Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Wednesday, August 8, 2012

29.7.12

Montague 29.07.2012Det är spännande, min kära, att så många från hela världen ansluter sig till dig i denna den mest lyckobådande tiden. Det är så som det hade planerats för innan du återvände till Jorden, att tillsammans skulle ni återställa er planet till ljuset av sanning och rättvisa. Ni valde att gå in i olika länder och raser och vet utan tvivel att en dag skulle ni alla komma tillsammans, känna igen varandra och arbeta tillsammans för att väcka upp dessa som är förlorade i kontrollsystemet, rädda för att tänka själva.

2012 är det år när transformationen måste, och kommer, att ske. Ni kommer att övervinna de hinder som Kabalen lägger i vägen för er. Se på dem som språngbrädor. Kabalen kommer inte att gå lätt. De gillar sitt sätt att leva, i kontroll av planeten Jorden. Några av dem kanske till och med försöker omfamna ljuset, men de flesta kommer att vara trotsiga ända till slutet.

De ser fortfarande sig själva som överlägsna resten av er, men ingenting kunde vara längre från sanningen. Många av dem är nu samlade i London i tron att de kommer att kunna uppnå sitt hjärtas önskan – en Ny Världsordning – med en regering för alla och avlägsnande av alla människor som inte är nödvändiga för dem. Detta kommer helt säkert inte att hända. De kanske fortfarande försöker sig på sin FALSKA utomjordiska invasion, men som ni vet så kommer det att bli flera välvilliga, stora, dolda farkoster över de större arenorna för att skydda mot varje rackartyg angående scenarier om invasion från utomjordiska människor.

Andevärlden och våra vänner från andra planeter kommer inte att tillåta att något sådant händer. Vi har gett er denna information under de senaste åren, så det kom inte som en överraskning att höra regeringens påstående att det kan finnas en utomjordisk invasion. Detta trots att de har insisterat på, under alla år, att aliens inte existerar! Säkerligen kan folk inte tro på vad de säger i den här frågan.

Varje dag uppmärksammar vi den spännande informationen som fullbordar bilden. Ni blev förvånade över att få veta att när det irländska folket – som är den ARISKA RASEN – följde Solen till Egypten och gjorde den länk som är uppenbar för forskare: att när de återvände till Irland efter att ha vandrat i öknen och försökt komma tillbaka till Irland så fick de svårigheter. Så en del bosatte sig i vad som nu är känt som Iran. Ni kommer att hitta något i forntida Tyskland och Österrike, men bara i gamla tider. Många i Iran har samma DNA som irländarna.

Ni har alldeles rätt i att fråga varför allt detta har dolts för er. Det gjordes för att kontrollera er – för att hålla er ovetande om er sanna historia. Forska själva i detta. Svaret finns där. Det är dags att glömma allt ni fick lära er. Starta på nytt med ett öppet sinne, som ett barn. Bortse från dem som har ljugit för er, såsom era religioner och utbildningssystem. För dem är sanningen vad de valde vid en viss tidpunkt. Var beredd på att möta sanningen, oavsett hur chockerande den kan vara. Vi har förberett er för detta i många år. Var glada, för ni håller på att uppnå det ni kom till Jorden för att uppnå!

Under 2 000 år har man ljugit och utnyttjat er. Nu forsar sanningen fram från alla håll och visar korruptionen. Den kan inte längre döljas. Vi är glada över att se Irland gå i spetsen, ännu en gång. Först genom att avslöja Vatikanen, och nu har de arresterat topparna inom bankvärlden. Irland börjar hitta sin väg och tar kontroll och leder vägen. När ni kommer tillsammans kommer ni att återställa ljuset utan blodsutgjutelse eller våld av något slag. Bara en envis beslutsamhet att se rättvisa för hela mänskligheten.

För OS i London har Kabalen använt sataniska ritualer. Oskyldiga människor tror att hela detta spektakel har något att göra med sport. De måste förstå att idrotten användes för att skapa Mörk energi. Medlemmar i Kabalen försöker redan att göra sina erbjudanden genom löften om att tillåta sanningen komma fram. De ber er att bortse från deras brott mot mänskligheten, men detta kan bara mänskligheten bestämma.

De gör inga försök att be om ursäkt för sina brott för de har inget samvete eller någon som helst empati för dem de har använt och utnyttjat. De bär ansvaret för så mycket som var utformat för att hålla mänskligheten under kontroll.

De uppmuntrade läkemedelsföretagen att utveckla droger som människor blev beroende av, andra hade avskyvärda sidoeffekter som förstörde deras liv. De gjorde patienter av människor. De använder vaccinationer för att locka dem. Vem litar ni på i dessa dagar, för fel information lärdes ut. Det är upp till var och en av er att inte bara acceptera vad ni får höra. Ta reda på saker och ting själva.

Allt i er värld måste renas. Föroreningen av jorden, vattnet och luften kommer att bli våra första prioriteringar. Du Veronica och jag talade om detta när jag just hade gått över till andevärlden, och jag kom över chocken av att se vad som hade gjorts mot planeten. Min kära, du vet att alla de stora själarna från det förflutna är beredda och redo att ge råd om hur man återställer Jorden. Vi har tagit allt i beaktande. Vi är förberedda.

Allt som behövdes var några få beslutsamma varelser för att ta över er värld. Tänk nu på hur lätt det kommer att vara för de 99 % att ta kontroll. Många har gett både tankar och energi till att undersöka hur man kan säkra att det är rättvisa för alla, och att inte just en grupp av människor skall styra.

Augusti månad kommer att visa upp massor. Den månaden kommer att bestämma framtiden för er planet. Fall inte för tricken som Kabalen kommer att försöka sätta igång! Ni har ingenting att frukta, så var starka och sanna mot er själva.

Vi är förtjusta över att se att irländarna har vaknat upp, äntligen. När de förstår vikten av sitt vackra och andliga land och inser att den Heliga energin avsiktligen blockerades av Vatikanen, då kommer hela världen att leva i fred och harmoni. Irland har magnifika portaler som måste aktiveras ännu en gång.

Ni har kommit långt i uppvakningsprocessen och nu kommer ni att få uppleva glädjen och tillfredsställelsen i vetskapen att ni hade ett finger med i att åstadkomma en övergång som förvandlar er värld från en fängelseplanet till ett paradis på Jorden. Bra jobbat alla!

Spännande tider, min älskade. För evigt din beundrande Monty.
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.