Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Thursday, July 12, 2012

Montague 8 juli 2012

 Montague 8 juli 2012
Rörelsen mot Ljuset samlas nu snabbt. Gör ert yttersta för att sprida Ljuset till dem som ännu inte har omfamnat det. Förstå att det är extremt svårt för en del att ta ansvar för sina egna liv. De har tillåtit religionerna att diktera för dem hur de skall leva sina liv, så att ta tillbaka ansvaret för sig själva är inte lätt för dem. Kabalen, å andra sida, missar aldrig en möjlighet att förhindra att ljuset sprids. Du, Veronica, upplevde själv en sådan incident den här veckan. En del har inte modet att stå upp och bli någon man räknar med.

Jag är tacksam mot Penny P. för introduktionen till dig av ATLASPROFILAX.

Det är så nödvändigt för alla att förstå vad som gjordes mot den mänskliga rasen så att den kunde bli kontrollerad och hanterad.

Atlas är den första halskotan och är felriktad eller felplacerad i de flesta människor. Detta tillstånd leder till en mängd olika fysiska och psykologiska krämpor och sjukdomar. Rotationen orsakar en reduktion av diametern i öppningen vid skallbasen och ryggradskanalen. Detta stör det normala flödet av information mellan hjärnan och kroppen genom kot- och halspulsådern, det lymfatiska systemet, cerebrospinalvätskan, hjärnhinnan och ryggmärgen.

Min kära Veronica, du har upplevt de förändringarna redan, och du inser vikten av denna justering för alla. Jag förklarade, kort efter att jag gick över, att någon hade blandat sig i den mänskliga rasens fysiologi. Du förstod inte vad jag försökte förmedla. Nu ser du den fulla bilden. Det är en speciell justering och kan bara utföras av de som är särskilt utbildade för att göra det och det rekommenderas starkt.  Det skulle lossa greppet som Kabalen har på mänskligheten. Det skulle producera fritt tänkande varelser av Ljus ännu en gång.

Det är särskilt viktigt för de unga, de som håller på att börja sin utbildning. Det kan bli gjort vid varje ålder. Det har orsakat otaliga problem och sjukdomar för mänskligheten och detta är vad det var avsett att göra. Detta är en del av att vakna upp. Din kropp är ditt ansvar. Jag sa ju att det inte skulle bli lätt att höra vad som verkligen har gjorts mot mänskligheten. Jag delade din smärta när du läste vad som gjorts mot det irländska folket för att förstöra deras DNA, alla bevis av deras fantastiska förflutna och deras roll i denna världs civilisation.

Det är så viktigt för irländarna att vakna upp och lära sig om den sanna historien och att förstå varför Vatikanen har hållit dem under kontroll genom RÄDSLA. Vad är Vatikanen så rädd för? Varför stals så många irländska småbarn? Varför försvann så många utan ett spår, var än Vatikanen höll sin kontroll? Kevin Annett visar på fakta. Han har gjort forskningen och har producerat bevis. Ja, det är svårt att tro att kannibalism fortfarande pågår. Endast genom att göra det allmänt känt kan det stoppas.

Den onda historien som kläcktes för 2 000 år sedan kommer inte att bära frukt. Mänskligheten håller på att ta tillbaka sin makt och ser nu klart för första gången hur den har använts och missbrukats av några få. Tillsammans kan vi ta tillbaka planeten. Vi skall skapa en bättre värld för alla, där krig kommer att vara något i det förflutna. Det kommer att vara värt ansträngningen och uppoffringarna du kanske måste göra för att skapa fred och rättvisa till alla människor. Ta inte ombord de falska påståendena från Kabalen. Deras enda funktion är att skapa RÄDSLA. Lita på kärlekens Gud som guidar dig och be om vägledning vid varje tvivel.

Var medveten om Kabalens planer hela tiden så att du inte luras att tro på vad de säger. Planerna hos de 99 % som önskar fred är de man skall följa. Det finns så mycken information om detta på internet. Det är bara en fråga om att komma tillsammans och inte tillåta Kabalen att skrämma er. Ni är så nära nu att uppnå ert mål. När ni ökar i antal bleknar de hjälplöst bort. Guld kommer inte att kunna köpa dem vad de vill ha, det har svikit dem. De är i ett chocktillstånd!

Kärleken kommer ännu en gång att styra världen. Alla rädslor, indelningar och religioner kommer att blekna bort och bli ett avlägset minne. Folket kommer att ta kontroll av organiserandet av vad som behöver göras för att förse dem med god och nyttig mat, rent vatten och naturliga mediciner för dem som behöver dem. Goda människor kommer tillsammans och planerar hur det kan bli gjort utan alltför många störningar. Så snart konrollsystemen är ute ur bilden kommer människan att vara fri att ta de rätta besluten för sig själv. Det är fantastiskt vad som kan göras när människor arbetar tillsammans.

Vi kommer att vara med er varje steg på vägen för att guida er. Fri energi kommer att bli ett enormt steg framåt för att göra livet lättare för alla. Det är bara en fråga om att sätta det på plats. Det är helt klart för att sättas igång. Allt är testat och fungerar. Med kärlek i era hjärtan och tro på en bättre framtid för alla, låt oss gå framåt och skapa denna framtid med tillförsikt.

Ta hand om dig själv, min älskade. Hjälp är på väg. Som alltid, din beundrande Monty.

Översättning Gertie Dahlberg      Traductor: Gertie


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.