Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, May 28, 2012

Montague 27 maj 2012

 Montague 27 maj 2012
När sanningens ljus blir ännu ljusare avslöjas allt som var dolt. Det är mycket spännande när alla bitarna i pusslet faller på plats. Många har haft ett finger i detta, för det måste komma från flera ställen i er värld för att bidra till helheten.


Det finns ingenting som någon kan göra för att förhindra planeten från att släppa sina bojor av kontroll. Det är svårt för en del att tro på att de existerar på en fängelseplanet, för de är helt omedvetna om gallren som fängslar dem. Minskningen av frihet och yttrandefrihet, plågan av lagar som binder er – civila såväl som religiösa – var alla utformade för att begränsa er frihet och förhindra att ni någonsin skulle komma på vem ni är.Nu ser arkeologer, såväl som historiker, när de tittar igen på vad de hade accepterat som faktum, till sin förvåning att det är komplett fiktion… Så kallad ”historia” skrevs och accepterades som faktum. Nu ser ni den för vad den är – fullständiga lögner! Så många goda människor blev dödade, kämpade i krig för att försvara det, när slutresultatet alltid var att tjäna pengar och öka kontrollen.

Allt var ett spel för dem som kontrollerar er värld. Borttagandet av dessa parasiter från Jorden är av yttersta vikt för oss. För att de skall kunna överleva måste de ha ert stöd, ert lidande och era rädslor. I det förflutna lydde ni deras kommandon och offrade er gärna och villigt på livets slagfält. Allt detta kommer att avslutas. De som tvingade på er ”Lagen” börjar nu vakna upp och se ljuset.

Låt er inte luras av de sataniska ritualer som helt öppet utförs av dem som lurades in i att tro på att det var en hederlig handling som de borde vara stolta över att ha blivit involverade i. De är experter på att piska upp spänning och rädsla. Allt detta görs för att ta era sinnen från den verkliga sanningen. Ni hamnade i att se saker och ting precis som de säger till er att de är, och inte som de egentligen är.

Det är dags nu att ta ansvar för era liv. Följ inte flocken som får, som ni är vana att göra. Livsmönstret förändras snabbt. Ni måste inse detta faktum och förbereda er för att acceptera fullt ansvar för era egna liv. Kasta bort era kedjor, inse ännu en gång att ni är en del av ett fantastiskt Universum. Uppehåll er inte vid olikheterna som separerar er utan se framåt mot det stora äventyr som väntar er när ni utforskar Universum.

Jag har sagt många gånger ”Irland är NYCKELN som kommer att avslöja allting”. Om de i Irlands regering tog ombord detta FAKTUM så skulle de inte sälja ut allt till de så kallade ”banksters”. Irländarna är en modig ras. De har överlevt all den brutalitet som tillfogats dem och den förintelse som var utformad och övervakad av Vatikanen för att minska på befolkningen etc. De har varit hjärntvättade och skymfade under 2 000 år, men de har överlevt allt som gjordes mot dem. Irland kommer att leda världen när det öppnar upp till sitt en gång så stora förflutna. Irlands samband med Egypten och dess roll i utformningen av er värld måste erkännas.

För att Kabalen skall lyckas måste Irland hållas nere. Religion och påtvingad fattigdom höll folket i skräck. Det var deras mest produktiva verktyg. Det fungerar varje gång. Mr E Kenny måste vara modig, än en gång, han vet i sitt hjärta vad han måste göra.

Min kära, vi försäkrar att alla de nödvändiga BEVISEN är avslöjade för att slutgiltigt visa för er vad som gjordes för 2 000 år sedan, det som ledde till övertagandet av er planet och förslavandet av människorna. Nu vet du varför du blev ledd till att tro att Irland inte har någon betydelse och borde ignoreras helt. Stora ansträngningar lades ner i att försäkra att ni aldrig skulle ta en allvarlig titt på Irland. Tyvärr, även irländarna själva hade accepterat dessa lögner.

Det kommer att bli försök att döda många människor för att distrahera er bort från er väg. Kabalen känner att de inte har någonting att förlora, så de kommer att försöka att ta så många som möjligt med sig. Kabalen kan inte överleva. De har problem med att acceptera detta faktum. De är parasiter som existerar enbart för att ni oavsiktligt stöder dem.

Det är dags att säga NEJ! Bankerna var utformade för att förslava er och de har varit mycket effektiva med detta. Nu har tablån vänt och de behöver ER för att överleva! Deras spel är över – de hade en bra omgång, men nu måste de bocka sig ut. Se dem som en del av det förflutna, inte längre nödvändiga i den Nya Eran som långsamt men säkert håller på att utvecklas. Allt kommer nu tillsammans så underbart.

Mycket arbete görs för att kräva ett Avslöjande från regeringarna. Förstå att detta skulle betyda ett avslöjande av deras involvering med ETs, från vilka de fick sin teknologi. De så kallade ”Grå” utbildade deras mördare och stödde Kabalen och deras program för att uppfinna en ”människa” som skulle tjäna dem utan ifrågasättande. Tro inte att denna information kommer från regeringarna, det kommer inte att ske. De kommer aldrig att erkänna sin skuld för de har alldeles för mycket att förlora på det.

Dina medmänniskor kommer att finnas vid din sida när du öppnar upp till fullt medvetande och friheten att utforska ert Universum. När manipulationen upphör och alla deras bedrägliga metoder av kontroll minskar så kommer ni att få se med nya ögon vilken underbar planet Jorden är.

Vi har mycket att göra, min kära. Jag är alltid vid din sida och vägleder dig och omger dig med min kärlek. Du vandrar inte på den här vägen ensam.

Jag är din beundrande make, Monty!Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.