Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, March 3, 2014

Montague Keen - 23 februari 2014


 Montague Keen - 23 februari 2014


Det är tio år sedan jag flyttade över till Andevärlden. Under den tiden har jag talat många gånger om betydelsen av leylinjer. Vi har måst vänta tills tiden var den rätta innan vi kunde agera på den informationen. Mycket måste bli satt på plats och gensvaret från alla i er värld har varit magnifikt. Nu ber jag att alla ni goda människor studerar den lilla filmen om soluppgången på Tor i Glastonbury, filmad den 2 februari i år. Några av de viktigaste leylinjerna i er värld passerar genom berget Tor. Det är viktigt att ni gör allt i er makt för att frigöra den energin så snart som det är möjligt.

Vår plan är att så många av er som möjligt länkar sig till denna film. Använd era tankar och sinnen, er energi, och era intentioner för att frigöra den här energin. Än så länge är ni inte fullt medvetna om hur starka era sinnen verkligen är. Så gör detta, och tillsammans kommer ni att möjliggöra för energin att flöda ännu en gång till gagn för mänskligheten och planeten. Om ni kan samlas i grupper så skulle det vara ännu mer kraftfullt. En sådan övning kan göras av varje människa på Jorden, från era egna hem! Det är en möjlighet att försäkra er om er makt och att sluta med att vara offer.

Det finns en karta som visar betydelsen av de leylinjer som finns vid Tor. Därför beslutades det att Veronica skulle resa dit den 2 februari. De närmaste månaderna är av största vikt. Framtiden för mänskligheten står på spel och det är ett enormt ansvar för er alla. Bestäm inom er att ni kommer att medverka till detta, och det kommer att ske! Ni har allt att vinna och ingenting att förlora annat än kontrollen från dem som har förslavat er under generationer. Vi har väglett er fram till denna stund. Nu har ni tillräcklig information för att uppnå önskat resultat.

När energin frigörs kommer era liv att förändras totalt. Er hjänkapacitet kommer att öka och människan blir återställd till sin fulla kapacitet. Ni är så mycket mer än vad ni har letts att tro. Vi arbetar med er i denna övergång. Det finns ingen tid att förlora, för Kabalen ropar efter hjälp från alla håll. Detta är första gången som människor från så många länder har tagit ansvar för att hävda sin gudomliga rätt att leva på planeten Jorden utan inblandning från dem som har förslavat mänskligheten. De Mörka tjänarna har föresatt sig att förstöra allting som människor behöver för att överleva. Ni kan inte luta er tillbaka och låta det hända. Det underbara med att frigöra energin från leylinjerna är att inga vapen av något slag behövs, bara kraften i era sinnen!

Meditera på denna tanke och lägg så mycket tid som nödvändigt på det. Ni kommer att känna resultaten och se förändringarna som den här energin kommer att medföra. Tänk på detta, ni kan återta er planet från bekvämligheten i era egna hem. Jag ger er verktygen och guidar er på vägen till en fredlig framtid. Oroa er inte över pengar, det kommer inte att ta så lång tid att frisläppa allt det guld som har dolts för er.

Jag valde att gå över till den andliga världen så att jag skulle kunna arbeta med Veronica. Hon återvände till Jorden för att göra det arbete hon gör nu och detta är inte det enda projektet hon arbetar med. Hon har varit mycket sjuk sedan sitt besök i Glastonbury och hon oroar sig över att hon inte kunnat svara på alla era emails. Försök att förstå hennes situation. Vi ser er alla som en del av vår större familj. Alla kommer samman för att skapa ett bättre liv för alla.

Ni valde att göra vad ni gör innan ni återvände till Jorden och det är därför ni nu känner en genklang inom er för det. Ni vaknar upp till er egen inneboende kraft och ni är förberedda för att använda den för mänsklighetens bästa.

Vi här i den andliga världen har försökt att lysa upp vägen för er och nu måste ni ta över kontrollen. Vi kommer naturligtvis att finnas med er vid varje steg ni tar. Ni är aldrig ensamma! Börja meditera på filmen så snart ni har läst mina ord. Använd så mycket tid ni kan ägna åt det. Använd den film eller de fotografier ni föredrar av Tor för er meditation. Det är helt och hållet upp till er själva.

Mark har förberett en rapport för er. Förstå att energin måste frigöras från Tor så snart som möjligt. Jag tror att detta är tillräckligt att fundera över för idag. Det är det absolut viktigaste budskapet från mig hittills.

Veronicas hälsa behöver förbättras en hel del, så var snälla och sänd henne era helande energier. Och kom ihåg: tillsammans kommer vi att lyckas. Allt ligger i era händer.

Min kära, du fortsätter att pusha på dig själv, men dina lungor behöver läkas. Allting kommer att gå bra och dina planer kommer inte att misslyckas.


Jag förblir för evigt din beundrande Monty!Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.