Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, March 3, 2014

02:03:2014

Montague 2 mars 2014


Veronica, min kära, när du startade projektet med leylinjerna förväntade du dig aldrig det fantastiska resultat vi har uppnått. Varje dag blir hundratals fler människor involverade i detta. Dina tårar flödade idag när du fick veta att BUDDHISTERNA har blivit involverade i att ta bort den mörka energin som har översköljt er värld. När människor inom ljuset arbetar tillsammans så sker MIRAKEL, och det är vad ni kan förvänta er.

 Arbetet som gjorts på leylinjerna måste ske först, innan ni kunde försöka med något annat. Som du vet, min kära, så måste man alltid starta någonstans. Och all den energi som har frigjorts, tillsammans med intentionerna hos alla dessa goda människor, kommer att ge mer energi till våra andra projekt. Vi är på rätt väg, det är ingen tvekan om det. Den goodwill som ges av de människor som har samlats kommer att göra det möjligt att lyckas med alla våra projekt. Det var viktigt för människor att vakna upp till betydelsen av energier och hur de har använts emot mänskligheten.


Så småningom kommer allting att blomma till liv, och människan kommer att nå sin fulla potential. Marken kommer att återhämta sig och än en gång ge hälsosam mat så att människor kan återhämta sig från alla de kemikalier som de har måst utstå under de mörka tiderna. Ni har nu tagit de första stegen och vi kommer att vägleda er vidare framåt.

Sänk inte era vibrationer genom att bli arga eller hämndlystna gentemot de personer som har hållit er som gisslan, trots att de har fortsatt med sina onda planer för att förstöra er planet. Kom ihåg att de som gjorde upp de ursprungliga planerna har lämnat Jorden för länge sedan. Höj era egna vibrationer så mycket som möjligt. Detta skyddar er och era nära och kära. Många bland de Mörka tjänarna har redan lämnat er planet. Andra försöker desperat att göra detsamma. Några, å andra sidan, kommer aldrig att acceptera ett nederlag. De kommer att hålla ut till det bittra slutet. De kan vara farliga, så provocera inte fram någon interaktion med dem. Vinka bara adjö till dem.

Se fram emot framtiden och lämna det förflutna bakom er. Ni måste koncentrera er på er nya början, såsom hur ni skall göra för att skapa en värld av fred med en mänsklighet som arbetar tillsammans som Ett. Ni kommer att få massor av hjälp från andra arter i Universum som har väntat tålmodigt i kulisserna. De är redo och villiga att hjälpa till med teknologier och kunskaper som tar er helt på sängen. Teknologer som är bortom allt ni kan tänka er. Människan kommer aldrig att behöva arbeta så hårt igen bara för att existera, allt det blir ett minne blott från det förflutna. Livet blir precis det som livet är avsett att vara. Jag vet, just nu är det svårt att föreställa sig att leva ett liv utan stress. All er stress, naturligtvis, är skapad av människan och orsakad av bankerna.

Och sjukdomarna som skapats i laboratorier, såväl som de påhittade och planerade krigen som tjänat till att förstöra så många liv, försvinner. Detta kommer aldrig mer att tillåtas hända igen, för det kommer att bli omöjligt i Ljuset. Se fram emot att få njuta av riktigt solljus igen. De har blockerat alla de helande strålarna från solen och den blockeringen kommer att tas bort och allt kommer att blomstra igen som det skall. Detta är vad ni arbetar mot, och ni har just tagit de första stegen.

Jag ber er att tänka på vad ni äter och dricker. Läs det småstilta som de Mörka skulle föredra att ni inte ser. Ju mer en produkt annonseras ut ju mer misstänksam skall ni vara. Varför är de så desperata att få er att använda just den produkten? Så mycket är dolt i er mat som orsakar de sjukdomar ni är benägna att få. Detta är farliga tider. Kabalen lägger så mycken möda på att hålla er sovande, och på så sätt i kontroll. Fall inte för deras propaganda! Man kan inte lita på dem ett enda dugg. Sök hjälp från era guider.

Lämna alla de falska gudar som användes för att dölja sanningen för er. Ljuset från sanningen finns inom er alla. Ni har nu återupptäckt det och även ljuset i andra, det är faktiskt ljuset från Guds Kärlek. Allting har inriktats på att förblinda er för detta faktum. Materiella ägodelar har satts i första hand, allt för att ersätta den riktiga kärleken. Du och jag, min kära, vet som ett faktum att när man älskar varandra så har man allt man kan önska sig i livet. Kärlek är allt, och inga ägodelar kan någonsin ersätta den. De som du har älskat lämnar dig aldrig eftersom bandet av sann kärlek är för evigt.

Ni har kommit en lång väg under de senaste fyra veckorna. Med den farten kommer ni att föra fram alla förändringarna ganska snabbt. Ingenting kan stoppa er nu. Veronicas lungor ger fortfarande anledning till oro, så hon behöver ta det lugnt. Den kalla luften är för mycket för henne just nu, men jag ber er att fortsätta med det goda arbetet på leylinjerna. Låt oss vänta och se vad nästa vecka ger. Var lyckliga i vetskapen om att era ansträngningar och insatser kommer att leda fram till allt ni någonsin har kunnat drömma om.

Min kära, ta det lugnt. Vi kommer att lyckas!

För alltid din beundrande Monty!

Översättning Gertie Dahlberg.
0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.