Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, January 4, 2011

2011-01-02


Ni är Kärlek och Ljus, det är därför som ni bryr er om era medmänniskor, ni vill skydda dem, alla ni som väljer att göra detta arbete är guidade enbart av Spiritualitet, era motiv är Ärevördiga och kan litas på.


När skiftet är fullbordat and Fred är återinfört och Mänskligheten lär sig att återigen leva i Harmoni med alla Guds Varelser då är det som ni kan uppskatta hur viktigt ert arbete är som ni utför idag för att detta skall ske. När fullt medvetande är återinfört så kommer alla barriärer att bortföras och allt bli möjligt.


Meddelande från Montague Keen till hans fru Veronica
Kanaliserat av Veronica

2011-01-02


Då detta nya och mycket viktiga år börjar ber vi på den Andliga sidan att ni blir medvetna om de Drakoniska Lagar som i hemlighet sätts på plats. Acceptera inte tanken att ni inte kan göra något åt det, att ni är hjälplösa, långt ifrån, ni är Själar som råkar vara inkarnerade på Planet Jord för att skydda Jorden från övertagande som sker runt omkring er. Vet detta faktum, ”Ni är många, de är få”, ni är Ljuset, de är Mörkret. Ni är Kärlek och Ljus, det är därför som ni bryr er om era medmänniskor, ni vill skydda dem, alla ni som väljer att göra detta arbete är guidade enbart av Spiritualitet, era motiv är Ärevördiga och kan litas på.


Lagar kan bara göras med gillande av folket och folket uttrycker inte sitt ogillande. Rädsla används, ni ges felaktig information då det gäller Naturliga Mediciner. Du vet min kära att Jorden producerar allt som den Mänskliga Kroppen någonsin skulle behöva. Naturen förser. Den Mänskliga Rasen överlevde under tusentals år genom att bara använda Naturliga Läkemedel och alla de hemska sjukdomarna som ni måste utstå existerade aldrig då. Den hjärntvätt som pågår inom detta område är kriminell och omänsklig, ni är alla Guds Varelser, bara Gud har bestämmande rätt över er. Knyt er till den Kärlek som omger er, var och en av er är viktiga i bilden. Var och en av er valde rollen ni skulle spela för att återställa Planet Jord till Ljuset innan ni återvände till Jorden. Omge er själva med Kärlek och Skratt, försök att föra in Ljus i livet till dem bland er som inte har vaknat upp än.


De enorma förändringarna som händer i er värld för att förbereda er for skiftet till Ljuset får den Mörka Kabalen att bli frenetiska och slå i all riktningar. De använder sig av pengar som aldrig existerade och fruktan för att övermanna er. De som har utmanat dem har överlevt och förblir i deras hem. I det ögonblicket då ni ger efter till Fruktan så har de er i sina händer. De har inget samvete, ni betyder inget alls för dem, ni kan kastas bort, de vill inte ha er i vad de anser vara ”Deras Värld”. Var inte rädda för dem, de kunde inte överleva om ni inte höll upp dem. Tänk på pyramiden, de är bara på toppen, ni alla upptar resten av pyramiden. När ni tar bort ert stöd så faller de. Tänk på detta, de behöver er, å andra sidan så BEHÖVER NI INTE DEM. De är i er Värld, men de kommer inte från er Värld. Vi ämnar inte stå på sidan om och se hur Planet Jord förstörs, och inte heller era vänner från andra planeter, de är redo att assistera er. De har varit fullt sysselsatta med att förhindra de Ondskefulla krafterna från att lyckas med att skapa det Tredje Världskriget. Då vissa arméer har chips så kan de bli kontrollerade av elektronik så att i en krigssituation all Mänsklig Känsla är avlägsnad - hemska saker utförs i ert namn. Vill ni verkligen leva i en sådan värld, ni och bara ni kan förändra det. Var och en av er behöver acceptera att det är er värld. Ingen människa bör vara utan mat, bostad eller värdighet.


Omger er själva med Kärlek. Med Kärlek i era Hjärtan så kommer ni aldrig att skada någon eller något. Be för Fred för hela Mänskligheten. Ja, ni är olika, en del ser annorlunda ut, har olika trossystem, men ni är alla Guds Skapelser, och alla Varelser av Ljuset. Ni har uppmuntrats att frukta vissa grupper – räkna bara hur många gånger i en Nyhetssändning som ni har hört orden Terrorist och Fiender. Det hjärntvättar er att acceptera det som fakta. Det finns inga fakta för att stödja vad de säger. Det är de som kontrollerar era regeringar som bestämmer vad ni blir informerade om. De försöker att hålla er i ett konstant tillstånd av Rädsla och Oro angående attacker på ert Land. Detta är fokusering varje dag i era tidningar och TV. Det finns ingen ärlighet. Det gör bara vad de blir tillsagda.


I England blir ni till och med informerade i domstol att ca fyra så kallade terrorister tog tåget kl 07.40 från Luton till London. Det tåget var inställt den dagen och även nästföljande tåg, så det skulle ha varit omöjligt för dem att vara i London vid de tidpunkterna som bomberna detonerade. Detta är ett perfekt exempel på hur folk bara accepterar vad de blir tillsagda utan att ställa frågor… Ni har tillgång till information, kontrollera själva, bli inte ledda som får.


När skiftet är fullbordat and Fred är återinfört och Mänskligheten lär sig att återigen leva i Harmoni med alla Guds Varelser då är det som ni kan uppskatta hur viktigt ert arbete är som ni utför idag för att detta skall ske. När fullt medvetande är återinfört så kommer alla barriärer att bortföras och allt bli möjligt.


Jag är en del av detta närverk. Vi önskar er alla Upplysning och Harmoni i era liv i detta år av 2011. Vi är tacksamma för er assistans med att öppna sinnen till sanningen.


Mina kära, ett speciellt tack till dig för din kärlek och hängivenhet till mig, din beundrande make, Monty.


Website:
The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan
- www.st-germain.seTHE MONTAGUE KEEN FOUNDATION
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available on

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.