Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, March 12, 2012

Montague den 11 mars 2012

 Montague den 11 mars 2012Min kära, det är glädje på båda sidor av livet när sanningen talas och orättvisor helt öppet avslöjas. MIKO PELED har nu kommit fram och sällar sig till Gilad Atzmon för att söka en fredlig lösning på ett av de största problemen i er värld. Med hjälp från våra vänner på andra planeter kan vi faktiskt förhindra förintelsen av er planet.


Den maktgalna Kabalen tar ingen hänsyn till andra människor, trots allt har de baser på andra planeter som de kan fly till. Folk börjar nu vakna upp till det faktum att fler modiga människor talar ut om sina erfarenheter med resor utanför er planet och vad de hänvisar till som ETs. När tillräckligt många människor stiger fram och berättar den verkliga sanningen, vilken de hade hållit för sig själva av rädsla för repressalier från myndigheterna, då kommer majoriteten att förstå helt klart att de har varit offren i en kolossal konspiration för att ta över er värld.


Religioner, vars regler de har levt efter och litat på, är alla delar av Kabalen. Tänk tillbaka på när den framlidne Robert Maxwell, den sionistiske tidningsmagnaten, sa:


”Jag kommer att avslöja den största bluffen sedan vi satte upp en snickares son som Gud och fick människor att betala pengar till honom under hela tiden sedan dess”.


Det intressanta är att Maxwell ”dog” under mystiska omständigheter nästan omedelbart därefter! Dessa människor har lyckats med vad som kallas ”bluffar” genom hela historien. Global uppvärmning är en sådan bluff som så många av er oskyldigt tror på, när det i själva verket bara är ett knep för att skapa rädsla och att ge dem möjlighet att beskatta och kontrollera er ännu mer.


Dessa människor är smarta och de har haft åratal av övning. De skrev Bibeln, så titta inte i den för vägledning. Det var alltsammans en del av den Stora Planen att kontrollera massorna. Ni måste erkänna att det fungerade bra tills goda människor vaknade upp och insåg vad som gjorts mot dem.


Det är en samordnad insats på den här sidan av livet för att människor skall kunna se sanningen själva. Vet att ni alla är lika inför det Högsta Väsendet. De av er som tror att ni vet allt vet bara vad Kabalen tillåter er att veta. De kontrollerar era skolor och universitet etc. Så vad ni har accepterat som faktum är långt ifrån det. Ni måste ta bort så mycket av vad ni lärt er och sedan starta om igen från början. Det är därför jag guidar er tillbaka till forntida kunskaper och helig geometri, för det är där ni kommer att hitta den verkliga sanningen.


Vi försöker begränsa skadan Kabalen kanske gör innan de slutligen accepterar att deras styre är över. De misslyckades med att förutse uppvaknandet av de goda människorna som har vågat sätta huvudet ovanför balustraden och tala ut när de såg orättvisor. En del har gett sina liv för att rädda sina medmänniskor och sin planet. Denna rörelse har spridit sig över världen och nu har miljoner människor blivit delar av den. Fråga aldrig ”Vad kan jag göra?” När du vaknar upp till vem och vad du är kommer du att förstå att DU faktiskt är bland de mäktiga. Men du tillät de korrupta att använda vidskepelse och rädsla för att underminera dig. Tillåt inte någon eller någonting att distrahera dig från ljusets väg och sanningen.


De som försöker förutsäga framtiden träffar en tegelvägg. De kan inte gå bortom 2012, då detta är slutet på att leva i den tredje dimensionen. Människorna i 3D kan inte gå vidare eller ens se längre än 2012. Även med all deras teknologi så kan de inte se bortom detta år – detta är när den korrupta världen upphör. Mänskligheten kommer att gå framåt in i ljuset där frid och kärlek regerar. Denna övergång kan bli så lätt eller så svår som du gör den – men inträffa kommer den helt säkert att göra!


Ta en stund för att tänka er hur livet kommer att se ut utan krig, när det blir säkert att resa och att utforska all den gömda kunskap som har hållits borta från er. Människorna från Andromeda har berättat för er om den teknologi som de avser att dela med er, att ge er alla möjlighet att leva era liv i fred. Det är bortom allt som är känt i er värld. Livet blir ett äventyr när alla dörrar är öppna för er.


Processen för förändring sker just nu, även om den nyheten hålls borta från er. Vi litar på att de goda människorna på Jorden kommer att hålla er informerade. Deras hjälp är ovärderlig. Även om de angrips från tid till annan så fortsätter de oförskräckt med sitt uppdrag.  Ju mer ljus de skapar ju mindre mäktiga blir Kabalen. De attackerar varandra nu då de kämpar för sin överlevnad. Det finns ingen heder bland dessa tjuvar. Deras brott mot mänskligheten är oerhört när ni ser och förstår vad som gjorts mot den mänskliga rasen. Det kommer att bli smärtsamt att ta itu med, men koncentrera er på det faktum att det är över. Fundera inte djupare på det. Fira deras avresa istället!


Lär er att leva i solskenet ännu en gång. Hela mänskligheten tillsammans i vetskap om att var och en av er har gjort er del för att åstadkomma detta. Ni är alla delar av detta Stora Uppvaknande. Gå framåt med tillförsikt, min kära. Alla våra planer kommer nu att bära frukt. Fortsätt med att låta kärlek vara din ledstjärna.


Din beundrande Monty!Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.