Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, January 17, 2011

2011-01-16


Meddelande från Montague Keen till hans fru Veronica
Kanaliserat av Veronica, 2011-01-16Jag är medveten om din nedstämdhet, min kära. Ja, det är nu 7 år sedan jag gick till andevärlden, du har återupplevt varje ögonblick av den dagen. För mig, min kära, min bortgång var såsom själen hade planerat det, med dig vid min sida. Jag gjorde vad jag levde för, pratade om arbetet med andevärlden och livet efter detta. Andevärlden bara tog min sista suck och på ett par ögonblick gick jag från ett varelsetillstånd till ett annat, en verklig vacker erfarenhet. Det var dags för mig att ge mig iväg och fullborda mitt arbete på andra sidan. Att lämna dig var så svårt, det var en sådan chock för dig. Jag har aldrig lämnat dig, jag visar dig alltid att jag är med dig. Vi arbetar tillsammans nu såsom vi gjorde när jag var vid din sida. Mitt arbete nu är att hjälpa till att guida Mänskligheten ut ur mörkret och in i Ljuset och att föra våra två världar tillsammans, för att avlägsna alla mänskligt gjorda barriärer så att fullt medvetande återigen kan uppnås av alla Människor. Det finns många på denna sida av livet som arbetar mot detta. Det finns också de på jorden som outtröttligt arbetar mot detta och de blir förtalade utav den Mörka Kabalen. Det försöker till och med att hålla de som står för Sanningen till ansvar för situationer som helt klart orsakades av den Mörka kabalen, som i sin desperation att lyckas med sina planer orsakar så mycket skada på er Planet. De dödar helt i onödan dem som vågar stå i vägen. De har ingen Själ, Inga mänskliga känslor berör dem. De är helt i avsaknad av medlidande då de driver på i ett sista desperat försök att ta över er värld. De kommer inte att lyckas.

Sanningen kommer fram, det flödet kan inte stoppas. På detta sätt kommer fler människor att vakna upp till verkligenhet av vad som pågår. Den finansiella terrorismen fortsätter – dessa planer som sattes på plats för generationer sedan. Dumdristigt nog föll regeringarna in i de välplacerade fällorna. De trodde på de lögner och löften från dem vars ända plan var att förstöra dem, att föra dem på knä. Bara uppvaknandet av massorna kan stoppa detta, när ni väl vaknar upp till faktumet att ni leds som får till slakten. Stig tillbaka från den materialism som omger er, den är inte nödvändig, den har aldrig medfört lycka eller frid i sinnet. Kärlek och bara Kärlek kan nå Själen. Enbart detta medför fullbordan. Produkter annonseras på ett förförande sätt så att folk åtrår dem, medan de är speciellt konstruerade för att göra er antingen sjuka eller bankrutta. Det är bara när ni är fullt medvetna av utsträckningen av korruptionen som ni kommer att kunna göra rationella beslut.

Det är så lätt för dem att förföra folk, bort från den hederliga Vägen i Livet. Det hittar deras svaga punkter och spelar till detta. Folk behöver vara starka för att motstå detta. Löften om rikedomar och kändisskap förvrider så många sinnen och leder dem i fel riktning. Vägen utav Sanning och Ljus är inte en lätt väg, många faller av vägen. Ibland måste människor bortföras då de inte har karaktärsstyrkan att se saker och ting till sitt slut. Det krävs mod för att stå upp för sanningen. Ni tvingas att ha att göra med människor som saknar samvete, som dödar och mördar många för att uppnå sina mål. Det har gått så långt, min kära, att ni inte kan tro på någonting som sägs till er oberoende av hur många vetenskapsmän som ger det OK. Det har köpts, de är en del av Planen. Lita bara på er instinkt, ert Högre Självt kommer att guida er. När något känns fel och ser fel ut så är det fel. Det är så enkelt.

Sträck alltid ut en hand till de som är mindre lyckligt lottade och till de vars liv har blivit totalt förstörda av de katastrofer som de försöker att hantera. Er värld är i turbulens, det Goda slåss med det Onda. Även om det ibland ser ut som om det Onda vinner så är det inte så – det är deras sista desperata försök. Ingen regering har modet att stå upp mot detta. De har ingen makt. Det hela är ett låtsasspel. I själva verket så styr de inget alls. Dessa förskräckliga tider kommer bara att vara ett svagt minne när transformationen är fullbordad. Kom alltid ihåg att söka efter sanningen och då kommer ni att finna den. Kom samman i Kärlek och Harmoni och då kommer er styrka att växa. Ert Ljus kommer att utradera det förskräckliga Mörkret som omger er värld. Ät naturliga och biologiska produkter när ni kan, drick rent vatten, håll ers sinnen rena, undvik de distraktioner som noga läggs ut för att avleda er från Ljusets väg. Vi banar vägen för er. Vi kommer att avlägsna så många av hindren för er som vi kan. Håll ert fokus på Ljuset och låt Sanning guida er framåt på Guds väg. Min kärlek ger dig styrkan att gå framåt för att fullborda vårt arbete. Jag förblir din beundrande make, Monty.Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

THE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available on

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.