Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, May 8, 2012

Montague 6 May 2012

 Montague 6 May 2012Det är desperata tider para manga på Jorden apenas nu. Det är för Svart dem att si något ljus i slutet på Tunneln. Var snäll och tala om att det för dem bara är en tidsfråga. Kabalen Ser até att folket lider därför att Energin från lidande och rädsla är syret som ger dem styrka. Homem behöver bara Titta på den extrema fattigdomen i Amerika, DAR människor har kopt em sig até den amerikanska drömmen i Frihetens Terra. Nu finner de sig själva helt hjälplösa därför att bankerna har förstört deras drom.Det finns alltid finansiella Medel tillgängliga för att ga até krig, os homens inte för att foda och hysa människorna. Vad hander med alla de Loften som har gjorts för att fa lista era? Det är dags nu att Stalla människor dessa alla até svars. Varje gangue du sträcker ut mão en för att hjälpa dessa som lider och är hungriga så besegrar du dem som önskar förstöra dem. De 99% maste komma tillsammans och hjälpa varandra att sprida ljuset för att på så satt fa övergången att ga framåt. SA mycket ligger hander era eu. Vi kan gora mycket, os homens tillsammans är vi oslagbara.


En dag snart kommer ni att Första varför det Stora Skiftet maste borja på Irland. Jag upprepar Ännu en gangue "Irland är nyckeln som skall lasa upp allt". Jag ger min uppriktiga tacksamhet até Debby på extraterrestres som har TagIT ombord den har Informationen. Hon Har TagIT sig tid att undersöka den har har delat frågan och med sig av vad hon funnit med så mangá.


Du, min kara, har nu Talat med unga homem på Irland som faktiskt är Forntida Druider som har återvänt för att övervaka övergången och si até att sanningen avslöjas. Detta Kunde inte Handa förrän premiärministern på Irlanda, Enda Kenny, tog det Första steget att avslöja Vatikanens Brott och dess plaina på att fortsätta med att splittra barnens sinnen och det på Viset kontrollera folket.


Sr. Kenny kommer en dag att Första vikten av det talet. Irland och hela världen har väntat Länge på det. Han öppnade en Dörr som aldrig mer kan stängas. Han förtjänade tacksamhet från världen och den andliga världen, nar han tog Detta modiga steg. Vatikanens järngrepp på Irland, och därmed världens historia, har brutits för alltid. Det irländska folket vaknar nu upp i mängder. Vatikanen påbjöd att "Det irländska folket får aldrig komma på VEM de ar". Nu börjar de vakna upp och lar sig VEM de ar.


Du var förtjust över att lara från en barragem irländsk som har studerat bevisen på det irländska sambandet med och den Egypten historiska betydelsen av Detta samband. Det finns bevis som är Positiva i bada länderna och det nu börjar avslöjas att allt det er ni Fick lara om er världs historia är FALSKT. Informações Denna länder påverkar alla. Da Irlanda är NYCKELN så maste det starta DAR. Ni maste si tillbaka até antikens Dagar innan ni kan ga framåt até en framtid som lovar att bli en av fred, kärlek och harmoni människor för alla.


Kabalen är Allt utom färdiga. Ni Ser deras dödskamp nar dess medlemmar försöker voar. Koncentrera er inte på pengar för de kommer inte att finnas i era framtida liv. Jag vet att det är för Svart er att föreställa er ett liv utan pengar, para Ni har varit så betingade för att si dem som någonting att sträva efter. Det kommer att finnas mer um tillräckligt av allting för alla.


Teknologier kommer att ges até er som kommer att förvandla era liv TOTALT. Det mänskliga trançada kan inte ens föreställa sig något liknande, Annu. Livet på Jorden kommer att bli en glädje och resandet kommer vara att bara en Tanke bort. Ni kommer att lara er hur era fantastiska sinnen är och hur mycket som är möjligt, bara genom att det använda mänskliga trançada.


Förbered ER para nar era sinnen är återställda och dess fulla potencial kan avnjutas Ännu en gangue. Ni är kraftfulla varelser av ljus vars ljus manipulerades med och nästan släcktes av dessa som har kontrollerat er. Ni kommer att chockade bli nar ni får Veta att alla dessa fruktansvärda sjukdomar, etc åldrandeprocessen som utformats för att Halla er sob Kontroll dem som av tog kontrollen över planeta er. Alla dessa dörrar öppnas nu, apenas nu ni nar a laser Detta. Första att bara för att inte ni Ser det så betyder det inte att det inte Sker. Det är bara det för att bevisen det salas borta från er.


Tillsammans har ni makten att gora Detta själva, os homens vi hjälper er. Lita på att era hjärtan vägleder er framåt för att ni skall ta er plats i Universum igen. Du vet, min kara, du har Talat med vara Vanner från Andromeda som också är har och hjälper. De vaktar och skyddar escavação. De har lagt sig posição i runt planeta er, refazer att rycka em om Kabalen fortsätter med sina onda plaina.


Du vet att regeringar har haft ett nära samarbete med Gra De sob mangá år. De har hållit er i mörker om Detta då de fruktade att de skulle Tappa kontrollen om ni Larde er sanningen. De som verkligen Styr er planeta är TOTALT Morka och ONDA. De har ingen Respekt för normala människor. Ni är för att dar enbart tjäna dem. SNAr kommer att ni sta informação den förfärliga sanningen om vad som har gjorts mot er av Denna Kabal. Återigen Säger jag är att ingenting som det vara verkar. Vad ni trodde var och gott aluguel var i själva Verket TOTALT ont och Korrupt. Vi kommer att ge er tudo hjälp som är för att möjligt hjälpa er att vakna, att ga framåt em i ljuset av vad som kommer att Verka som en vacker ny värld.


Veronica, min kara, du är på helt säkert Ratt longarina. Följ de ledtrådar som du Kanner i Ditt hjärta är de Ratta. De 99% har Stort ansvar. De Maste gora bedömning nar en det galhadores politiker och órgão religiosa. Ni kan inte ha rad att gora misstag Nagra. Misstag försenar slutförandet. Hela världen kommer att glädja sig nar den Rör sig em i ljuset.


Min kara, du har Familjen att sköta om. Jag uppskattar din hängivenhet até vårt projekt. Var tid tillsammans är för dyrbar oss Bada. Vi arbetade Tatt tillsammans i livet och vi fortsätter att det gora nu.


Jag kommer för att vara alltid din beundrande fazer, Monty.Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.