Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Tuesday, April 2, 2013

Montague 31 mars 2013


 Montague 31 mars 2013


Min kära, jag var så glad att jag kunde organisera en eller två överraskningar för dig den här veckändan. Jag ville säga tack för din hängivenhet för vårt arbete. Det är viktigt för dig att tillbringa tiden med familj och speciella vänner den här helgen. Du behöver koppla av och lägga arbetet åt sidan under några timmar.

Det har gjorts viktiga anknytningar och de rätta personerna har förts fram och betydelsefull information har delats. Du fick höra att en viktig förbindelse med Kanada skulle ske och inom några timmar skedde en sådan förbindelse. Alla de heliga platserna runt om i er värld var en gång sammankopplade, men detta blev tillfälligt förstört och på så vis lämnades ni i mörker. Nu hör ni från goda människor över hela er värld, som är medvetna om detta, att de ivrigt återansluter dessa platser. Detta kommer att skapa den nödvändiga energin för ljuset att ta bort alla bevis för mörker, för evigt. Vi i andevärlden arbetar med dessa människor. Deras enda syfte är att återställa ljuset.

Du Veronica fick viktig information under din intervju häromkvällen angående vem du är och vår själskoppling. Det bekräftades också att din instinkt var rätt när det gäller en i ditt team som är av stor betydelse, och han kommer snart att komma till rätta med vad som förväntas av honom. Hans själskontrakt med dig, min kära, kommer att fullföljas. Han kommer att överträffa förväntningarna, så oroa dig inte, allt kommer att fortsätta precis som planerat. Din iver att rusa iväg måste kontrolleras. Den andliga världen beslutar när det är dags att gå vidare, inte du min kära. Du vet i ditt hjärta att vi kommer att bli framgångsrika. De rätta människorna kommer att finnas vid din sida.

Irlands betydelse har äntligen insetts av er värld. De som tar kontakt med dig är ivriga att dela med sig av sin forskning. De är förståeligt nog glada över att, äntligen, kunna se hela bilden av när kontrollsystemet infördes och hur det uppnåddes. Den kunskapen kommer att göra er fria. Den kommer också att avslöja dem som var delaktiga i att förstöra er värld. Det var när den mänskliga rasen ändrades för att hålla alla under kontroll. De skyldiga börjar nu uppleva fruktan för exponering. Deras hot faller nu för döva ögon och deras kontroll ebbar ut.

Försäkra dig om att du är jordad hela tiden, då du behöver skydda dig själv från alla former av attacker. De kommer inte att gå i tysthet. Men var inte rädd, för du kommer att få hjälp med att återställa er värld. Allting är på plats, och när tidpunkten är den rätta kommer allt att bli helt klart. Lita på andevärlden och vet utan tvivel att detta är vägen framåt.

Ta er själva bort från det löpande bandet som ni omedvetet fångades av. Uppskatta vad ni har i era liv som är rent och baserat på kärlek. De enkla tingen i livet är de dyrbaraste. Omvärdera era liv och fråga er: vad är avsikten och syftet med livet? Varför är ni på Jorden vid den här tiden? Alla har en roll att spela, så sitt inte och vänta. Tillsammans kommer ni att kunna förändra er värld och ni kommer att ta er plats i Universum än en gång. När ni lär er att se med kärlek i era ögon på allt som finns runt om er, och uppskatta skönheten på er planet, då vet ni att ni äntligen är fria.

Förlåt min kära hustru, hon behöver vara tillsammans med sin familj för firande. Det är svårt att koncentrera sig på vår förbindelse när familjen är närvarande. Våra planer kommer att förverkligas. Detta är en spännande tid. Var snälla och följ med oss och ni får se att allt kommer att avslöjas. Var säkra på att ni är på rätt spår. Tillsammans kommer vi att hjälpa till med att återställa ljuset på planeten.

Njut av din tid med familjen. Alltid din beundrande Monty!Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.