Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, April 24, 2012

Montague 22 april 2012

 Montague 22 april 2012Först, min kära, skulle jag vilja ge ett stort tack till dina barn, barnbarn och vänner som såg till att din födelsedag blev en mycket speciell och glad tillställning. Din födelsedagskaka var ett konstverk, kärleksfullt skapad av Abigail. Du är välsignad, min kära, med en mycket speciell familj. Jag var så glad att få vara med i firandet och bevisa min närvaro för dina vänner.Nu, min kära, till lite mer allvarliga saker. Faktum är att er planet visar varje dag att den går igenom många förändringar som är nödvändiga för övergången. Även de mest skeptiska bland er måste säkerligen se vid det här laget att detta är en del i den stora planen. Det finns de, naturligtvis, som vägrar att se sanningen om vad som sker. De saknar modet att omfamna förändringar därför att RÄDSLAN stänger in dem i en falsk känsla av säkerhet. De har misslyckats med att se in i sina hjärtan och se vad som är rätt och rättvist. Även Kabalen är upptagen med att köpa öar och mark, som en beredskap för en snabb flykt, och jag kan säga er att det finns ingen flykt från rättvisan.

När pengar inte längre finns i ert liv, och det är allt de har, kan de inte köpa förlåtelse. Det finns ingen ursäkt för vad de föresatt sig att göra mot er planet och hela den mänskliga rasen. De är redan ansvariga för miljarder människors död och de fortsätter att vilja att ni skall delta i dödandet av många fler och i förstörelsen av länder. De trivs med krig – de bryr sig inte om med vem!

Lär er att se det onda bakom leendet och de lugnande orden. De berättar vad de tror att ni vill höra medan de håller fast vid sin agenda för krig och reducering av befolkningen. De står nu inför en makt som är mycket större än något de kan uppbåda. Detta är deras dilemma! Allt har gått enligt deras vilja tills nu. De sprattlar och ser sig desperat omkring för ett svar på sitt dilemma. Rättvisa kommer att ske och kommer att ses när det sker.

Bankskandalerna och avgångarna ni har fått höra om är bara toppen på isberget. Allt måste komma rasande ner. Det kommer att bli svårt för en del människor att tro på att vissa bankirer kan vara så korrupta. Låt er inte luras av yttre framträdanden och fina ord som inte har någon likhet med sanningen. Ni har alla lidit under deras handlande för länge. På grund av detta är jag rädd att deras rop på nåd kommer att falla för döva öron. När ”mannen på gatan” vaknar upp till vad som har gjorts mot honom och hans familj kommer han att bli arg, och han har all rätt att bli arg och att kräva rättvisa.

Förhoppningen är att folk kommer att förbli LUGNA och värdiga och inte sänka sina normer till den hos förtryckarna. Många av er har dåraktigt placerat er tillit i dessa som inte har någon respekt för er och ert. Ni har blivit hjärntvättade till att tro på att ni borde lita på de människor som bara vill förstöra för er. Allt är så skickligt gjort under radarn att ni bara accepterade det som sanning. Men skrapa lite på ytan på dessa människor och ni kommer att se själva hur korrupta de är. Koncentrera er på framtiden när allting kommer att bli så annorlunda. När förtroendet är återställt, jämlikhet upplevs av varje människa på planeten och varje land kommer att glädjas.

Ljuset i er värld blir klarare för varje dag då fler och fler vaknar upp ur sitt påtvingade, hypnotiska tillstånd. Balansen tippar verkligen över till vår fördel och sanningens ljus lyser ännu klarare, avslöjande mörkret hos de korrupta. Om bara alla var medvetna om vad som händer och sker varenda dag när ni närmar er målet skulle allt vara annorlunda, men nyheterna om detta förtrycks av dessa som har kontrollen. Jag lovade er att deras korthus skulle falla, och falla kommer det helt säkert att göra, och förr än ni förväntar er. Ni har många överraskningar som väntar på er under veckorna framför er. Lita på oss, vi kommer inte att svika er. Tiden för sanning och avslöjande är NU!

Veronica, min kära, detta var en mycket intressant vecka för dig. Du lärde dig mycket från någon ”som vet”, många fakta om vad som sker i din värld, plus fakta om dig själv som överraskade dig. Men det förklarade mycket också. Saker och ting verkar mer meningsfulla som ett resultat av det. Det var bra för dig att kunna tala öppet och dela information. Hans arbete med Helig geometri är av stor betydelse. Er planets energilinjer behöver återaktiveras för att desarmera det onda som drabbat dem.

Din intervju med Jennifer Carmen är i rättan tid, min kära. Folk behöver få kontakt med Helig geometri. Denna kommer att tydligt förklara varför det är så viktigt för er alla att fysiskt ansluta er till den Heliga Källan.

Du är uttröttad, du kämpar för att hålla dig vaken och skriva med mig. Att ha så många som bor hos dig är ett hårt arbete. Alla förberedelserna för din fest, även om den var underbar och spännande, var absolut utmattande. Jag skulle vilja vara med dig och utvidga vår tacksamhet för alla korten och de goda önskningarna du fick från så många älskvärda människor. Det uppskattas mycket.

Det är dags att ta en vilostund – du är ingen duvunge, så överdriv inte. Jag säger till er alla, håll humöret uppe, se fram emot de många förändringarna och vet att det är till fördel och nytta för hela mänskligheten att dessa förändringar sker.

Min älskade, jag tackar din familj som är där för dig, för allt det stöd som de ger dig och som de gav oss båda under vår tid tillsammans. De gjorde din födelsedag mycket speciell.

Se 2012 som ett spännande äventyr in i den Nya Eran av fred och harmoni. Ignorera hindren, de kommer att bli lätta att övervinna. Resultatet kommer att bli allting ni kan önska er.


Din beundrande Monty.Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.