Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, March 3, 2015

Swedish -- Montague 1 mars 2015

Montague 1 mars 2015


Framsteg görs, min kära. Vår tacksamhet går till alla de upplysta människorna i hela din värld som inringade London med kärlek och ljus. Denna övning kommer att ta tid och ansträngning. Jag vet att i era själar förstår ni vad vi bett er om. Det är av stor betydelse. Resultatet av era ansträngningar kommer att bli uppenbart för alla som är invånare på Jorden.
Även om en del kanske inte fullt ut kan förstå vikten av vad vi ber er om, var snälla och delta i alla fall.

Varenda själ har en viktig roll att spela när det gäller att rädda Jorden. Ni måste skydda och aktivera NÄTET för att skydda Jorden. Leylinjerna måste hållas utanför de Mörkas kontroll. För att förhindra att energin flödar bort från leylinjerna till mänskligheten kräver de Mörka KRIG, RÄDSLA och MISSHANDEL. När än ni ser sataniska övergrepp så vet ni att det är noggrant planerat, speciellt i områden där det finns viktiga leylinjer. De som vill ta över er planet måste dricka blod och äta kött.


Kommentar från Veronica
Jag träffade en familj på tre flickor som måste producera barn som offer. Dessa flickor brukade tas hem till mycket viktiga personer som rituellt offrade spädbarn. Detta var för ca 30 år sedan. Jag har talat med andra som också berättade om samma erfarenheter. Jag var blockerad av Makten som är (the powers that be) från att avslöja denna praxis.

Veronica och jag har försökt att informera er om sådana metoder. De kan inte ignoreras. Oskyldiga barn möter brutal död varje dag – över hela världen! Kan man verkligen vara nöjd med den här situationen? De oskyldiga behöver och förtjänar ert skydd.

De som måste göra förberedelser för att lämna planeten Jorden snabbt, om deras övertagande misslyckas, (och misslyckas kommer det att göra) är glada över att med er hjälp kunna förstöra Ukraina och Ryssland för att säkerställa deras flyktväg. Det är ingen slump att problemen skapades i just det här området. De är inte i stånd att visa barmhärtighet, inte ens för deras egen sort. De dödar glatt sina egna när de kliver över gränsen. Ert deltagande i att rädda er planet krävs och uppskattas på båda sidor av livet.

Jag såg med intresse, min kära, när du forskade i planeten Jordens födelse och de olika försöken att ta kontroll etc. Jag såg din upphetsning när du läste om vad som förbereddes 11,200 år före vår tideräkning för att försäkra att kunskapen skulle bli tillgänglig vid denna tid på Jorden. Jag gav dig den här informationen under en seans för fyra år sedan, så det var spännande för dig att komma över detta själv.

Ja, min kära, förberedelser gjordes för alla dessa år sedan för den här tiden. De Äldre visste att en dag, i en avlägsen framtid, den här informationen skulle behövas. Ingenting händer av en slump, det var meningen att du skulle hitta det. Det är dags att lära sig sanningen om olika arter som har levat på Jorden och om dem som försökte ta över för att ha den för sig själva – precis som idag.

Observera noga dem som ropar efter KRIG. Varenda dag ger de er fler skäl till varför det måste bli ett krig. De misslyckas med att tala om för er att hela deras existens beror på att få ett nytt krig till stånd. De har förstört många länder och dödat tusentals människor. De bryr sig inte om det alls. Vad som driver dem är självbevarelsedrift. Vem de säger att de är, och exakt vem de egentligen är, hålls väl dolt för er. Samma människor återkommer med olika kroppar och identiteter, men det är samma ONDSKA som packats om igen. Allt de har lärt sig är baserat på lögner. De vill inte att ni någonsin skall få veta sanningen. Vakna upp till sanningen är aldrig en enkel process, men ni har ingen tid att förlora.

När massor av människor vaknar upp vidtar regeringar åtgärder emot dem. I USA vill myndigheterna ha en massimmunisering av befolkningen. Ni är fullt medvetna om vad som ytterligare kan göras för att trycka ner folket. Fråga er själva vem som ligger bakom en sådan plan. Sök efter sanningen.

Den irländska regeringen har också tillgripit drakoniska eller hårda åtgärder. Demonstranter har satts i fängelse. Vem tar Enda Kenny, Irlands premiärminister, sina order från?

Det irländska folket kommer att leda vägen till ljus och sanning och de kommer inte att kunna tystas ner. Det är deras tid nu att bli det de verkligen är. Detta kommer att vara det första steget mot avslöjandet av sanningen som har dolts för er. Det är en viktig tid för det irländska folket. Deras sanning kommer att låsa upp allt som var gömt för mänskligheten.

Hela världen kommer att kunna ta ett stort steg framåt när sanningen avslöjas. Det blir inga fler anledningar till krig. Mänskligheten kommer att komma samman som En. Detta är er möjlighet att skapa ett paradis på Jorden. Precis som avsikten har varit hela tiden. Sänd kärlek och ljus till dessa vackra barn i Hampstead, i London, som valde att återvända till Jorden för att avslöja vad som hände och för att skydda andra från samma öde. Sänd också ljus till London och alla som är bosatta där, och leylinjerna där, så att de kan släppa sin energi för att förhindra förtryckandet av mänskligheten.

Kom också ihåg alla dem som lider i händerna på era förtryckare. Också de behöver er hjälp. Vet att det ALDRIG finns ett enda skäl till krig. Ni har hört samma lögner upprepas om och om igen. Endast namnet på huvudpersonen, som skall förstöras, ändras. Det är alltid samma formel. Fall inte för det igen!

Ert uppvaknande förstör makten hos era fiender. De kan aldrig höja sig själva ut ur den tredje dimensionen, så de försöker att fånga er också i 3D. Var uppmärksamma på deras planer och undvik dem. Acceptera ingenting annat än normala värden och gör er egen undersökning av dem.

Veronica, attackerna har intensifierats. Du förstår varför. De som vill förhindra att sanningen avslöjas attackerar alltid budbäraren.  De har alla finansiella problem och hälsoproblem och deras vänner skräms upp. Dessa attacker kommer i många former. Psykiska attacker som orsakar smärta och ångest är en favoritmetod och de dödar ostraffat.

Mänskligheten går framåt till Ljuset. Att arbeta med London och ta bort allt som är mörkt och korrupt där är mycket viktigt!

Veronica, du kräver för mycket av dig själv. Ta mer tid med forskningen och ta det lugnt. Du vet att det inte är möjligt att svara på alla dessa mejl och folk förstår det. Tillsammans, min kära skall vi hjälpa till med att visa vägen.

Alltid vid din sida. Din beundrande Monty!


Översättning Gertie Dahlberg.0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.