Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, November 28, 2011

27.11.2011
27.11.2011

”Om du uttalar en lögn som är tillräckligt stor och upprepar den tillräckligt länge så kommer folk så småningom att tro på den. Lögnen kan upprätthållas bara så länge som Staten kan skydda människor från de politiska, ekonomiska och/eller militära konsekvenserna av lögnen. Det blir således mycket viktigt för Staten att använda all sin makt för att förtrycka oliktänkande, för sanningen är dödsfienden till lögnen, och därmed är sanningen den största fienden till Staten.”

Joseph Goebbels


Detta, min kära, är vad du ser över hela världen. Folk samlas för att dela sanningen, men dessa modiga själar blir brutalt attackerade av dem som önskar trycka ner sanningen. Människor genom hela historien kämpade och dog för rätten till yttrandefrihet. Endast i förtryckarregimer är detta förnekat er. Sänd kärlek och skydd till dessa som talar ut, de ber bara om sanning och försoning. De önskar att alla nationer kommer tillsammans utan rädsla, att arbeta tillsammans för fred. Förändringarna som måste och kommer att ske kommer att ske när majoriteten har kärlek och frid i sina hjärtan, även för dessa som verkar vara dödsfiender.


De som har kontrollen är på en så förskräcklig väg av förstörelse. Det fordras mycket energi för dem att se det farliga i sitt tänkande. Alla ni, tillsammans, kan göra detta, det behövs inga bomber och kulor. Kärlekens kraft kan skapa sådan harmoni att de Mörka inte kan tränga igenom den. När ert medvetande expanderar kommer ni att bli medvetna om vem ni är. Er värld kommer att förändras totalt. All den stress som kommer ur materialismen kommer att försvinna och ni kommer att uppleva livet på er planet i ett helt annorlunda ljus. Bandet till er andlighet kommer att bli återställt och hela Universum kommer att öppnas för er. Be om vägledning för att kunna se lögnerna för vad de är. Sedan kommer de inte att kunna påverka er. De är bara en sista ansträngning från era kontrollanter att hålla fast vid sin kontroll. De behöver krig – vilket krig som helst – för att dra ner energin i er värld. Akta er för dem som försöker tvinga er att acceptera deras skäl för krig!


David Icke skämtade en gång ”Vad skulle hända om ett krig förklarades och ingen dök upp?” Ingen som skulle utföra dödandet! Det är upp till er alla att se till att förändringarna sker. Sanningen kommer att göra er fria! Sanningen är vanligen raka motsatsen till vad ni fått höra att den var. Det var verkligen en smart idé för att förvirra er. Sanningen har ett sätt att avslöja sig själv till slut. Den gör det precis nu. Kontrollen flyttar sig till de många – de 99 %. Så ”de ödmjuka skall besitta Jorden” – fred kommer att råda ännu en gång!


Försök att skydda barnen från denna felinformation som getts till dem genom deras utbildning. Deras unga sinnen måste skyddas och vägledas. Statens makt att ta bort barnen från deras kärleksfulla föräldrar är alarmerande. När ni för in själar till den här världen är det er plikt att älska och skydda dem, att vägleda dem tills de kan ta sina egna beslut. Alla har den absoluta rätten att välja den riktning deras liv skall ta.

Min kära, när jag gick över berättade jag för dig att ”ingenting är som det verkar vara.” Du lär dig varje dag att ingenting alls, oavsett det är religion eller regering, är vad de påstår att det är. Ni är alla offer i det största BEDRÄGERIET någonsin mot mänskligheten. De har kommit undan med det under så lång tid, men nu lyser sanningens ljus på dem. De är utsatta och avslöjade. Det är ingen vacker bild. Det är massbedrägeri i stor skala. Den mänskliga rasen har misshandlats brutalt av dessa som förklarar att de predikar kärlek och frid. Detta är raka motsatsen till fakta.


Inte undra på att de försöker undertrycka den verkliga sanningen. De matar också vissa människor med falsk information för att försöka skapa en falsk känsla av säkerhet för att hindra er från att hålla ett vakande öga på allting som händer runt om er. De är extremt smarta personer. De kom inte dit där de är idag genom att vara oförsiktiga. De tror att de har er fångade genom de finansiella problem de har skapat åt er.


Med vår hjälp och vägledning kommer vi att kunna befria er från lögnernas fängelse där ni nu existerar. Kom tillsammans med dessa som uppskattar sanningen. Hjälp dem att förstå att det finns en väg ut ur den här sorgliga röran. Ni är inte hjälplösa, kunskapen ni förvärvar nu är till för att befria er.


Forntida kunskap kommer också att komma fram nu och den kommer att visa på ett positivt sätt vad som gjordes mot er och hur ni kan återfå allt som togs ifrån er. Återigen vill jag påminna er om att det forntida Irland håller ovedersägliga bevis som kommer att förändra er värld för alltid. Premiärminister Enda Kenny skulle uppmuntras till att titta på bevisen, då kommer han att se allting i ett mycket annorlunda ljus. Mr Kenny har varit modig fram tills nu. Har han mod nog att ta nästa steg? Det är dags att kliva ut ur illusionen ni kallar liv.

Jag har bett dig om så mycket sedan min bortgång. Du har måst möta och handskas med ganska mycket. Det har inte varit lätt. Men resultaten, min kära, kommer att väga upp allt du har fått gå igenom för min skull. Friheten som sanningen ger kommer att överträffa även dina vildaste drömmar. Över hela världen kontaktar människor den andliga världen. De söker sanningen från alla håll, var och en av er spelar er egen unika roll i denna stora övergång till sanning.

Vi är på den rätta vägen, min kära, allt kommer nu tillsammans.

Din beundrande make Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: GertieDear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.