Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, April 22, 2013

Montague 21 april 2013


 Montague 21 april 2013 


På denna dag, årsdagen av din återkomst till Jorden, önskar vi I andevärlden dig en mycket speciell dag med din familj. Du är välsignad, min kära, med en omtänksam och stödjande familj. Jag är glad över att vara en del av den. Den är min själsfamilj.

Vi tittar på kaoset i din värld. Kabalen har blivit slarvig i sin desperation att behålla kontrollen. Eftersom människor numera är vakna och medvetna kan de inte luras så lätt längre.

Det amerikanska folket har visat mod. De frisläppte BEVISEN på vad de just hade upplevt och de vägrade att acceptera den officiella linjen om vad de fick höra hade inträffat i Boston. Detta är ett stort steg framåt i jakten på sanningen. Ni måste fråga er själva varför er TV och era tidningar inte är intresserade av sanningen! Hur kan ni någonsin lita på dem igen? Det är uppenbart att de är ett propagandaverktyg för att hålla er i mörker och under kontroll.

Det kommer en tid, snart, när människor kommer att stänga av de så kallade ”Nyheterna” och ni kommer att visa Kabalen att ni inte längre är marionetter som lydigt accepterar som ett faktum allt vad de lägger framför er. Då tar ni ansvar för era egna liv och ni vägrar att vara som får som lyder order från dem som försöker ta över planeten Jorden.

När ni kommer tillsammans och hittar er röst kommer ni att uppleva en frihet och ett syfte av så monumental betydelse att ingenting annat kommer att räknas. Ni kommer att veta, utan tvivel, att ni är på rätt spår och att detta är precis vad ni är på Jorden för vid denna tid. Ni är de kraftfulla 99 % som säger NEJ till övertagandet av Jorden. Varför skulle ni överlämna allt som rätteligen är ert, så att ni blir mer som slavar till inkräktarna? Trodde de verkligen att ni inte skulle få hjälp med att se Sanningens Ljus?

Det har gjorts stora ansträngningar att avslöja religionernas korruption. Rädsla genom tankekontroll har varit deras främsta vapen. När ni forskar efter sanningen själva så kommer sanningen fram om hur sådana religioner kom att existera i första hand, sedan blir deras historier avslöjade som en väv av lögner. När religionerna är borttagna så kommer mänskligheten att komma tillsammans och leva som ett. Allt som stulits kommer att återlämnas till folket och kommer att delas av alla. Gå in i era hjärtan och ni kommer att veta hur ni skall ta den rätta vägen. Ni kommer att bli vägledda av kärlek och det kommer att förändra hur ni ser på allting.

Den falska verkligheten blir exponerad och förkastad. Människor kommer att samlas i sanning och ljus. Allt kommer att avslöjas och ni kommer att lära er allt om er planet och hur människan skapades till att bebo den. Ni kommer också att lära er att allting som ni någonsin behöver finns där i överflöd, fritt tillgängligt för alla. Det är bara en fråga om utbildning. När alla fakta är placerade framför er och allt som är korrupt har tagits bort, då kommer ni att acceptera ett nytt sätt att leva på på Jorden, fritt från stress och umbäranden. Det var aldrig avsett att vara som det är idag.

Krigen har skapats för att slakta befolkningen och till att skapa välstånd för dem som kontrollerar er. Alla de så kallade skälen för dödande kommer att försvinna när parasiterna lämnat er planet. Ni står inför en ljus, ny framtid. Det är upp till er alla att komma tillsammans och dela med er av er kunskap och expertis för att skapa en värld där fred och kärlek härskar.

Ni kommer att få hjälp från dem som väntar i kulisserna, i beredskap för det rätta ögonblicket att ge sig tillkänna för er. Lita på mig, ni är inte ensamma i detta. Ni vet i era själar att ni kan göra det. Ni valdes ut för att vara på Jorden vid den här tidpunkten. Se fram emot framtiden, inte på det förflutna – det förflutna är över, men framtiden är er Nya Början. Mänskligheten har väntat länge på den här stunden. Njut av vartenda ögonblick av den.

Det är nu dags att förbereda sig för framtiden. Utbilda er själva, om ni är beväpnade med rätta fakta så kommer ni att vara utrustade för att fatta de rätta besluten.

Livsmedelsproduktionen är av största vikt. Titta på odlingstekniken, för den största delen av jorden har avsiktligt förorenats. Det finns vägar att kringgå allting. Det är bara en fråga om kunskap om vilken väg man skall ta. Vi kommer at vägleda er.

Betydelsen av vattnet måste förstås. Detta har också blivit förorenat. Det kommer att ta lite tid till att rätta till allt. Lita bara på att det kommer att göras. Hjälp kommer att finnas.

Ni har överlevt så mycket redan. Ni har blivit attackerade på alla tänkbara sätt och de har misslyckats med att utplåna er. Människan är en stark art som är avsedd att överleva. Allt kommer att förklaras när ni får alla fakta.

Min kära hustru firar sin 76e födelsedag idag den 21 april. Hon behöver förbereda sig för sina gäster, så ha förståelse för att vi måste sluta för idag. Min hustru försäkrar mig att informationen om vad det irländska folket har gjort kommer att göras tillgänglig här för er att studera själva. Kom ihåg – tillsammans kommer ni att lyckas!

Veronica, min kära, njut av din speciella dag! Vi i andevärlden är alla med dig. Vår kärlek är med dig.

Din beundrande Monty.





Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.