Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, February 27, 2012

Montague den 26 februari 2012

Montague den 26 februari 2012


Det har varit en stressfull vecka för dig, du försöker hantera vanliga familjefrågor såväl som arbeta med det andliga. Att jonglera med de två rollerna är inte lätt. Vi sa till dig att du skulle vänta dig det oväntade men inte ens du förväntade dig att hemligheterna från Vatikanen skulle avslöjas av de som känner till sanningen. Ingenting kan döljas längre – de dagarna är förbi. Maskerna kommer att falla och ni får se saker och människor som de egentligen är och inte som de verkade vara.

De som nästan har förstört er planet kommer inte att kunna hålla sin form när energin ändras. Livet kommer att bli extremt svårt för dem. Bankirerna springer i alla riktningar när de försöker upprätta fristäder för sig själva. Som råttor som lämnar det sjunkande skeppet. Det kommer att bli intressant att se hur era regeringar skall hantera lögnerna om krigen de fortfarande hoppas kunna starta.

Vi har lyckats att blockera så mycket. Vi kommer att fortsätta med det. När människor vaknar upp och vägrar att samarbeta med de överdrivna kraven som ställs på dem då kostnaderna stiger, då sprider sig rädslan för hemlöshet för att distrahera er från att se klart hur bankerna lurade er in i sådana situationer. Vi kommer att reda ut problemen så snart som möjligt.

Ge inte efter för rädslan och stressen, för det är precis det de vill. Våra planer har satts i handling. Vi kommer inte at överge er. Lär er att lita på och be om vägledning när du är osäker. Vi skall göra vårt bästa. Er värld går mot slutet av en mycket mörk period i dess historia. När var och en av er vaknar tänds ett nytt ljus. Det fungerar som en ledstjärna som skapar energin som åstadkommer den förändring som är nödvändig för att mörkret skall tas bort.

De inom Kabalen söker efter en säker väg ut. Hur de förtjänar att behandlas är upp till mänskligheten. Det kommer inte att finnas någon plats för deras sort i Ljuset. Kärlek var vad som predikades av de forntida Druiderna, detta är vad de levde genom. Er värld återgår nu till detta sätt att leva. Den koptiska kyrkan är den enda reliken i dessa dagar.

Det finns ett helt nytt levnadssätt som öppnas upp för er och det finns mängder för alla när manipulation och korruption upphör. Det är bara några få broar till att korsa, sedan kommer ni att börja njuta av livet så som ni bara kunnat drömma om fram tills nu. Alla sjukdomar kommer att tas bort. De flesta sjukdomar är skapade av människor för att förse läkemedelsföretagen med pengar.

Det är dags nu att acceptera att allt ni hade accepterat som bra för er faktiskt är det exakt motsatta.  Om ni får veta att något är dåligt för er, då kan ni vara säkra på att det är bra för er! Det är allt en del av deras onda plan för att kontrollera och ta bort er. Men alla deras planer på att reducera befolkningen kommer att misslyckas, det är ett beslut som inte kan tas av dem. Det finns massor av plats för alla människor att kunna leva livet i harmoni.

Allting kommer nu tillsammans på ett fint sätt. Allt jag ber är att ni har tillit och vägrar tro på deras lögner. Kräv bevis när det är nödvändigt. Visa att ni har kontroll. Var inte rädda!  Det är dags nu att stå upp för era rättigheter.

Vi ber bara människor om vad vi tror att de kan klara av. Allting du blir ombedd att göra nu är det som du frivilligt gick med på innan du föddes. Var och en av er har ett uppdrag att fullfölja. Se det som ett arbete av kärlek. Lyssna bra på de goda människorna, de som talar ut.

Du är trött, min kära. Att ha familjen som stannar över är hårt arbete. Det är nu dags att ta en välförtjänt vila. Vi kommer att fortsätta vårt arbete senare, Jag tar avsked av dig nu så att du kan vila. Jag är din beundrande make Monty.

Veronica: Rymdskeppet från Andromeda som jag har tittat på sedan före jul finns nu på YouTube. Det filmades över Essex (i östra England). Länken till filmen finns här nedan.Website: The Montague Keen Foundation
Traductor: Gertie - www.st-germain.se


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.