Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, December 12, 2011

Montague den 11 december 2011

 
Montague den 11 december 2011


Meddelande från Veronica

Jag vill tacka alla dem som skickade email till mig angående Montys budskap om det faktum att IRLAND ÄR NYCKELN SOM KOMMER ATT LÅSA UPP ALLTING. Den 15 november mötte jag för första gången GILAD ATZMON. Han har just skrivit en bok som heter THE WANDERING WHO? Gilad föddes och växte upp i Israel. Han var en jude. Gilad forskade i judisk historia och fann att de inte har någon sådan, att det inte finns någonting i Israel som stödjer deras påståenden. Han anger i en film att deras historia VAR STULEN!

Jag sa att ja, den var stulen från Irland. Det hebreiska språket är en prästerlig dialekt, improviserad från det irländska språket. Bibeln är en irländsk bok som blev ändrad av brittisk-romerska skrivare. De bara ändrade namn: lesa ändrades till Jesus. De skapade en myt runt om honom som togs upp av de outbildade. De påstod att Bibeln var hebreisk. Sanningen är att dessa saker togs helt och hållet från idealen hos de irländska evangelierna med nomenklaturen lätt ändrad för att undgå upptäckt. Vår värld har varit i mörker sedan dess.

För att vakna upp och gå in i sanningens ljus måste man se fakta i ögonen och inte dra förhastade slutsatser som har hållit en i kontrollnätet sedan dess. Det är så lätt att finna sanningen om man bara kan befria sitt sinne från vad för kontrollnät man är inlåst i. Vem som helst som har tittat in på min webbsida kan se att Monty var född i London i en ortodox, judisk familj, men från tolv års ålder började han söka sanningen. Han var, och är fortfarande, den mest ärliga av människor, en man av heder. Hans syfte är att visa oss sanningen, och det är den sanningen som kommer att befria oss och tillåta mänskligheten att leva i frid. Det är väl ändå detta det handlar om. Bevisen finns där. Man behöver bara leta efter dem.

Filmen med interbjun med Gilad finns på min webbsida!

www.montaguekeen.com - den kan också ses på YouTube.
***************************
Budskap från Montague den 11 december 2011

Det är fint att se att så många av er söker och ser med klara ögon på allt som ni hade accepterat som ett faktum, och att ni ser själva att det var inget annat än en saga som tog fart och blev ”historiska fakta”.

Era sinnen var stängda för allt annat. Ni lärde er aldrig hur kraftfulla era sinnen faktiskt är. När ni lär er att öppna era sinnen så blir allt helt plötsligt klart. Jag har aldrig bett någon att blint acceptera vad jag säger. Jag har alltid bett att man skall göra sin egen undersökning, som min fru varit tvungen att göra. Det var inte lätt för henne att acceptera vad jag visade henne i början. Hon följde upp varje ledtråd och fann bevis för sig själv. Om hon kan göra det vid hennes ålder, då kan alla göra det, om de har viljan att göra det.

Ställ er själva frågan: varför skulle påven Adrian ge Irland och hennes folk till England för att kontrollera och säkerställa att irländarna aldrig skulle kunna ta reda på vem de är. Vad är de så rädda för? Titta på den Hemliga Världshistorien! Varför är de som kontrollerar er rädda för att Irland skall hitta sin sanning? Det är för att all historia kommer att förändras och sanningen blir uppenbar. De som manipulerar er värld vill behålla den som den är – i mörker!

Ni har ett underbart fönster av möjligheter under året 2012 att förändra allting. Det är dags nu att vara modiga, att följa er instinkt och ert hjärta, inte ert huvud. De som falskeligen tog kontrollen över er värld har ingen aktning för er, ni är inte en av dem, ni är endast här för att tjäna dem och kämpa i deras krig. Ni är skyldiga kommande generationer att göra de nödvändiga förändringarna för att fred och rättvisa skall återkomma. Lita på att Gud kommer att vägleda er och ni kommer att hitta styrkan att göra det som är nödvändigt. Vänta inte tills ni återvänder till andevärlden för att se klart vad ni missade att se när ni var på Jorden. Tro mig, det är en chock att få se vad man hade accepterat som fakta, som är en fullständig fabrikation.

Det finns ärliga människor som stiger fram för att dela med sig av vad de har funnit. Avfärda dem inte, se för er själva istället. Folk som ger av sig själva avfärdas och förlöjligas av dem som försöker att dölja sanningen. Fatta era egna beslut, men efter att noggrant ha tittat på vad de har att säga. Låt er inte ledas som får.

Vi i andevärlden har planer för år 2012. Vi behöver att tillräckligt många av er vaknar upp för att kunna hjälpa oss. Vi behöver vårt team på Jorden för att genomföra vissa planer med oss, så att vi kan plocka bort de Mörka för alltid. Energin i er värld kommer att förändras helt. Detta kan hända över en natt. Det behövs bara vissa saker som skall sättas på plats. Vi kommer att vägleda och hjälpa er med detta. De som vet kommer att genomföra våra instruktioner när tiden är rätt.

Detta sattes i rörelse när jag fortfarande befann mig på Jordeplanet, även om jag inte förstod vad det innebar då. På Jorden finns så mycket som kan distrahera er från er väg. Mycket kommer att göras för att distrahera och förvirra er också. Lyckligtvis är ni bättre informerade. Jag var aldrig den som gjorde flummiga uttalanden, jag föredrog att handskas med fakta. Det är en alltför allvarlig situation för att ägna sig åt sådana frivoliteter.

Älska sanningen och sök sanning i allting. Vägra att ”bara följa strömmen”. Se vart det har lett er. Alla de stora sinnena i det förflutna är med er, varje steg på vägen. Detta är en kombinerad ansträngning. Vi kommer inte att misslyckas. Detta har varit planerat under lång tid. Vi behöver ett team på Jorden, villiga att arbeta med oss. Vi har detta nu. När jag gick över till andevärlden sa jag till Veronica att Allting i hennes liv innan hon mötte mig var tillfälligheter och att hon nu gör det arbete som hon kom till Jorden för att göra. Det var svårt för henne att ta in denna information så kort efter chocken av min plötsliga och offentliga bortgång. Det tog tid för henne att komma till rätta med det.

Tänk på det faktum att maten du äter, luften du andas, medicinen som tvingas på dig är alltsammans utformat för att hålla dig på din plats – totalt kontrollerad, ett tjänande utan att ifrågasätta. Allt är planerat för att hålla er under kontroll. En dag kommer du att få se allt detta klart och du kommer att undra hur du någonsin kunde tillåta dig själv att bli så tanklös och så robotiserad.

Kärlek är det som är viktigt i livet. Det är kärlek som skapar förbindelsen för mig att slutföra mitt arbete från den här sidan av livet. Kärlek öppnar upp er värld och den visar er allting i ett nytt och meningsfullt ljus.

Min kära, försök att inte arbeta för hårt. Det är inte möjligt att svara på så många emails. Vi är tacksamma för allt det stöd som så generöst har getts till dig med kärlek för att skapa den harmoni som behövs för övergången.

Din beundrande Monty.


Översättare Gertie DahlbergWebsite: The Montague Keen Foundation
Traductor: Gertie

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.