Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, February 14, 2011

13 February 2011

Meddelande från Montague Keen till hans fru Veronica

Vi observerar de som styr och ställer och som råder över er värld bakom scenen när de försåtligt satte sitt eget folk i position samtidigt som de låtsades inför folket i Egypten att de kan se framemot Frihet… Det finns inte ett ända land i er värld där det finns frihet. Ni är alla fängslade och kontrollerade. Ni ser bara inte gallren. Det är allt gjort på ett så listigt sätt. Det är bara det att en del av er tror att ni är fria och de försöker att övertyga sig själva att de är så - det är en illusion.

Mänskligheten är mer kontrollerad idag än någonsin under Civilisationens historia. Kameror vakar över allt ni gör, skatter tynger er ner, och det finns lagar om absolut allt.

Vad ni arbetar emot är Verklig Frihet för alla. Vi kommer att uppnå detta. Vi har teknologin som är långt mer avancerad än någonting som era herremän har. Vi har visat att vi kan sätta deras missiler ur funktion. Deras ondskefulla planer kommer inte att fortlöpa så lättvindigt som de hade tänkt sig. Håll förtroendet för oss. Vi är där med er hela tiden. Planerna för Transformeringen är alla på plats. Det kommer att hända när tidpunkten är rätt. On ni bara kunde för ett ögonblick se vad det är ni håller på att införa – en framtid så godartad att det kommer att ta tid för er att ställa in er till den. Tänk ett ögonblick … inga krig, ingen fattigdom, jämlikhet för alla, Verklig Frihet, sanningen om vilka ni är och var ni kom ifrån och den verkliga Historiken om er värld - tänk bara. Er själ kommer att återigen åtnjuta Ljuset av Evig Kärlek.

Vi vet att de som är känsliga bland er reagerar på de massiva förändringarna som händer. NI vet i er själ att dessa förändringar måste ske. Ni höjs upp till Fullt Medvetande. Det kommer att kräva justeringar då det gäller er, både fysiskt och emotionellt, då negativiteten förlorar sitt grepp på er. Detta måste dokumenteras. Ni skriver nu Historia – alla ni som arbetar för Ljuset. Det finns inget att frukta. Era vänner från andra planeter står redo att assistera er. Var vänliga och acceptera dem. De är era vänner. Ni kommer att se er värld med nya ögon då ni kommer ut ur Mörkret som påsattes er. Ni har medvetet hållits ovetande om faktum att era regeringar har fått assistans från oss under många år. Vi kom för att hjälpa, men deras planer var att sprida hunger och sjukdom för att enligt deras sätt att se saken ”Göra en Befolkningsgallring”. Ni har nyligen upplevt ett inflödande av Katastrofer, vilka alla var noga dirigerade och konstgjorda, för att inte nämna Hjärnkontroll som utövas på er alla. Ju mindre ni läser och lyssnar på deras propaganda desto bättre. Vi har lyckats förhindra en del av deras försök att starta det Tredje Världskriget. Ju mer godartad energi som ni skapar desto mer kommer den att uppnå.

Då fler av er öppnar upp till Spiritualitet blir det lättare för oss att kommunicera från Sinne till Sinne. Det är bara i seanser som språk är nödvändigt så att alla som är närvarande vet och förstår vad som presenteras för dem. Seanser som görs med Kärlek och Harmoni är en glädjefull upplevelse för alla som är involverade på båda sidor av livet. Vi arbetar hårt med att frigöra er värld från allt negativt inflytande. Ni kommer att bli chockade då ni inser den fulla utsträckningen av korruptionen. Det blir inte lätt för er att se den exponerad. Institutioner, Religioner etc. som ni har total förlitan på kommer att blottgöras. Guden som de krävde lojalitet till är inte den sanna Guden – den Yttersta Skaparen av Kärlek och Ljus, som ni antog att det var. Er värld har medvetet vilseletts. Det var en slug plan som lyckades utan att någon misstänkte vad som verkligen hände. De hittade på historier som ni alla accepterade som Sanningen. Där ni befann er så hade ni inte stort val. Snart kommer ni att se den större bilden. Det kommer en glädje till Jorden på en skala som aldrig tidigare har upplevts på Jorden. Det är nu dags att se mot framtiden och att lämna det hemska förgångna bakom er för evigt och gå frami Ljuset.

Min kära, ditt liv har blivit så hektiskt, försök att vila, det finns mycket att göra. Tills att vi skriver igen så skickar jag all min kärlek, min kära Valentina. Din beundrande make, Monty.Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.seTHE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available on

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.