Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, March 5, 2012

Montague 4 mars 2012

 Montague 4 mars 2012


Min kära, saker och ting går inte alltid efter planerna. Ibland måste förändringar göras i sista minuten. Du måste förstå att detta är vad du och alla de som arbetar i ljuset måste räkna med. Det finns mörka personer på båda sidor av livet som gör sitt yttersta för att hindra att ljuset återvänder till er värld. De attackerar på alla nivåer. Dock är ni beskyddade, men lite grann kommer igenom ibland. Sedan ökar vi skyddet ännu mer. Det är nödvändigt att förstå hur de mörka opererar i er värld och hur ni skall skydda er själva. Som ni är medvetna om håller strukturen i era kroppar på att förändras och den behöver stöd.


Detta är orsaken till att Kabalen nu introducerar en ny metod för tankekontroll genom era TV-apparater. Den kommer att lanseras snart. Din TV blir en effektiv fångvaktare och de flesta av er är fullständigt omedvetna om detta. Försök att använda din fritid till att förbereda dig för livets förändringar som den femte dimensionen kommer att medföra. Läs och länka dig till naturen. Vi uppskattar minnena av våra promenader när vi var totalt ett med varandra och med livet självt, njöt av kommunikationen på alla nivåer av existens. Det är ovärderligt, min kära.

Det finns så mycket tumult som håller på nu. Ingenting rapporteras ärligt så ni lämnas att utforska sanningen själva. Den verkliga sanningen finns där, skrapa lite på ytan och ni kommer att bli förvånade över vad ni hittar. Era kontrollanter arbetar för att hålla er i mörker. De kan inte hantera sanningarna som sipprar fram från alla håll. Ni hittar saker som ni aldrig hade väntat er. Ni var chockade över att få veta att era regeringar faktiskt är företag som drivs som affärsföretag – även er polisstyrka – ännu en gång bevis för att ”ingenting är som det verkar vara”! Ingenting som ni hade accepterat som sanning är faktiskt sant. Det är en stor chock när man ser bevisen för detta själv. Ni har alla blivit hjärntvättade till att acceptera vad ni fått lära er utan att ifrågasätta det.

Frågor måste ställas och besvaras nu. Illusionen måste avslöjas! Det är dags att möta verkligheten, dags att ta tillbaka kontrollen över era liv och er planet. Inkräktarna har haft alltsammans på sitt eget sätt alldeles för länge.  Allteftersom ljuset sprids visar det upp de mörka och alla deras onda planer. De håller nu på att avslöjas varje dag för vad de är. Arresteringar görs inom bankvärlden. Detta är bara början. Det finns goda människor som är redo och villiga att arrangera allt till gagn för mänskligheten. Det finns ingen plats för korruption i den nya, upplysta eran som håller på att starta nu.

Försök att föreställa er livet när allt är sanning och ljus, och kärlek omger alla och allting. Detta är vad ni själva skapar – alla ni som arbetar med ljuset. Var inte rädda för dem. DE FRUKAR ATT NI NÅGONSIN SKALL HITTA DEN VERKLIGA SANNINGEN! De väntar inte tills ni går över till den andliga världen innan ni ser den verkliga fasan i den korruption som omger er. Sorgligt nog finns den överallt, inte bara inom bankerna, men de har gjort, och fortsätter att göra, den största skadan. De förtjänar inte er respekt!

De företag som driver er värld är fullkomligt korrupta. De döljer inte denna information. De känner sig så säkra på att folk aldrig skulle få veta det. De tror att den är bäst gömd mitt framför näsan på er. För de har skapat zombier av er, att lyda och leva efter deras regler och att vara deras slavar, de har ingen respekt för någon av er. Ni är använda och missbrukade och sedan kasserade efter en nyck från dem.

Acceptera inte någonting utan att ifrågasätta det grundligt. Kräv era rättigheter under förnuftets lagar. Hur snabbt förändringarna sker är upp till er. Om ni fortsätter att agera som får, då kommer ni att behandlas som sådana även i fortsättningen. Det är dags nu att hitta inspiration i de modiga själar som har ifrågasatt allting och överlevt för att kunna berätta sagan. När ni en gång kliver in på den rätta vägen kommer ni aldrig mer att gå tillbaka till att vara ett tanklöst får.

Min kära, du har en gäst. Jag har sagt vad jag behövde säga idag. Återgå till din gäst och vet att du är på rätt väg. Vårt projekt kommer att lyckas, det spelar ingen roll vad Kabalen försöker att göra för att förhindra det. Det kommer att ske, tvivla inte på det. De kan försöka vinna tid men de kommer aldrig att kunna hindra det. Vi kommer att lyckas!

När du talar om den kärlek som vi delade så skapar det kärlekens energi. Vi önskade att alla kunde få uppleva det. Detta är vad de kan se fram emot när allt är frid. Med kärlek i era hjärtan och frid i era själar kommer ni att förändra energin för alla!

Din beundrande Monty!


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.