Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, October 21, 2013

20:10:2013
Montague 20 oktober 2013   


DET VI TÄNKER SKAPAR VI.
DET VI KÄNNER DRAR VI TILL OSS.
DET VI FÖRESTÄLLER OSS BLIR VI.

 Fundera over dessa kloka ord, Det är viktigt att ni förstår dem helt. Ni skapar er egen framtid. Bli inte rädda för de kroppsliga förändringar ni upplever. De förbereder er för att bli de Varelser av Ljus ni är. Liksom fjärilen kommer ni ut ur puppan och vaknar upp till vem och vad ni egentligen är. Bli inte skrämda när ni upplever EXTREM VÄRME ELLER KYLA, YRSEL, förändringar i sättet att hantera livet, sömn, matvanor etc. Se varje förändring som en språngbräda till fullbordan. Det finns ingen anledning att känna sig orolig eller söka medicinsk hjälp, det är en naturlig process. Välkomna den!

Allting sker i en takt som är acceptabel för er alla. Allt kommer att bli klart i sinom tid. De kedjor som binder er faller nu bort. Ni blir fria från alla restriktioner. Gå framåt med tillförsikt, för detta är er sanna väg.

Exponeringen expanderar i snabb takt. De som finns i toppen på pyramiden vet att de inte kan hålla sig fast så mycket längre. Vi lovade att de korrupta strukturerna skulle krympa ihop och falla. Goda människor kommer nu i förgrunden och de bereder vägen för de 99 % att ta kontroll. Sådana människor finns på plats över hela världen, redo och i stånd att ta tömmarna och på så sätt se till att mänskligheten kan fungera och komma på rätt köl.

Ni har blivit så vana vid att ta order och lyda lagar, men nu är det er chans att skapa en rättvisare värld för alla. Låt er inte frestas till att ta förhastade beslut. Behåll ert lugn och tänk noga över planerna ni hoppas kunna genomföra: de måste gynna hela mänskligheten! Ni måste se till att det aldrig igen blir möjligt för en minoritet att plundra och styra er värld. Ni har väntat länge på den här stunden när mänskligheten skall bli fri och att dödandet skall upphöra för alltid.

Det är viktigt att utbilda de unga och få bort all den fördummande praxis som nu är i kraft. Öppna de ungas sinnen för alla möjligheter. Försäkra att er SANNA HISTORIA lärs ut genom att befria deras sinnen för att utforska utan restriktioner. Varje typ av fördomar måste tas bort och lämnas kvar i det förflutna. Det kan ta tid, men jag försäkrar er att människorna kommer att lära sig att fira sina olikheter och dela med sig av sin kunskap. När forntida kunskap från hela världen delas så kommer en förståelse av er värld att gynna alla.

Ni har så mycket att se fram emot. Tänk hur spännande det kommer att bli att kunna fritt utforska fjärran platser på Jorden utan hinder av något slag. Alla lagar som tjänar till att göra livet på Jorden till en verklig kamp kommer att tas bort.

FRI ENERGI är nummer 1 i prioritet. Vi har väglett många att forska i detta så att de nu är redo att göra de nödvändiga åtgärder som behövs när tidpunkten är den rätta. EKOLOGISKT JORDBRUK plus HYDROPONIK måste utforskas och göras klart för användning. Den mark som användes för genetiskt modifierade grödor är förorenad. Den kommer att behöva ca 100 år för att återhämta sig innan den är säker för odlingar igen. Vi kommer att hjälpa er varje steg på vägen för att detta görs nu. Allting som görs måste vara till gagn för hela mänskligheten.

De laboratorier som vi planerar kommer att vara en viktig del av de centra som kommer att finnas i varje land i världen. Dessa kommer att bidra till att eliminera de flesta av de sjukdomar som orsakar bekymmer och som för det mesta är skapade av människor för att hålla er i rädsla och under kontroll. Alla de forntida lämningarna blir nu utsatta för forskning, de är säkrade och ger fantastiska resultat. Vad som är viktigt här är att de alla är NATURLIGA, så de kan inte skada någon. De kan endast vara till fördel. Veronica själv har gynnats stort från ett av dessa botemedel som gavs till henne av en kollega som är forskare, D.M., som jag är oerhört tacksam mot. Hans arbete har bara börjat.

När människor träffas är allting möjligt *). Människans makt kan åstadkomma så mycket. Titta på vad folket på Irland gör och ta efter deras mod. De visar vägen framåt. Korruptionen som användes för att fängsla folket måste utmanas. Ni ser först nu att det kan ifrågasättas genom domstolarna. Bankväsendet är en korrupt institution. Den designades för att vara just det. Den har varit oerhört framgångsrik i att kontrollera er värld. Den kontrollen måste minska, och med er hjälp kommer detta att ske. Ni kommer att visas hur man går vidare med detta. Det kan göras lagligt och öppet. Detta är vägen framåt. Detta är hur ni tar kontroll över era liv. Ta bort all kontroll från Vatikanen och bankerna. Folket har hittat sin röst och ny lyssnar man på dem.

Jag vill framföra mitt tack till alla som skickade sina lyckönskningar och råd till min fru under denna stressiga tid.

Tack för alla era lyckönskningar och råd om olyckan som resulterade i att min bil blev avskriven. Den betydde mycket för mig. Jag var så väldigt stressad och detta var en chock. Jag vill tacka AVIVA Försäkringsbolag. Alla där var så hjälpfulla. De var vänligheten själv. De gjorde hela situationen med att förlora min bil så stressfri som möjligt. Jag är mycket tacksam mot dem. Tyvärr, att hitta en ersättning för bilen visade sig vara ett problem och jag är fortfarande utan bil. En kär väl försöker hjälpa mig. Era lyckönskningar är verkligen uppskattade.

Veronica

 Min kära, vi i andevärlden ser hur det hela utvecklas. Det är en spännande tid. Vi vandrar vid din sida.

Din beundrande Monty.

*)  Här är ett exempel på åtgärder som det irländska folket tar: http://youtu.be/iQFFK20wOD0  GC   Webplats:The Montague Keen Foundation


Översättning Gertie Dahlberg. Kära vänner!

Just nu är Vernica Keen i en svår situation. Läs hennes meddelande. Du kan hjälpa henne genom att göra en donation genom donationsknappen nedanför (vänligen skriv ”Veronica Keen” i din kommentar). Om du inte har möjlighet att hjälpa till ekonomiskt kanske du kan ta med henne i dina böner och sända henne kärlek och ljus. Positiv energi hittar alltid sin väg.
Tack – Kees, GalacticChannelings.com  


*********************************

“Livet är inte lätt just, jag är utan bil. En buss kraschade in I min 12 år gamla bil medan den var parkerad och den skrevs av. Jag står inför många blockeringar då jag försöker ersätta den. Jag är beroende av andra för att hjälpa till med att hitta en annan bil. Jag kan inte komma till några affärer. Jag har hjärt- och lungfel och kan inte gå upp för backar. Skulle vara oerhört tacksam för varje hjälp i den här frågan. Era lyckönskningar och böner skulle vara till stor hjälp


Tack, Veronica.” 

PayPal - The safer, easier way to pay online!

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.