Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, October 18, 2011

Montague Keen - June 12, 2011

 June 12, 2011


Framsteg görs, Min Kära. Vi ser med glädje hur upplysta varelser kommer samman, liksom magiskt. Här på andra sidan av livet skapar vi noga förutsättningar för att detta skall hända. Ni blir nu alla medvetna om mekanismenerna som har hållit er under kontroll. De blir nu synliga och kan därför undvikas. Vi har talat om separationen som de som kontrollerar skapade vid toppen av er ryggrad. Detta repareras nu och på så sätt återförbinds era ryggar. Detta hölls hemligt, liksom separationen av de två sidorna av er hjärna. De har programmerat er för att bara arbeta med den vänstra sidan av hjärnan. Från ögonblicket då bebisen föds så är betoningen på den vänstra sidan av hjärnan. Detta görs genom vaccinationer, utbildning och via TV, etc.. De tar inga chanser. De kontrollerar blodgruppen och när en negativ Rh faktor rapporteras så ser de till att förstöra förbindelsen med den högra sidan av hjärnan. De skapar anledningar till varför dessa barn måste bortföras och ”tas om hand om”. Den Mörka Kabalen ser dem som ett stort hot mot deras planer, så de måste elimineras på vilka ondskefulla sätt som helst som de har till förfogande. Att säga att de håller ett öga på sådana händelser är milt uttryckt. Det medicinska yrket används för att upptäcka och rapportera om sådana barn. De hjärntvättas till att tro att det är i deras bästa intresse för barnet. Både det medicinska och det legala yrket används av den Mörka Kabalen för att hålla dem under kontroll. Ni undrar, vem skall ni lita på? Ja, vem i själva verket! Ert hjärta kommer alltid att guida er i rätt riktning. Följ inte logiken från den vänstra sidan av hjärnan, som prackades på er för att blanda sig i.

Ni lever nu igenom vad som kallas Sluttiderna. NI kommer snart att ingå i ”Tiden av Ingen Tid”. Det är en konstruktion för att kontrollera alla aspekter av era liv. Jag har pekat ut att de från de Forna Dagarna levde i ”Ingen Tid”. Det är vad er värld snart kommer att återgå till. Trycket som tiden har lagt på era liv är enormt. Er kalander kommer att återgå till 28 dagar per månad, med 13 stjärntecken. Många av er upplever en kraftig kyla i era kroppar. Det är smärtsamt och oförklarligt. Sedan byggs det ibland upp en kraftig hetta. Det överväldigar er; det är den levande hettan som bortför allt som är onödigt i era liv. Era kroppar förbereds för när DNA’t återställs och fullt medvetande upplevs igen. Välkomna dessa förändringar. Det finns inget att frukta, det är en naturlig process. Hjärtcentrerat medvetande har inget alls att göra med religioner av någon sort.

Många varelser från min sida av livet valde att återfödas för att assistera och guida Mänskligheten genom vad som bör ses som spännande tider. Gå med flödet; ni har allt att vinna och inget att förlora, annat än de band som har bundit er till det kontrollsystem som ni har levt under. NI kommer att lära känna tankefrihet och handling för första gången. Plötsligt kommer ni att se era medmänniskor i ett nytt ljus, utan uppdelningar av någon sort. Ert Universum kommer att bli helt återställd igen. De två kontrollcentrana som har hållit er i mörker kommer att bortföras. Ni har sett detta i ert sömntillstånd. Allt som har hållits gömt kommer att avslöjas. Det kommer att bli en sådan glädje, till en grad som er värld aldrig har skådat.

Ni undrar vad som kommer att hända med de 2% som har styrt och kontrollerat er värld. Det är deras beslut. De har fått ett val: deklarera sanningen, avgå, och ge tillbaka till Mänskligheten allt det som har stulits; eller kämpa till slutet, och försök att ta er från planeten när er plan misslyckas. Rikedomar kommer inte att skydda dem.

De invaderar länder i ett försök att hålla er under kontroll via en rädsla av att bli attackerade. Men detta fungerar inte längre. NI har sett det alltför ofta nu för att falla för det igen. Sanningen börjar bli uppenbar, även för de som fortfarande är i ett hypnotiskt tillstånd.

Kom ihåg att utan ert stöd så är de ingenting. I det ögonblicket som ni bortför ert stöd så kommer de att falla ihop som ett korthus. Ert samarbete har tillåtit dem att kontrollera alla. Till de som är i det militära – det är ert stöd och assistens som har gett dem rikedomar och makt över Mänskligheten. De behöver att blod spills för att överleva. Ni ger dem det. Tänk på det ett ögonblick. För dem är ni bara leksaker som kan kastas bort, och alla lyder orders utan att ställa frågor. Var finns ert samvete i allt detta?

En ny början står just runt hörnet. Allt sätts på plats, redo att assistera och byta ut de institutioner som ni har sett upp till, då behovet fanns. Vi har inte lämnat något åt slumpen. Vi har här alla de Stora från det förgångna, som kombinerar deras expertis för att guida er genom dessa turbulenta tider. Vi kommer till många av er då ni sover, för att öppna nya sätt att tänka och handla. Tänk aldrig för ett ögonblick att ni är ensamma. Detta är en gemensam ansträngning för att återställa Ljuset på er planet. Vi arbetar med era kroppar likväl som med era sinnen. Se med kärlek och medlidande på alla runt omkring er. Skicka kärlek till de länder som invaderas. Assistera de som uttalar sanningen. Välkomna Ljuset in i era liv. Förbered för att återställa er planet. Vi har mycket att göra, mina kära. Jag är för evigt din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se  
THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.