Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Sunday, January 2, 2011

December 19, 2010


December 19, 2010

Veronica min kära, du är nästan överväldigad utav all den information och de bekräftelser som kommer till dig. Jag sa att de rätta människorna skulle komma till dig, du behöver inte leta efter dem. Vi valde dem och sedan guidade vi dem till dig. Din grupp formas nu på ett bra sätt. Vet att de största snillena som någonsin fanns på Jorden arbetar nu med mig, de är en del av laget på denna sida av livet. Vårt Projekt kommer att spela en stor roll med att införa Fullt Medvetande och återkomsten av Ljuset till Planeten Jorden. Det är därför som jag var tvungen att ge mig i väg när jag så gjorde så att jag kunde ordna till allt för att detta skulle hända. Att överge dig var det svårast jag någonsin gjorde. Smärtan var otrolig för oss båda. Nu förstår du fullt varför detta behövde ske. Vi kommer att fullborda vårt uppdrag, du och jag hade kommit överens om detta innan vi satte foten på Jorden.

Vägen mot kontroll och destruktion av Mänskligheten kunde inte tillåtas att hända. Den mörka Kabalen kan fortfarande inte tro att deras planer inte kommer att lyckas. Ljuset träder in i Människans Hjärta och Själ, han söker Sanningen, han kan inte längre avfärdas med lögner. Han kan nu se vad som ligger bakom orden som kommer från de vid Makten. Han ställer frågor. Ni upplever nu tider med stora förändringar, fullständig förändring, era bojor tas av, ni blir nu de Varelser av Ljuset som ni var när ni trädde in i denna värld. Kontrollen av era sinnen startade med föräldrar. Istället för att hjälpa er att uppnå er fulla potential så satte skolan igång att hjärntvätta er till att tro att ni var värdelösa likväl som hjälplösa. Bara de vid makten kunde förändra ting och ni var förväntade att se upp till dem. Ni uppmuntrades aldrig att fråga vem ni är, varför ni är i världen. Indoktrineringen från olika religioner åstadkom än mer kontroll. Deras intentioner var aldrig ärevördiga.

Kunskapen som kommer att avslöjas för er tidigt under 2011 kommer att föra in glädje, verklig glädje till Mänskligheten. Despoterna kommer att tappa Makten. Varje människa blir hel, oberoende var i världen han är. Denna transformering kommer att påverka alla och allt. Allt som sattes på plats för att separera och skapa skillnader för att förhindra att ni kommer samman kommer att försvinna. Ni kommer för första gången att uppleva frihet från den kontroll som binder er. Sanningen som har hållits gömd under hundratals år kommer att bli tillgänglig för alla att se.

Ni såg John Pilger’s film med förskräckelse om vad som verkligen händer i krig. Det finns ingen ära i att döda. Varje Människa har rättigheten att leva hans liv obehindrat av kraven från andra länder. Förspillandet av blod är priset de måste betala Satan, de bryr sig inte om vems blod. Förstå att blodsoffer är det pris de betalar för deras Kontroll och Makt. Djävulsdyrkare kommer reguljärt samman för att förspilla blod och på så sätt bekräfta att de är lojala till Satan.

När hör ni någonsin att någon vid makten säger att ni skall nå ut i Kärlek till de som är mindre lyckligt lottade än ni själva. Kärlek är den ända Sanningen allt annat är en Illusion. Under denna festliga säsong så når folk ut i kärlek, försök att behålla detta, känn kärleken det för till er, likväl som till de runt omkring er. Det finns ingen anledning till varför det inte alltid kan vår på det sättet. Det är var och ens sak att skapa harmoni runt omkring er. Hjälp andra att inse att leva i harmoni är så mycket lättare och lyckligare och att uppehålla sig med problemen i livet drar bara ned er. Jag ber att alla kommer samman och når ut för att be för Sanning, Fred och Harmoni. Sådana energier kommer att åstadkomma transformeringen. Mänsklighetens böner kommer att bli hörda. Be och ni skall få. Knacka på och det kommer att öppnas för er. Kärlek bör vara den drivande kraften som guidar er.

Alla som söker Ljuset kommer tillsammans att skapa ett bättre liv för Mänskligheten. Nätverket på denna sida av livet är djupt tacksamma till alla för de som har hjälpt att sprida Ljuset till andra. Min kära, när familjen kommer samman så vet att jag helt säkert kommer att vara där med er precis som under gamla tider och återigen njuta av Simons underbara rostade potatisar och den stora festen som han med kärlek preparerar för familjen. Låt inte det otjänliga vädret kasta en skugga över festligheterna. Vi har lagt märke till att ”de” nu kallar det ”Klimat Förändring”. ”Global Uppvärmning” hare varit en stor lögn, en konspiration för att höja skatterna och skapa olägenheter för alla.

Det kommer nu inte att dröja länge förrän allt faller på plats. Er värld kommer att blir förändrad för evigt. Alla har en roll att spela i detta på båda sidorna av livet.

Vi på denna sida av livet sänder kärlek till er alla. Min Kära, det blir svårt att arbeta, men så berikande. Jag är stolt att vara din beundrande Make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.