Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Sunday, January 2, 2011

December 11, 2010December 12, 2010
Allt i er värld håller på att förändras, folk vaknar upp till realiteten av den situation de befinner sig i. För att bli de fullt medvetna Varelser av Ljuset som ni så måste ni stiga tillbaka från allt som har förblindat och kontrollerat er under generationer. Se klart kontroll systemet som har hållit er i mörker och slaveri, det är inte utav Ljuset. Maktstrukturen exponeras nu utav de som står för Sanningen, kärleken till Gud, er skapare som välkomnar var och en av er tillbaka. Det fängelse som ni fann er själva i håller nu på att försvinna – Sanningen är Nyckeln. Vet att ni guidas, gå med er intuition, det är ert Högre Självt.

Ni har med avsikt letts bort från er sanna väg utav Ondskefulla Manipulatörer, vars enda målsättning var att ta över er värld. Det måste förstås att Anti-Sionism inte är Anti-Semitism, långt därifrån. Det finns många sajter där goda och ärliga Judar står förenade mot Sionism och de är rädda att de kommer att fördömas att vara en del av vad som i själva verket är ett Hemligt Samhälle. Det behövs förstås att det är dem som kontrollerar Globala Finanser och Handel vars girighet och korruption har fört er världs ekonomi på knä. Jag påpekade detta genast efter att jag gick över till andevärlden (för nästan 7 år sedan), men folk var då inte beredda att öppna sina ögon och så mycket lidande kunde ha undvikigts.

Fråga er själva hur bara ett fåtal personer kan ha makten att kontrollera er Nyhetsmedia, er regeringar, era banker, bara 2% av folket, och naturligtvis hjärnkontrollen genom att konstant föda er med begäret att söka materiella ting, vilket gör dem än rikare. De är ansvariga för den Spirituella demoraliseringen och moralisk korruption av mänskligheten, de har satt sig för att ta över Europa, de ekonomiska förhållandena i England och Tyskland kommer att sparas, men bara tills att Ryssland har erövrats och alla ansträngningar fokuseras nu på detta. Det hela är en del av deras plan för att omringa Europa, ni ser framför er EKONOMISKT ÖVERTAGANDE, vilket orsakar ekonomiska kriser och fullskalig destruktion överallt. Vi kommer inte att låta dessa planer att lyckas, men ni behöver vara medvetna om era fiender.

Visa kärlek och Förtröstan, kom samman i Ljus och Harmoni, välkomna Ljuset i era liv och er värld. Bli det guidande Ljuset som når fram till de som är mindre upplysta, guida dem framåt, öppna världen till Världen av Spiritualitet, det är rollen för alla utav er som väljer att arbeta i Ljuset. Forska er själva framåt, som min kära fru har gjort. Hon behövde förstå utsträckningen av kontrollen och det är inte lätt läst. David Lloyd George, Brittisk premiärminister under Första Världskriget sa att ”Om folk visste sanningen skulle kriget stoppas imorgon”. Det finns en osynlig Regering, som är den sanna Styrande Makten i er Värld. Detta kan uppnås tack vare manipulation av massorna och det sker genom ”falska verkligheter” och dess adoption av Nyhetsmedia.

Min Kära, du mår inte bra, du fortsätter, vårt arbeta är viktigt för dig. Min kärlek är din, och din familj. De spelade också en roll med att hjälpa mig då jag förde mig från en miljö till en annan. De hjälpte mig att bli fulländad – kom ihåg allt är möjligt.

Vi denna Festliga Tid så öppna era hjärtan, skicka kärlek till en värld som lider illa, bed för Upplysning, Frid och Harmoni för alla. Jag är för alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.