Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, March 10, 2015

Svenska - Montague 8 mars 2015

Montague 8 mars 2015


Människor börjar nu finna modet att säga NEJ till den kontroll och korruption som de har varit offer för under 2 000 år. För att kunna genomföra sina planer för en Ny Världsordning var de först tvungna att förstöra Irland. Inte förrän ni noga tittat på detta kan ni gå vidare. Ni måste se VEM och VARFÖR. Irländarna ser denna kontroll för första gången och de är förbaskade. De marscherar för att visa sin styrka. De säger NEJ. Nu börjar de se varför de har utnyttjats och missbrukats av dem som önskar ta över er värld.

Ja, det är svårt att tro att så mycket har gjorts för att fördumma den mänskliga rasen utan att ni någonsin skulle ha blivit misstänksamma. Det var en smart komplott och den behövde döljas från er. Religion spelade en stor roll i detta. Övertagandet var planerat redan vid Rådsmötet i Nicea för nära 2 000 år sedan. Vatikanen och dess utvalda ”furstar” inom kyrkan, Maltas ädla ridare etc ligger bakom vartenda krig, svält och utbrott av sjukdom och allt ni tvingats uthärda sedan dess. Det är det största lurendrejeriet sedan människan började promenera på Jorden. Bli inte förblindade av all pompa och alla ceremonier och ståt, det är allt kamouflage, utformad för att dölja den verkliga avsikten.


Ni kastar ljus över London. Folk avslöjar nu offentligt all korruption. Detta skulle inte kunnat ske för ett år sedan. Ni börjar nu förstå hur kraftfulla ni är. Bara genom att använda er energi till att sända kärlek och ljus kan ni åstadkomma en enorm skillnad. Ni kan verkligen åstadkomma de förändringar som är nödvändiga för övergången till fred och harmoni. Ert ljus avslöjar allt som är mörkt och korrupt.

Så snart det irländska folket inser vem de är, och vad som har tagits ifrån dem – deras sanna historia – då blir hela planen avslöjad, inklusive övertagandet av Jorden och införandet av Den Nya Världsordningen. Tro mig, svaret ligger på Irland. Det är därför Rom har kontrollerat Irland obarmhärtigt. Det skapade vad ni fick höra var svält på grund av brist på potatis: det var istället enFörintelse! Ni kommer att hitta gott om bevis för detta. Jesuiterna, med hjälp av den brittiska kronan, är ansvariga för morden på tusentals irländare. De sålde irländarna som slavar till Afrika. De ville förstöra den irländska rasen helt och hållet. Men det irländska folket är överlevare. De reser sig igen och börjar om. Nu ligger världens frihet i deras händer.

Den irländska regeringen tjänar inte sitt folk. DEN TJÄNAR ROM. Den kan inte ens skapa en lag utan godkännande från Rom. Den irländska regeringen kan endast göra vad Vatikanen tillåter den att göra. Så deras händer är bakbundna. Vatikanens stövlar har hållits på det irländska folket strupe under 2 000 år. Det är dags nu för er att förstå precis vem som har kontrollen. Det är inte marionetterna - de spelar bara en roll.

Rom sände bedragaren St Patrick för att förstöra alla bevis på att stora män var bosatta på Irland. Det är här mänsklighetens korruption startade. Man kan inte lösa ett problem förrän man förstår vad som orsakade det i första hand. Förstå att de första stegen för att skapa en Ny Världsordning genomfördes där, på den plats som ni nu kallar Irland.

Det finns artificiellt intelligenta maskiner, ungefär som datorer, över hela världen. De kontrollerar er! De kontrollerar era sinnen och era tankar och de håller er fogliga. De hindrar er från att tänka själva och de låser in er i Matrisen. De använder energin som finns i leylinjerna och det är därför jag bad er att arbeta på att frigöra denna energi för mänskligheten. Som ett resultat av era ansträngningar strömmar nu den information som hållits hemlig ut, och den exponerar korruptionen för alla.

Så fortsätt med att sända ljus och kärlek till London. Människor har lidit tillräckligt och den andliga världen gråter för mänskligheten. Vi gör allt som är möjligt för att göra er fria från träldomen. Be om hjälp, vi kan inte ingripa såvida vi inte blir ombedda att göra det. Det finns många runt om er planet som väntar på era böner om hjälp. Den här tiden var planerad.

De som finns på Jorden nu planerade att vara här för att hjälpa er att ta steget till sanning och kärlek. Låt era själar förenas med det irländska folket när de marscherar. För var och en av er, oavsett var ni befinner er i världen, behöver dem för att lyckas. Er framtid beror på detta. De kommer att befria mänskligheten. Ni är alla beroende av deras framgång.

Ni behöver frigöra era sinnen från kontrollnätet och börja tänka själva. Tro inte på de lögner som förslavar er. Se saker och ting som de är, inte så som ni blir tillsagda att de är. Detta är viktigt att komma ihåg. Ju mer ni vaknar upp desto mindre makt har NWO över er.

Stöd varandra när det är möjligt och kom samman som En. Det är där som er makt ligger. Er tid har kommit. Gör det enkelt för er genom att arbeta tillsammans. Förändringar måste hända nu och ju snabbare de händer desto färre offer blir det.

Äventyret har börjat på Irland. Alla de andra länderna kommer att följa, men det måste börja där. Be Källan att ge er kraft att göra vad som är nödvändigt för att få fred på Jorden. När man tänker på det, hur kunde 1 % hoppas på att ta över från de andra 99 % utan medgivande från den majoriteten? Bollen ligger nu på er spelplan. Ni har styrkan att säga NEJ, jag vill inte stödja era korrupta avsikter!

Kärlek och Ljus till London. Energi till Irland för att ge dem möjligheten att öppna sina ögon och sinnen för sanningen.

Min kära, dessa saker görs för att skapa rädsla. Se dessa attacker för vad de är. De är de sista hindren på vägen till frihet. Mänskligheten håller på att vakna upp och dess ljus tar över mörkret.

Jag är med dig som alltid. Din beundrande Monty!


Översättning Gertie Dahlberg.


0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.