Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Friday, November 1, 2013

Montague Keen - 28 oktober 2013


 Montague Keen - 28 oktober 2013

Världen förändras genom ditt exempel - inte genom din åsikt.

Var och en av er måste bli den förändring ni önskar se i er värld. Ni vet i ert hjärta vad det är som krävs. När majoriteten av er bestämmer sig för att tala ut och vägra att acceptera det gamla paradigmet längre, då kommer förändringar att ske. Kabalen är inte längre i en position där man kan genomdriva sin korrupta regim. De amerikanska generaler som så modigt beslutade att de inte kunde leva med vad de ombads att göra visade ett stort mod. Denna modiga hållning bör fungera som ett exempel för alla som ombeds att handla emot sitt samvete, att förstöra livet eller planeten på något sätt.

Kabalen vet att den inte längre kan dölja sitt sanna ursprung och er koppling till Universum, så de har anställt arméer för att systematiskt förstöra alla de fantastiska forntida relikerna från det förflutna som verifierade allt som ni vet är sant. Dessa handlingar av vandalism utfördes genom Kabalens instruktioner och är ett avskyvärt brott mot hela mänskligheten, och måste ses som sådant. Jag ber er tänka noggrant igenom att utföra en sådan handling, oavsett vem som ger er order att göra så, för en dag kommer ni att ångra att ni någonsin ha genomfört en sådan förstörelse.

Det finns mer än tillräckligt med information där ute för var och en att veta vad som är rätt, så att mänskligheten är säker och för att er planet skall överleva, och för att alla de mörka inflytandena kan tas bort. Kabalens kontrollsystem håller på att krympa allt eftersom mer och mer ljus lyser på den. Det utsätter den för vad den är. Mänskligheten kommer inte längre att acceptera det, så det spelar ingen roll vad de försöker, de kommer att möta exponering. De kan inte längre slå blå dunster i ögonen på de människor som har vaknat upp.

I varje hörn på Jorden vaknar människor upp till illusionen som har förslavat dem. Det fordrades att mänskligheten kom tillsammans som ETT för att ta bort alla problemen som orsakade uppdelning, och att dessutom inse att ni alla är en del av den mänskliga rasen och att ni behöver varandras hjälp för att återställa planeten Jorden. Ni måste arbeta tillsammans för att skapa en bättre framtid för både er planet och för alla hennes folk. Stå upp för sanning och rättvisa för alla, inte bara för de få, såsom det varit i det förflutna. Det fanns mer än tillräckligt för alla innan girighet och makt tog över och förstörde så mycket i deras iver att kontrollera allt och alla.

Ni, folket, har så grymt ljugits för genom religion, regeringar och det medicinska etablissemanget vars syfte har varit att ta bort trå tredjedelar av er. Dumma människor tror på vad Kabalen säger är sant. Kom ihåg att mänskligheten överlevde utan att det medicinska etablissemanget tvingade den att acceptera vad folket i sina hjärtan visste var felaktiga råd. Allt detta var skickligt anpassat av Kabalen för att säkerställa att ni är sjuka och i behov av medicinsk hjälp. Ni upptäcker nu att det gamla sättet att hela människor faktiskt är det bästa sättet. Ni återvänder till detta i massor, och med utmärkta resultat. Era kroppar överlevde mycket i förflutna tider utan behov av drogbaserad medicin. Allting ni behövde var tillgängligt i naturen. Allt som krävs är att ni öppnar era sinnen för det.

Det är viktigt att ni tar ansvaret för att utbilda era barn. Överlämna inte det till etablissemanget enbart, för att de skall utbilda dem, för allting är inriktat på att få era barn att acceptera utan att ifrågasätta alla Kabalens lagar och regler. När ni öppnar era ögon och ser dödandet som har genomförts i Guds namn så kommer ni att bli förskräckta. Ni väljer människorna som skall REPRESENTERA ER! Dessa individer har en skyldighet att respektera folkets önskningar, som litade på att de skulle agera på deras vägnar. I framtiden bör ni vara mycket försiktiga med vem ni röstar på. Glöm partipolitik som är en rödridå. Det spelar faktiskt ingen som helst roll för de är alla ägda av Kabalen och de svarar bara inför den. Ni, folket, ignoreras fullständigt från det ögonblick de ”får makten”.

Det är dags nu för folket att göra sin kollektiva röst hörd. Människor vill inte ha krig. De vill leva i fred, och eftersom ni är i majoritet är det dags att försäkra er om att er röst blir hörd. Kräv fred och rättvisa för alla. Det är er gudomliga rätt! Lär er att tala med EN röst, oavsett ras eller religion, för det är där er makt ligger.

Många av er har svarat på min hustrus svårigheter när hon befann sig i en situation där hon inte kunde förflytta sig, på grund av något som inte var hennes fel. Detta är ett perfekt exempel på hur man kan nå ut till varandra i tider av nöd. Stort tack till alla er, från båda sidor av livet. Varenda handling av vänlighet är noterad och blir ihågkommen. När kärlek och goda önskningar sänds från hjärtat har det en kraftfull påverkan på den berörda individen. Kärlek är er största tillgång – förmågan att älska, att dela kärlek och att sända kärlek dit där den behövs är så viktigt.

Vad ni ser nu varje dag är nedmonteringen av allt som är mörkt och korrupt. När ljuset expanderar så avslöjas sanningen som gör att ni ser helt klart för första gången den verklighet i vilken ni lever. Det kommer inte helt att bli en lätt segling. Ni kommer att stå inför svårigheter men allt som behövs är modet att göra det som är till fördel för mänskligheten. Detta är vägen framåt. Tänk noggrant på allt det som begärs av er och avgör sedan om era handlingar skadar eller förvirrar era medmänniskor. Detta är ert ansvar. När ni väl har vaknat kan ni inte längre gömma er bakom tanken att ni bara lyder order. Det är ert ansvar att beakta hela mänskligheten. Ni skall alla ta hand om era medbröder och systrar.

Snälla ni, förlåt oss för det försenade budskapet den här veckan. Veronicas dotter förlovade sig och föräldrarnas plikter krävde en släktträff för att fira händelsen tillsammans.

Visualisera den frid och kärlek som behövs för att förändra er värld. Dra det närmare och ge det styrkan till att materialisera det. Tron på att det kommer att ske snart skapar energin för att göra att det händer. Allt är energi. Vi som befinner oss i den andliga världen omger er värld med kärlek och ljus. Lev i era hjärtan, för det är där som kärleken finns.

Veronica, min kära, du har fått många nya vänner och alla önskar samma sak – en fredlig värld för alla. Håll detta i minnet hela tiden. NI är förändringen!

Min kärlek är din. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation 
Översättning: Gertie Dahlberg 

Kära vänner!
Just nu är Vernica Keen i en svår situation. Läs hennes meddelande. Du kan hjälpa henne genom att göra en donation genom donationsknappen nedanför (vänligen skriv ”Veronica Keen” i din kommentar). Om du inte har möjlighet att hjälpa till ekonomiskt kanske du kan ta med henne i dina böner och sända henne kärlek och ljus. Positiv energi hittar alltid sin väg.
Tack - Kees, GalacticChannelings.com

Veronica Keen:

"Livet är inte lätt just, jag är utan bil. En buss kraschade in I min 12 år gamla bil medan den var parkerad och den skrevs av. Jag står inför många blockeringar då jag försöker ersätta den. Jag är beroende av andra för att hjälpa till med att hitta en annan bil. Jag kan inte komma till några affärer. Jag har hjärt- och lungfel och kan inte gå upp för backar. Skulle vara oerhört tacksam för varje hjälp i den här frågan. Era lyckönskningar och böner skulle vara till stor hjälp.

Tack, Veronica ."Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.