Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, February 23, 2015

Svenska -- Montague 22 februari 2015Montague 22 februari 2015


Vår plan för mänsklighetens överlevnad

1      Leylinjernas energi: Er hjälp med att frigöra denna energi var av största betydelse för planeten. Detta måste fortsätta, ni har inte råd att slappna av förrän arbetet är gjort. Vänligen fortsätt med det här värdefulla arbetet!

2      Vi kommer att välja ut kraftplatserna och skall koncentrera oss på att sända ljus och kärlek för att ta bort allt som är mörkt.

LONDON är den första staden som vi skall koncentrera oss på. Vad jag visualiserar är enorma cirklar av människor som sänder kärlek och ljus till London från vartenda land i världen. På grund av tidsskillnaden bör det bli en ständig ström av ljus och kärlek som riktas mot London. Språket är inget hinder. Ni kommer samman som en mänsklighet, vilket garanterar er överlevnad.

Denna övning kommer att demonstrera precis hur kraftfull du är. Du kommer att sluta upp med att vara offer, Kabalen behövde er alla för att tro på det. Titta på de metoder de använde för att se till att du kände dig hjällplös: chemtrails, fluor, vaccinationer, drogbaserade mediciner etc – alla utformade för att göra dig hjälplös och foglig.

Allt detta fungerade inte på alla människor och en del började se och förstå vad som hade gjorts och avslöjade det. Varenda dag vaknar fler och fler av er upp och ljuset i er värld ökar. Ta er tid att läsa och försök att smälta Bradley Loves Everything goes into the Grids. Den förklarar så mycket och den hjälper dig att förstå vad det är du kämpar emot.


Mänskligheten invaggades i en falsk känsla av säkerhet av Kabalen. Du kunde inte föreställa dig vilken kontroll detta var. Du börjar få fast mark nu och letar efter svar. Du kommer att hitta dem. Tänk själv! Acceptera inte blint vad du får höra av media och era regeringar etc. Gör din egen undersökning. Du är inte ett får. Du har precis börjat se kontrollsystemet lite klarare och du känner ett behov att agera. Att inse korruptionen i London är ett viktigt steg framåt. Resultatet du får när det gäller London kommer att ge dig impulser att fortsätta tills all korruptionen över hela världen blivit avslöjad och borttagen.

Kom ihåg att använda cirklar av människor, när än det är möjligt, från alla center på globen. Detta kan inte misslyckas. Kraften i era sinnen kommer att förvåna dig. Du kommer att kliva in i den du egentligen är: en varelse av ljus, på Jorden just nu, för att rädda Jorden från Kabalen.

Jag vet att attackerna från Kabalen är svåra att leva med. Många av er används av Kabalen för att illvilligt attackera dem som försöker avslöja korruptionen. Du behöver gardera dig mot detta. Vägra att låta dig användas av Kabalen för att göra deras smutsiga arbete för dem.

Ingenting är som det verkar vara. Ha alltid detta i åtanke. Försök att se med klara ögon, med ärlighet och medkänsla, på vad du är upp emot. Vad var det som medvetet gjordes för att kontrollera sinnen och själar hos mänskligheten: RELIGION! De har alla sitt ursprung i ROM som har dominerat mänskligheten under 2000 år. De är ansvariga för död, förstörelse och tankekontroll av massorna. Detta kommer att falla bort och försvinna spårlöst. Det kommer att gå som DET STÖRSTA BEDRÄGERIET NÅGONSIN i er historia. Drickandet av blod och köttätandet – detta är en djävulsk ritual Vakna upp!

När ljuset expanderar kommer det att avslöja dem som inte hör hemma på Jorden. De kommer inte att kunna upprätthålla sin mänskliga skepnad. Utan er medverkan kan de inte överleva på Jorden. De har reducerat livet på Jorden till endast en existens för majoriteten. De har sett till att alla som avslöjar dem lämnas utan pengar. Detta görs för att försöka hindra er från att arbeta för ljuset.

Skicka ljus och kärlek till folket i Ukraina. USA, England och Israel trycker på för ett krig. Se på alla dem som förespråkar krig. Vad är den gemensamma nämnaren? VAD är den dominerande kopplingen här? Vilka är de?

Det krävs mod för att så upp för sanningen eftersom det alltid finns konsekvenser. Det irländska folket fortsätter att stå upp för sanning och rättvisa. De kommer att få bort all korruption som har ålagts dem. Tillsammans kommer de att lyckas. De kommer att visa vägen. Tiden har kommit att stå upp för sanning, kärlek och ljus. Ta ett medvetet beslut att kliva ut ur det tredimensionella tänkesättet från den mörka medeltiden.

Det är dags nu att expandera och utforska den framtid som öppnas upp framför er alla. En framtid utan krig, svält, hemlöshet och alla de andra ”fördelar” av att leva under Kabalens dominans. Det betyder nytänk av allting som ni, upp tills nu, har accepterat utan att ifrågasätta. Era skygglappar kommer att falla bort. Du kan bli chockad över vad du kommer att få se framför dig. Förändringarna ligger i dina händer och det finns mer än tillräckligt av allting i världen för alla. Det råder ingen brist på guld, det är bara dolt för er. Olja finns i överflöd, där finns ingen brist heller.

Dessa brister är skapade för att hålla er oroade. Livsmedel förstörs medan många människor svälter. Detta görs för att man skall kunna styra massorna. Kabalen visar ingen medkänsla för mänskligheten. De är inte som ni. Om en häst är född i en svinstia så gör det inte den till en gris. Ni har fått utstå åratal av indoktrinering, falsk historia, kemikalier i era kroppar som de inte var skapade för att klara av – och ni har överlevt! Några av er kommer att ha svårigheter med att acceptera att allting var bara lögner och att Kabalen som ni tjänat vill slakta befolkningen. Ni accepterade utan att ifrågasätta, men faktum är att detta var sinneskontroll.

Jag uppmuntrade Veronica att sätta upp Center för att hjälpa övergången och göra det möjligt för er att höja er till en högre dimension av livet. Ni såg lögnerna och morden etc, allt iscensatt av Kabalen. Vi kommer att sätta upp Centers över hela världen. Det är en del av Den Stora Planen. Det kommer att ske. Veronica har ägnat 11 år av sitt liv åt att utforska och exponera korruptionen. Under den processen har hon förlorat familj och vänner som hon höll kär. Det är en svår väg, men hon är på Jorden för att göra ett jobb och hon kommer inte att svika.

Du har ingen tid att förlora. Kabalen arbetar outtröttligt på deras övertagande av planeten. Kommer du att gå med i Ljusets armé och arbeta för att befria mänskligheten från träldom? Stora frågor behöver svar. Tiden att handla är NU!

Min kära, försök att få lite tid för dig själv. Var uppmärksam hela tiden. Försiktighet är nödvändig då detta är svåra tider.

För alltid din beundrande Monty.Översättning Gertie Dahlberg.

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.