Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, April 16, 2012

Montague den 15 april 2012

Montague den 15 april 2012

Ja, min kära, ni är alla uppstigna Varelser av Ljus. Ni valde att vara på Jorden under dessa dagar av förändring för att tända det Gudomliga Ljuset och för att på så sätt rädda era medmänniskor från Kabalens grepp om er. Den energi de använder för att hålla fast er bleknar nu bort. De tappar sitt grepp av kontroll. Naturligtvis, det är då de är som farligast, och som de ser det, vad har de att förlora som de inte redan har förlorat?

Vi, tillsammans med era vänner från andra planeter, hindrar krigen från att eskalera ytterligare. Kabalen håller på att förlora och vet inte hur de kan lösa sitt problem. Jag har alltid sagt att de kommer att kämpa in i det sista. Nu ser ni hur detta sker. De hade lyckats övertyga världen om att de, ensamma, hade kontrollen och att ni var föremål för deras befallningar. De trodde faktiskt på sin egen propaganda. Dåraktigt nog trodde de på att rikedomar, enbart, skulle vinna allt. Nu står de inför det faktum att ni går in i världen med ingenting och lämnar den med ingenting. De förstörde systematiskt allt som var rent och gott. De skapade den katastrof som ni nu lever i, där GIRIGHET är ordningen för dagen.

När mänskligheten nu kliver in i Ljuset så kommer allt att bli tydligt och klart. Pengar och rikedomar blir bara ett avlägset minne av de gamla, dåliga dagarna. Alla – och jag menar alla – kommer att få en maskin som förser dem med all mat de möjligtvis kan önska sig, ni kommer bara att skriva in vad än det är ni önskar er och inom sekunder kommer det att visa sig. Detta kommer att säkerställa att alla förses med allt de behöver. Ingen mer shopping eller matlagning – det kommer att glädja många av er! Livet på Jorden kommer att bli den trevliga och glädjefulla upplevelse som det var meningen att den skulle vara.

Människor kan, äntligen, se genom slöjan av mörker. De kan nu se de mörka som de är, inte som de låtsas vara. De har avslöjats och de har ingenstans att gömma sig. I stort sett kan de bara hoppas på er barmhärtighet. Deras planer på att gå under jorden eller sticka iväg utanför planeten har omintetgjorts och de kommer att tvingas stå för konsekvenserna av sina handlingar. Deras noggrant planerade övertagande av er planet har misslyckats i elfte timmen och detta var något de var helt oförberedda på. Nu ser vi dem desperat flytta runt sina pengar för att kunna möjliggöra en flykt, men även detta kommer att misslyckas kapitalt. De kan inte existera i Ljuset! Det är därför de har gjort så mycket för att förhindra det och förstöra alla dem som är av Ljuset, de som talar om Ljuset och de som försöker att vägleda er in i Ljuset.

Trots att många bankirer flyr innan de tvingas till det så ber jag er, snälla, ödsla inte er energi på dem. De är utan betydelse. Unna er inte känslor av hämnd. Detta skulle dra ner er på deras nivå. Låt oss ta hand om dem. De vet, alltför väl, vad de är skyldiga till. Koncentrera er på den nya verkligheten som ligger alldeles runt hörnet. Lämna det förflutna till det förflutna, då det nu är dags att gå framåt i frid, kärlek och harmoni.

Vet att alla era vänner från andra planeter finns runt om er och väntar på den stund när de kommer att ansluta sig till er och välkomna er tillbaka till den Universella Familjen. Jag vet att du älskar att ta kontakt med dem på natten. Vår kära vän var så förtjust när de sände en enorm stråle av ljus in i hennes sovrum när hon stod vid fönstret och kopplade in sig till dem. De är era vänner, de har kommit hit för att hjälpa er komma tillbaka till fållan. Som David Icke sa i sin nya bok: Det är dags att ”MINNAS VEM DU ÄR” och förena dig med det.

Vi ber var och en av er att hjälpa dessa som finns runt om er att förena sig med Ljuset, att ta bort RÄDSLA från era liv och att hjälpa andra att gå framåt in i Ljuset. Vi är så tacksamma till alla dessa som ger tid och energi till sådan aktivitet, de uppfyller sannerligen sitt syfte här. Det skulle vara så svårt utan deras hjälp. Detta är ett mycket viktigt år, när alla människor måste öppna sina sinnen för sanningen, för att välkomna de många förändringar som måste ske.

Vi kommer aldrig att överge er. Vad som måste ske kommer att ske, var bara öppna för det. Ni lever i en falsk verklighet som tvingades på er, men snart kommer ni att vara fria att leva era liv som ni önskar att leva det.

Vi har berättat för er tidigare om de många Jordförändringar som kommer att ske, jordbävningar etc. Ni ser nu rapporter om dem varje dag. Er Jord håller på att förbereda sig för förändringarna. Frukta dem inte, det är meningen att de skall inträffa. Jordens plattor kommer att röra sig lite grann också. Denna omdisponering av er planet är nödvändig. Många från det avlägsna förflutna har återkommit till Jorden för att få vara närvarande här vid denna betydelsefulla tid. Kom ihåg, min kära, att kort efter min bortgång sa jag till dig: ”Du gör nu det arbete som du kom till Jorden för att göra”.

Jag var tvungen att lämna dig för jag var tvungen att arbeta på den här sidan av livet för att hjälpa dig på Jorden. Vi har arbetat tillsammans, du och jag min kära, sedan tidernas begynnelse. Vi har lupplevt många förändringar i det förflutna, men den här, min kära, är den viktigaste. Jag kan inte understryka detta tillräckligt. De rätta människorna kommer att finnas runt dig för att hjälpa dig att uppnå allt det som vi har planerat. Vi kommer inte att misslyckas!

Du har en hektisk och spännande vecka framför dig. Försök att ta det lugnt och driv inte på dig själv. Vi kommer alla att vara där för att fira din födelsedag med dig, precis som tidigare när vi var tillsammans i livet. Jag älskar att se de glada minerna och höra skratten som fyller vårt hem än en gång som för tillbaka minnena för oss båda, min kära.

Jag är alltid närvarande i ditt liv och omger dig med min kärlek. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.