Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Wednesday, August 8, 2012

5.8.12

Montague 5.8.2012”SE BARA PÅ OSS, ALLTING ÄR BAKVÄNT, ALLTING ÄR UPP OCH NED!
LÄKARE FÖRSTÖR HÄLSAN, ADVOKATER FÖRSTÖR RÄTTVISAN, UNIVERSITETEN FÖRSTÖR KUNSKAPEN. REGERINGAR FÖRSTÖR FRIHETEN, DE STÖRRE MEDIERNA FÖRSTÖR INFORMATIONEN OCH RELIGIONERNA FÖRSTÖR ANDLINGHETEN.”
Michael Ellner

Dessa ord gav verkligen genklang inom dig, min kära. Jag har alltid sagt att ingenting är vad det verkar vara. Ni har avsiktligen fått lära er motsatsen till vad som är sanning. Detta gäller allt från födelsen till döden. Ni har ljugits för hela tiden. Nu måste ni ta ansvaret för era egna liv. Gå alltid efter vad som är naturligt och rent. Det kommer inte at skada er. Vi har planer på att introducera er för naturliga metoder för att framställa mat, rent vatten och ren luft att andas i.

Vårt arbete för att rädda mänskligheten är ett stort åtagande. Vi är övertygade om att vi kan göra detta när allting är avslöjat och människor har vaknat upp från sitt hypnotiska tillstånd. Så snart ni är fullt medvetna kan ingen ljuga för er längre eller hålla er i falska trossystem.

London är centrum för beslutsfattande just nu. Det finns meningsskiljaktigheter bland dem som planerade att ta över er värld – The New World Order – den Nya Världsordningen. En eller två har blivit rädda på grund av att många av er har vaknat upp och är beredda att vägra att följa dem. De såg Londonolympiaden som det perfekta scenariot för deras dramatiska övertagande.

Det skulle också ha försett dem med en perfekt möjlighet att plocka bort ett stort antal av er från Jorden. De hade planerat att använda rädslan som detta skulle ha skapat för att tvinga er att acceptera deras planer på att ta över planeten. Ni måste tänka över detta allvarligt och bereda er på att stödja varandra. Dessa människor har ljugit för er under de senaste 2 000 åren. De är experter på manipulation. Titta på vad deras löften har gett er i det förflutna.

Det är uppenbart att man inte kan lita på dem, någonsin. De arbetar med entiteter som skulle skrämma livet ur er om ni träffade på dem. Den springande punkten är: de har ingen som helst respekt för dig och de dina. De ser er som underlägsna dem. Jag vet att de producerar fina ord och löften när det krävs så, men du vet i din själ att du inte kan lita på dem. De har skapat en låtsasvärld. Hollywood användes för att ingjuta myten för att lura er till att acceptera en falsk känsla av säkerhet.

Det finns de som har haft förutseende nog att förbereda sig för framtiden efter övergången. Veronica talade med en sådan man den här veckan. Han har nådigt gått med på att bli intervjuad av henne. Hon kommer då att ge er en insikt i hans fantastiska arbete. Hela världen måste försäkras om att aldrig mer skall en grupp av människor eller familjer styra över mänskligheten igen. Fred och rättvisa och delande av all kunskap kommer att vara ordningen för dagen.

Människan kommer aldrig mer att leva på en Fängelseplanet. Ni är på sista etappen av er resa hem. Sedan kommer ni att kunna se er planet med ögon som inte begränsas av religion eller politik. Ni kommer att få lära känna era medmänniskor från andra planeter. Ni kommer också att kunna glädjas åt att lära känna allt det som doldes för er. En tid av upplysning väntar er. Så mycket att lära och så mycket att upptäcka. Det är en fantastisk tid att vara på Jorden i. Framtiden för er planet ligger i era händer.

Krig och Vatikanen har förstört så många av Jordens stjärnportar för att förhindra samband med den andliga världen och andra planeter. Man måste ta en allvarlig funderare över återställandet av dessa stjärnportar, de heliga brunnarna och platserna. Kabalen föresatte sig att kapa all förbindelse för er med Universum och även andra länder på Jorden.

Antika artefakter förstörs då arméer invaderar länderna, för de är instruerade att förstöra allting som kan vara från forntiden. Detta är ett brott mot mänskligheten. ”Vi följde bara order” kommer inte längre att accepteras som en ursäkt. De kommer att få lära sig att inse det enorma i sina brott. Alla har ansvaret för deras handlande. Ni måste respektera andra människor och deras historia. Sträck ut en hand till dem som brutalt har misshandlats av ert korrupta system.

Er planet är på väg att ta ett jättesprång in till framtiden. Året 2012 var förordnat att vara det år som de korrupta skulle tas bort och ljuset av fred och rättvisa skulle ta över för att skapa en framtid där alla människor är lika. Det kommer att bli som att kliva ut ur mörkret och in till solljuset. Andra planeter är förberedda på att vara där för er. De kommer att förse er med allt stöd ni kan behöva för att anpassa er till ert nya sätt att leva

De kommer att bistå med att sätta upp centers som skall erbjuda vägledning eller hjälp som krävs för att underlätta era nya liv. Dessa centers kommer att finnas över hela världen och har noggrant planerats på den här sidan av livet. Vi gör allt som är möjligt för att göra övergången så lätt, trevlig och spännande det bara går.

Blicka framåt, lämna alla orättvisorna och de senaste åren i det förflutna bakom er, för de har ingen plats i framtiden. Det är när du tittar på forna tider som du lär dig sanningen: vem du är och varför ditt land var ett hot mot Kabalen, varför de förstörde det för att förhindra uråldriga kunskaper att komma ut i ljuset, såsom nyligen hänt i Irak.

Ni är alla medborgare på planeten Jorden. Det finns ingen andra klassens medborgare. Korruptionen inom bankväsendet kommer snart att glömmas bort. Det kommer aldrig att hända igen, för pengar kommer inte att existera. Andra planeter lever lyckliga utan pengar. Pengar är bara en annan sorts kontrollmekanism.

Allas hälsa kommer att mirakulöst förbättras när alla gifter tas bort från er mat, er luft och era vatten. Era myndigheter förgiftar medvetet era vattentillgångar. Detta är ett brott mot mänskligheten och måste stoppas. Fråga dem vad det verkliga skälet är till att göra detta och kräv ett ärligt svar. Fråga varför ni förväntas betala dem för att de förgiftar er. Ni förtjänar att få veta varför!

Var säker på att du inte är ensam. Så många är samlade för att vägleda er genom övergången till en högre dimension. Se på det som ett stort äventyr till ett nytt liv där fred råder. Kärlek, inte rädsla, kommer att lysa i ögonen på era medmänniskor. Det är dags att ta tillbaka er makt.

Ni har en gyllene framtid framför er. Koppla av och njut av resan till den. Det är bråda tider för dig, min kära. Jag hjälper så mycket jag kan. Jag kommer aldrig att lämna dig.

Din beundrande make Monty.
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.