Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, December 5, 2011

4.12.2011

 4.12.2011


Min kära, du förväntade dig aldrig att göra så mycken forskning och att få dyka in i det förflutna för att avslöja sanningen. Hade jag förstått allt detta när jag levde på Jorden skulle jag säkerligen ha gjort det själv. Jag hade då ingen aning om den enorma korruptionen och hur den påverkade alla på er planet. Du är medveten om de många timmar jag spenderat med att titta igenom vad vi leddes till att tro på var det enda vi behövde, dvs Bibeln, och att den var en sann och ärlig version av händelser. Trots att jag fann många sprickor och allvarliga frågor som behövde svar när jag studerade alla de så kallade ”heliga böckerna”, så fann jag inte svaren förrän jag gick över till den andliga världen. Nu kan jag säga att inte ens de klipskaste förfalskarna och lurendrejarna kommer att gå säkra från avslöjande.

Fastän utbytet av IESA mot den heliga, påhittade Jesus har dragit in stora rikedomar till den Romerska Kyrkan, så krävdes det oerhörda ansträngningar för att göra så att det framstod för världen att han faktiskt hade existerat. Många miljoner dog i genomförandet av denna förfärliga plan. Det krävdes ändringar på namnen på platser för att dessa fiktiva karaktärer skulle ha levt. De förfalskade världshistorien. De ersatte den för en vävnad av lögner och uppfinningar. Detta bedrägeri – nedtryckandet av sanningen – är ett brott mot mänskligheten. Sanningen kommer nu fram trots förtryckarna. Den kommer att öppna mänsklighetens ögon för detta stora bedrägeri.

Den irländska rasen har fått utstå förödmjukelser även fram till våra dagar, genom den självsvåldiga översättningen och noggrant riktade förvrängningen av deras historia. Det är dags nu att lära om vad ni har blivit lärda. Öppna era sinnen för sanningen. Det är nästan bortom fattningsförmågan att ETT SÅ ÖVERVÄLDIGANDE BEDRÄGERI SOM DETTA KUNNAT UNDGÅ UPPTÄCKT SÅ LÄNGE. Den noggrannhet och omfattning med vilken denna historia genomfördes, magnituden av de krafter som användes för detta arbete, propagandan som systematiskt spreds utomlands för att skapa ett falskt intryck av allt som hör till Irlands historia och hennes folk är en hemlighet som är svartsjukt bevakad.

Den IRLÄNDSKA FÖREINTELSEN genomfördes för att reducera antalet och förstöra hennes folk. Irländarna är den ARISKA RASEN, Ljusets folk. Trots allt de fått genomlida har de aldrig förlorat sin mänsklighet. Irland är vaggan för mänskligheten. Det finns mycket att lära av att studera denna underbart vackra ö. När ni förstår sanningen, den verkliga historien om er värld, då kan ni gå framåt och vidare in i ljuset. Era förtryckare kommer inte längre att ha kontroll över allting i era liv. Tiden har kommit för den verkliga friheten. Vi berättar om och om igen att sanningen kommer att göra er fria. Det är dags att stiga ut från mardrömmen ni kallar liv. Det är bara när ni gått over till det andliga livet som ni kan se klart precis hur förtryckta ni var från vaggan till graven.

Vi fortsätter med att blockera vägarna för era förtryckare även om de aldrig skulle erkänna att det är så. De kontrollerar allting ni läser, hör och ser. Deras påståenden blir alltmer löjliga för var dag. De förolämpar din intelligens när de producerar ”skäl och bevis” för varför de måste gå i krig. Jag frågar er nu: finns det någon därute som är dum nog att tro på dem? Hur många gånger skall de använda samma gamla formel innan ni vaknar upp och säger: ”NEJ, dödandet måste upphöra!”
Det är glädjande för oss att se att fler av er öppnar er för sanningen varje dag. När ni vaknar fylls era hjärtan med kärlek. Ni ser allting i ett annorlunda ljus. Det är livsförändrande! Du upphör att vara roboten som dina förtryckare vill att du skall vara. Du öppnar upp till dina medmänniskor och ser livet på ett mycket annorlunda sätt. Din familj och dina vänner plus din större familj över hela världen blir mer verklig för dig när du inser att ni alla är ETT. När du lär dig vem du är så kommer allting att bli helt klart för dig.

Du kommer att återförenas med Universum. Ni har så mycket att upptäcka om er själva. Fri energi kommer att vara en av de första sakerna som blir tillgängligt för alla människor. Vatikanen har hållit detta, och så mycket mera, hemligt för er alla för att få kontroll, medan de låtsas predika kärlek och tolerans. Deras planer håller nu på att falla isär. Vad ni ser nu är desperation där det en gång var arrogans och självförtroende.

Vi ser en törst efter upplysning. Folk söker sanningen. Det finns många ni kan lyssna till som har gjort undersökningar och funnit svaren, och de vill gärna dela dem med er. Det har aldrig varit lättare än nu att finna sanningen. Hjälp varandra, dela med er av vad ni vet. Kom ihåg att det är svårt att acceptera att det som man har trott på och levat efter egentligen inte är sant och att det användes till att kontrollera er. Så var snälla och var försiktiga och förstående hela tiden. Uppskatta de modiga själar som har stigit fram för att dela sin sanning med er. De blir snabbt offer för hån och attacker.

Titta på dem som attackerar! Vad är det de döljer? Varför behöver de förstöra någon annan som talar sanning? Det är de som attackerar som hårdast som har mest att dölja, annars skulle de bara ignorera det. De attackerar och använder alla till buds stående medel för att förstöra dem som vågar ifrågasätta. Allting borde vara öppet för granskning. Sanningen kan inte längre döljas. Förstörelsen av människan kan inte längre tolereras. Människans omänsklighet mot människan måste upphöra.

Jag vet, min kära, att det ibland är mycket smärtsamt för dig att vara separerad från mig. Vi hade så mycket, jag visar dig hela tiden att jag fortfarande finns bredvid dig och att jag aldrig lämnar dig. Vi fortsätter vårt arbete tillsammans. Detta är vårt uppdrag. Kärlek är den dyrbaraste upplevelsen, uppskatta den alltid.

Din beundrande make, Monty.Website: The Montague Keen Foundation
Traductor: Gertie

 
Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.