Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Thursday, October 17, 2013

Montague Keen - 6 oktober 2013


 Montague Keen - 6 oktober 2013


En del av er har vaknat upp och kan se att Kabalen kämpar. Även om de inom sig fortsätter med att låtsas att de alla är allsmäktiga så är det uppenbart att majoriteten människor ser igenom deras lögner och hot. Liksom den legendariska skolans översittare så måste de så småningom växa upp och inse att de är underlägsna.

Sanningen skall göra er fria. Ni hörde detta många gånger tidigare men nu ser ni bevis på det. Sanningen är nu tillgänglig för alla, vilket gör det lättare att acceptera att ni avsiktligen fick höra lögner. De som har kontrollen (och det blir inte så länge till) kommer att bli avslöjade och kommer att tvingas upphöra med sin exploatering av mänskligheten.

När gryningen för den Nya Tidsåldern nu närmar sig så ber jag er alla att överväga allvarligt hur ni tänker er att vända alla de skador som inträffat, både för mänskligheten och för planeten själv, till något positivt. Ett återupprättande mellan Universum och er kommer att ske när Jordens energi frigörs och återigen ansluter sig till Universum. Ni vet, och förstår, varför de naturliga energilinjerna stängdes av. Endast Kabalen tjänade på att de stängdes av. De tjänade till att hålla mänskligheten under kontroll, underkuvade och redo att tjäna Kabalens nycker.

När människan är helt vaken för det faktum att hon är allsmäktig, och lär sig att tro på sig själv och sin förmåga att ta tillbaka sin makt, då kommer allting på Jorden att förändras till det bättre. Observera det politiska spelet som nu spelas ut. Varenda ledare låtsas att han fattar beslut, när de i själva verket bara är marionetter som spelar en roll i förstörelsen av mänskligheten. De har ingen makt alls! Titta på den RÄDSLA som finns i deras ögon när de misslyckas med att få människorna att tro på dem. De vet att de kan avlägsnas utan ett spår när de inte längre kan övertyga folk om att tro på deras lögner.

Makten har glidit ur deras händer och deras lögner är inte längre accepterade. Människor ser illusionen som, tills nu, de var blinda för. Under 2 000 år har ni hållits i mörker. Ni väntade, eftersom allt måste vara på plats innan upplysning och uppvaknande kunde ske. Denna plan har introducerats gradvis för att kunna bygga upp ert självförtroende, både inom er själva och för vår plan, för fortsättningen av den mänskliga rasen på planeten Jorden. Ni har tagit de första stegen och det är de viktigaste stegen.

Mänskligheten kommer att anslutas ännu en gång till sin egen inneboende andlighet och på så sätt få bort behovet av alla dessa av människor skapade religioner. Allting kommer att återigen bli i kontakt med Allt Som Är och de kraftfulla varelserna av ljus. Det kommer inte att finnas något behov av en mellanhand för ni blir ett med Gud av Kärlek och Ljus. Det kommer att bli bra när alla dessa kontrollstrukturer som har förstört livet för så många oskyldiga människor tas bort för alltid från Jordens yta.

Ni behövde dem aldrig för att koppla er samman med kärlekens Gud. Er egen sammankoppling med Gud fanns alltid där, men ni hade överlämnat ansvaret till andra, de som missbrukade den. Du, och endast du, har ansvaret för ditt eget liv på Jorden. När du återvänder till den andliga världen är det bra att veta att du har gjort ditt bästa, att du aldrig har skadat någon och att du levde ett ärligt och hederligt liv.

Låt er inte luras in i den rädsla som Kabalen avser att skapa genom bankerna och genom krig etc. Det görs bara i ett försök att flytta era sinnen från uppvaknandet för hela mänskligheten. Ni vet at de inte har ert bästa intresse i åtanke – oavsett vad de säger. De är (och har alltid varit) specialister på MANIPULATION. Ha detta i åtanke och vägra spela deras spel. Utan ert samarbete är de helt maktlösa.

Min kära hustru har svårigheter med koncentrationen idag. Hon har mycket i tankarna.

____________________________

På torsdag eftermiddag, strax innan jag återvände till min bil efter att ha handlat, så kraschade en dubbeldäckad buss in i min bil och orsakade stora skador. Min bil är 12 år gammal. Om den inte blir godkänd får jag verkliga problem, för på grund av mitt hjärtfel behöver jag bilen. Vara snälla och be att den kan bli reparerad. Det är en Toyota Yaris, den bästa bil jag någonsin haft. Den har aldrig någonsin svikit mig. Den har varit som en kär vän, alltid där för mig. Jag var, och är fortfarande, mycket bekymrad över detta. 

Jag tackar Gud för att jag inte var i bilen när kraschen inträffade. Detta är bara en av de många saker jag har att handskas med. Var snälla och kom ihåg mig i era böner.

Tack till er alla, Veronica.
____________________________

Så många hinder sätts i hennes väg och även för de som söker sanning och försoning, något som är nödvändigt för att mänskligheten skall kunna släppa Kabalens bojor och gå vidare i frid och kärlek. Men sådant händer och ni ser tecken på detta överallt omkring er. Så gå vidare med tillförsikt.

Min kära Veronica, försök att inte oroa dig. Din vän har läxor att lära och vägar att vandra ned för, för att förbereda honom för sitt arbete på Jorden. När han är fullt uppvaknad kommer han att omfamna sitt uppdrag. Han kommer att ge det 100 % uppmärksamhet såsom endast han kan. Ingenting kan stoppa detta, och i ditt hjärta vet du redan det här. Får jag be er alla att komma ihåg denna person i era böner, för han kämpar med Kabalens ansträngningar att förvirra och förstöra honom. Han har haft en svår väg att klara av, men det finns ingenting han inte kan komma igenom med lite hjälp från andra.

Livet kan ibland vara en sådan utmaning. Men genom att arbeta tillsammans kommer mänskligheten att få bort allt det som har tillfogats den av Kabalen. Då, och förstå då, kommer friheten och freden att återställas.

Min kära, du är inte ensam. Om du kunde se det stöd du har, på båda sidor av livet, så skulle du bli både förvånad och förtjust! Min kärlek är med dig alltid.

Din beundrande Monty!

Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.