Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, March 10, 2014

09:03:2012Montague 9 mars 2014


Vårt innerliga tack går till alla som deltog i avlägsnandet av de mörka energierna från Tor i Glastonbury, England. Denna inspirerande målning visar tydligt resultatet av era insatser.


”Slöjor lyfts, passagen är öppnad igen. SYNLINGT, PÅTAGLIGT, OSTOPPBART. EN VÄGLEDNING TILL ETT NYTT AVALON. Michaels energi genljuder från porten till världen att stå vakt – ingen mörk energi kan någonsin göra anspråk igen”.

Detta är vad som kan uppnås när alla kommer samman och arbetar som EN mänsklig ras. Arbetet måste fortsätta över hela världen. Ni har visat att ni kan göra det. Allt som krävs är att ni tar kontroll och tar bort allt som är mörkt och negativt. Många vaknar upp nu och vägrar att bli kanonmat i krigen som gynnar endast de få, de som behöver sådan energi för att överleva. Allteftersom ljuset sprider sig så lyser det upp allt det som är falskt. De Mörkas propaganda misslyckas med att övertyga allmänheten, som nu ser dessa krig för vad de egentligen är.

Det är viktigt att ni blir medvetna om vad som görs mot så många av er. Ni måste förstå att en utomstående kraft används för att komma in i era sinnen för att tvinga er att göra saker ni annars aldrig skulle ha en tanke på. Veronica uppmärksammades på detta när en vän, som vanligen är både stabil och ansvarsfull, uppgav att vid två tillfällen nyligen blev han mentalt påverkad till att hoppa från en av de högsta byggnaderna i London. Detta har inträffat under de senaste veckorna.

Förra måndagen kändes det som om ett stort, mörkt moln sänktes över Veronica. Helt plötsligt kände hon sig hopplös och övergiven, så väldigt ensam, som ingenting av vad hon någonsin upplevt tidigare. Dessa känslor var så starka, och de Mörka försökte tvinga henne att ge upp. Alla som hon försökte kontakta gick inte att nå, så hon kände sig verkligen övergiven. Hennes desperation blev enorm, men i slutändan fick hennes beslutsamhet att överleva och slutföra arbetet henne att komma igenom detta.

Några dagar senare blev hon kontaktad av en annan kollega som hade gått igenom samma scenario. Jag skulle önska att ni förstår att detta är vad som kan riktas mot er också och även om det är oerhört smärtsamt så överlever ni det. Detta kanske gör att ni förstår varför så många har gett upp nyligen. Jag varnade er för att Kabalen kommer att använda vartenda vapen de har i sin arsenal mot er. De har haft åratal för att förbereda sig för den här tiden. Ni måste ta ställning och försvara er själva. 

Pengar är en stor faktor i allt detta, de används för att orsaka stor stress för att se till att ni redan befinner er i ett svagt sinnestillstånd när de sänder dessa självmordstankar. Allt detta bara bevisar hur rädda de är för er. De är desperata för att hindra er från att slutföra era uppdrag på Jorden. Jag säger er: var starka och tro på er själva! Snart kommer pengar att förlora sin makt över era liv. De används som ett vapen för att hålla er nere och underdåniga. När pengar förlorar sin makt så kommer allting att förändras, och den dagen närmar sig med stormsteg.

Ni tar nu kontroll över ert eget öde och det känns bra. Ni lär er att arbeta tillsammans för mänsklighetens goda. Ni ser nu dessa som förespråkar krig som marionetter som lyder order. Den stora bilden blir nu också tydlig för er och de självsäkra planerna de hade gjort upp faller sönder och de lämnas NAKNA PÅ VÄRLDSSCENEN. Tänk noga igenom hur ni kommer att hantera situationen när det slutligen faller isär! Aldrig, aldrig mer kommer ni att sänka er ner till deras normer, för det skulle vara att spela dem i händerna, och det vill ni inte göra.

 Ni har funnit er styrka i att arbeta tillsammans och ni har visat att ni kan göra det. Ni gjorde det med leylinje-projektet. Allting annat ni blir ombedda att göra för att få saker och ting att gå framåt kommer att visa sig vara lätt, för ni har tagit kontroll. Vet att ni kommer att lyckas. Arbeta med tillförsikt, medvetna om att enade ni står och oeniga ni faller. Ni har också lärt er att språk inte är något hinder för att arbeta tillsammans. Vår tacksamhet går också till alla dem som översätter meddelandena, för de spelar en mycket viktig roll med att föra samman mänskligheten. Utan deras insatser skulle detta inte ha varit möjligt.

Var vaksamma och lär er att urskilja vad som är verkligt och vad som inte är det. Tänk på att ni kan bli attackerade av alla sorters virus, tankekontroll etc, i ett försök att förhindra ert uppvaknande. At vara förvarnad är att vara förberedd! Ni vet vad ni har att kämpa mot, och även om de utan tvivel är mäktiga så är ni de 99 %. Ni har styrkan i ert stora antal, och i er medvetenhet om vad de planerar. Ingenting kan stoppa er nu. Tillsammans skall vi plocka bort allt det som är mörkt och negativt, och det underbara med detta är att ni inte behöver avlossa ett enda skott i ilska. Det är vår avsikt att hjälpa er att skapa en fridfull miljö där mänskligheten kommer att blomstra – precis som den gjorde en gång tidigare! Var där för varandra, alltid redo när behov uppstår!

Min kära Veronica, det har varit en tuff vecka. Eftersom du är sensitiv så kände du smärtan som vållades dig, och känslan av desperation och hopplöshet. Men i din själ visste du att du skulle överleva för att fortsätta det arbete du är på Jorden för att göra. Kom ihåg, de Mörka tjänarna kämpar för sin överlevnad. De har många vapen till sitt förfogande och de kommer inte att tveka att använda dem, men deras tid är ute och de kommer att misslyckas. Vi har sanning och ljus på vår sida. Vi vet att vi kommer att lyckas. Båda sidor av livet har kommit samman för detta, så vi kommer inte att misslyckas.

Ta det lugnt, min kära. Försök att inte pressa dig själv. Du har fått se resultatet många gånger. Du vet vad som kommer att ske. Allting faller på plats – precis som det skall!

 Som alltid din beundrande Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.