Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Wednesday, May 2, 2012

Montague 29 april 2012

 Montague 29 april 2012Min kära Veronica, jag är mycket medveten om djupet av smärta du känner när så många rapporter om det Stora Bedrägeriet kommer till dig från så många olika källor. Jag vet att det är svårt att förstå hur sådana människor har kunnat lura så många så länge. Problemet är att folk bara ser vad de vill se. Tyvärr har tiden nu kommit när de inte längre har något val. Det är dags att se saker och ting för vad de är, inte som de skulle vilja att de är.Ni har varit grymt bedragna och svikna av de människor som ni hade litat på, Kabalen är experter i bedrägeri, de har haft åratal av praktik. De trodde att de hade täckt in allting, men de kunde inte tysta alla. David Icke, Alex Jones, Gilad Atzmon, Michael Tsarion och många andra, såväl som skaparna av webbsidor, har visat styrkan hos dem som står upp emot övergrepp och attacker riktade mot dem som har modet att avslöja sanningen. Dessa människor har offrat sina liv för att ge er den verkliga sanningen och att rädda er från det öde som Kabalen hade planerat för er.

Det är dags att hitta er röst, att komma tillsammans, ATT TA TILLBAKA ER MAKT! Religioner har tagit er makt också. De tvingade er att leva under deras kontroll. Ni måste förstå att de är en del av Kabalen. Jag säger er att ni, var och en av er, är ansvariga för er själva. Kabalens planer på att förstöra liven för så många av er är nu i det offentliga rummet. Skall ni sitta ner och göra ingenting för att förhindra sådana övergrepp?

Ni måste se SANNINGEN! Tro mig, det är bättre att se den och vidta åtgärder än att göra ingenting och se allt du har haft kärt bli förstört. Tid är det väsentliga. Du har ingen tid att förlora. Slösa inte bort denna dyrbara tid på trivialiteter som utformades för att distrahera er och ta er uppmärksamhet från de problem ni har att handskas med. Framtiden för er planet och mänskligheten ligger i era händer. När ni verkligen tar ombord att var och en av er är en kraftfull Varelse av Ljus, och ni ansluter till detta, då kommer alla att bli räddade. Ni – de 99 % - har makten, de 1 % är ingenting utan er!

Det är dags nu att ta tillbaka er makt. Lita på ditt eget hjärta, inte på huvudet. Ditt sinne har fifflats med och är under kontrollen av Kabalen. Detta är det största beslutet du någonsin kommer att ta, så mycket beror på det. Allt du har att förlora är bojorna av kontroll som har fördärvat livet för mänskligheten under tusentals år, för människan gjorde ingenting för att förhindra det. Ni tillät det att hända. Till denna dag fortsätter ni att lita på fel personer. Ni tror på vad de säger. Ni misslyckas fortfarande med att se att de gör precis det motsatta till vad de säger. De sagor som politikerna berättar för er är precis det – Sagor! Varför faller ni för detta varenda gång? De har absolut ingen avsikt att genomföra dessa ”löften”. De svarar alla inför Kabalen, annars skulle de inte vara inom politiken!

När John F Kennedy sa SANNINGEN – minns ni vad som hände med honom? Det är det öde som väntar för alla som vågar kliva fram och kräva SANNINGEN. Tänk er vilken annorlunda värld det skulle ha varit idag om Kennedy hade fått som han ville och sanningen hade avslöjats. Han klev utanför linjen och betalade med sitt liv. Han var en man som satte folket före sig själv. Han kommer aldrig att glömmas bort. Framtiden för mänskligheten och er planet är nu i era händer. Ja, era – allesammans. Är du beredd att göra vad som krävs för att rädda er alla från Kabalens mörka planer?

Den andliga världen är precis bredvid er och kommer att hjälpa er igenom de svåra tiderna. Acceptera att de som ni har litat på har svikit er. Finn er egen styrka. Ni vet att ni kan göra det. Tillsammans kommer vi att befria världen från Kabalen. Det finns mer än tillräckligt av allt i er värld för att ta hand om alla människor.

Jag önskar att jag hade förstått allt detta när jag var på Jorden. Jag var för upptagen med mitt arbete för att se vad som hände runt om mig. I andevärlden, min kära, ser man allting och ingenting kan döljas. I livet är det så lätt att ryckas med av det som var utformat för att kontrollera och förvirra en. Återigen, jag ber er att inte köpa in er i den RÄDSLA som hela tiden används för att kontrollera er, såsom ”kriget mot terrorismen”, marknadsfört av precis samma människor som orsakade terrorn! Håll dina vänner nära och dina fiender ännu närmare. Känn igen dina fiender, observera deras handlingar och undersök deras planer.

Dina vänner är alla runt om dig och de är i samma båt som du, så ni måste alla vara där för varandra. När ni kommer tillsammans, oavsett ras eller religion, och accepterar att ni alla är i detta tillsammans, då kommer ni att lyckas. Tillsammans kan ni ha kontroll över era liv och hjälpa de som behöver hjälp och vara där för varandra som aldrig förr. Glöm alla påtvingade uppdelningar som skapades för att separera dig från dina medmänniskor.

Återvänd till Ljuset som du kom ifrån. Kräv tillbaka er planet och bli en del av Universum igen. Upplev kärleken som fläckades ner av dem som inte väljer att veta vad Kärlek är. Titta, med kärlek i dina ögon, på alla människor och allt skapat. Titta än en gång, med kärlek, på den vackra planeten som ni alla är privilegierade att få bo på.

Du valde att vara på Jorden vid den här tiden av stora förändringar. Du valde att vara med och åstadkomma dessa förändringar, att återställa er planet, att ta bort de farliga kemikalier som medvetet användes för att förorena den. Naturen, och alla naturliga saker, kommer att bli ordningen för dagen.

Jag vet, min kära, att du drömmer om den dag när alla människor skall leva i harmoni och fred. Den dagen kommer allt närmare. Hur snart det blir är upp till er alla. Det finns ingen tid att förlora. Acceptera att ni kan göra detta. Ingen skulle ha bett er om det annars. Låt allt ni gör bli gjort med kärlek!

Min kära, jag vet att du är medveten om min kärlek hela tiden. Jag är för alltid din beundrande Monty.Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.