Alla kommer att få svara för sina gärningar. Allt som stulits kommer att återlämnas, till folket såväl som till länderna. Det kommer att fordras mycket mod att ta ett steg tillbaka från dödande och plundrande som har blivit ”accepterat”. Se bortom lögnerna som ni har fått höra som skäl till varför ni ”måste hjälpa till”. Fråga hur den totala förstörelsen av länder och det onödiga dödandet av oskyldigakan vara till hjälp för någon? Det är godtycklig förstörelse för kommersiell vinning och det kan inte förkläs på något annat sätt. Sanning är sanning!

Religioner har mycket att stå till svars för: de förstörde barnens oskuld och lämnade dem med ärr för livet. De ingrep i sinnena och de försökte förstöra själarna hos dem som oskyldigt trodde på och accepterade deras korrupta läror. De fick en sådan kontroll genom att sätta eld på oskyldiga barn, vilket tvingade föräldrarna att acceptera deras läror. Ursprungsbefolkningen över hela er värld har ställts inför sådant barbari. Även de dukade under för att skydda sina barn. De styrdes av rädsla för fördömelse genom helvetets eld för all evighet – Kärlekens Gud hade ingen hand i detta. De djävulskt onda levde i överflöd och prakt medan många människor svalt, och även då de svalt och var hemlösa förväntades de stödja den korrupta regimen. Det har varit vårt uppdrag att ta bort sådan korruption. Varje negativ handling tjänar till att skada er och er planet. Ni kommer att höja er över alla tankar på hämnd, ilska och hat. Sådana tankar skulle enbart hindra er resa in i Ljuset. I tystnaden kan ni känna den kärlek vi omger era liv med. Koppla in er till oss, vi kommer att finnas där för er. Historien om den här tiden kommer att talas om under generationer framåt i tiden. Var och en av er har en särskild roll att spela i den. Som aktörer på livets scen kommer ni att stödja varandra. Låt mänsklighetens kärlek uttryckas i vartenda ord ni yttrar. Ni måste lära er att älska era medmänniskor innan ni kan älska er Skapare!

Ta kontakt med era skyddsänglar för vägledning, ni har alla en sådan som väntar på att få tjäna er på er resa. Storheter från det förflutna har återvänt för att stå vid er sida och ta sin rättmätiga del i återvändandet av Ljuset. De var bannlysta så att de korrupta regimerna kunde ta över. Men rättvisan har segrat och de har nu återkommit för att återta och återvinna allt det som togs bort och doldes. Vi kan se den fulla bilden och det slutliga resultatet är långt bortom er fantasi. Det kommer att ske i kärlekens namn. Vi har inte lämnat något ogjort. Detta är Kärlekens Guds vilja. Gudinnans energi återvänder till er planet och bringar rättvisa till alla. Kunskapen om de forntida druiderna kommer att återfås och våra två världar tar sin rätta plats i Universum – återigen.

Människor känner igen ljuset i andra, de vill ansluta sig till det. Var alltid öppna för att ge hjälp, där det är nödvändigt, till dessa som behöver hjälp för att komma till rätta med sanningen. Det finns de som är redo att rädda era länder från förstörelse. De kommer fram för att vägleda er. Även om en del av dem ser likadana ut så är de faktiskt kloner.

Bankerna har tagits om hand, detta pågår just nu. Allting kommer att avslöjas ganska snart. Detta förändrar allt! Det var vår första prioritet. Det finns många som desperat försöker att undvika det oundvikliga och de kommer i många skepnader. Var uppmärksam! Lita på er instinkt när det gäller detta, den kommer inte att svika er. Tillsammans följer vi vägen som leder fram till sanning, harmoni, frid och kärlek för hela mänskligheten. Ni går inte ensamma på den här vägen!

Du har fått frågan: ”Vem är Montagne Keen?” Jaa, min kära, du ensam känner mitt väsen, den som finns bakom namnet, som kämpade på Jorden precis som många av er gör idag. Men mitt uppdrag var att lära mig från källan exakt vad vi står inför. Sedan att återvända till Anden, för att försäkra att övergången sker så smidigt som möjligt. Jag önskar tacka alla dessa som genom sin ansträngning gör detta möjligt.

Jordens energi är tät. Detta skapar trötthet och till och med utmattning. Följ den, bekämpa den inte! Det är viktigt att vila och koppla in er. Vila i tyst kontemplation när det är möjligt. Allting faller på plats, precis som planerat.

Din beundrande make Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie - www.st-germain.se  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.