Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, January 9, 2012

Montague Keen 8 januari 2012Montague Keen 8 januari 2012


Min kära, det finns en hel del förvirrat tänkande i din värld just nu. En del av det är avsiktligen placerat för at förvirra er. Inte alla andar är av ljuset. Några ger sig själva stora namn, några använder namn som känns igen för dessa som tror att de kanaliserar sina anhöriga eller dem de litar på. Vartenda trick de kan hitta på kommer att användas för att orsaka misstro och förvirring så att Kabalen kan behålla den övergripande kontrollen. Kom ihåg at de är desperata för att kunna behålla sin makt. De har levat av mänskligheten och mänskligheten har fått utstå sådan försakelse på grund av detta. Det är bara när ni återvänder till andliga världar som ni kan se omfattningen av lidandet som orsakats av sådan girighet.

Allting måste vara på plats innan vi försöker räddningsplanen. Som ni vet så ändras saker och ting från dag till dag och gör det svårt för oss av ge exakta tider etc. Ni vet från den information som ständigt kommer att där är en upprymdhet på båda sidor av livet. Vi fortsätter med våra planer för avslöjande och upprättelse. Som vi brukade säga som barn: ”Katten är ute ur påsen, den kan inte längre kontrolleras”. Sanningar blir avslöjade varenda dag från olika källor runt om i er värld. Det finns så mycket kvar att upptäcka så att människor förstår precis vem och vad som har förstört er värld och kontrollerade era liv och orsakade så mycket förödelse i en värld av överflöd. Människor kommer att vilja ha svar. De har all rätt att göra så. Det blir inte lätt för dem som ännu inte har vaknat, men vi måste fortsätta. Vi kan inte vänta för evigt på dessa som är rädda att kliva ut ur tankekontrollen.

Veronica, jag delar din förtjusning när du fick ta emot så många nya bevis från Irland. Ja, de håller på att vakna upp. De lär sig att om de ber om information så får de den. Ju mer de frågar, ju bättre kommer det att vara för dem som fortfarande tror på vad Vatikanen har sagt till dem: att de är INGENTING, att de aldrig kommer att räknas som någonting, att de alla är syndare. Det beror faktiskt på att de var fulla av ljus. Vatikanen gjorde så stora ansträngningar för att förstöra det ljuset. De blev våldtagna, rånade och misshandlade skoningslöst för att förstöra dem totalt. De hade inte en chans. Vatikanen kontrollerade allt. Brottet mot det irländska folket överträffar alla andra. Det är viktigt att regeringen på Irland, särskilt Mr Kenny, lär sig vad vi har planerat för att återställa energin och för att ge ny energi till alla de heliga platserna som är så viktiga för er värld. Detta måste bli det första steget för att din värld skall kunna återvända till ljus. Allting kommer att följa efter det. För det är i Irland som FÖRSTÖRELSEN av er värld började. Allting följde efter från det.

Ja, min kära, de forntida druiderna är aktivt involverade i detta. En del har reinkarnerat, en del arbetar från denna sida av livet för att förbereda planeten Jorden för den Gyllene Tidsåldern. Ni vet att arkeologin vederlägger historien om den falska Bibeln. Det finns ingenting i Sinaiöknen som stödjer berättelsen om det egyptiska uttåget. Fakta är fakta och de måste accepteras. Det är dags nu för er alla att veta vem ni är och att lära er att vara den ni är i en värld där kärlek och rättvisa är återställd och alla människor lever i fred.

Jag vet att det inte är möjligt för er att fysiskt se vad som har gjorts. Vi skulle förlora överraskningsmomentet om vi avslöjade våra planer. Vi behöver ert stöd, vi vill att ni kommer tillsammans i ljus och kärlek. Avstå från att kritisera andra som tar en annan väg. De kommer att komma fram, så småningom, men de kanske behöver hjälp med tiden.

Det kommer att bli oundvikliga naturkatastrofer, men var medvetna om att den Mörka Kabalen planerar ”illdåd” och attacker för att skapa oro och driva många tillbaka till sina kontrollsystem. Olympiaden kommer att förse er med en publik som allas ögon är riktade mot. Det kommer att användas till att iscensätta sådana attacker. Vi övervakar dem och kommer att sträva efter att vara ett steg före dem. De kommer att försöka, för de vet att de inte har något att förlora. Deras förakt för den vanliga människan är äckligt. De glömmer at utan stödet från den vanliga människan kunde de aldrig överleva. När all information är ute i det offentliga ljuset kommer ni att bli chockade och förskräckta över att se hur några få ONDSKEFULLA individer kunde ta över er värld!

Varje dag på alla sätt, bjud in sanningen för att avslöja sig själv. Ni kanske blir överraskade över vad ni kommer att finna. Kom ihåg det gamla ordspråken: Be och ni skall få, sök och ni skall finna, knacka och det kommer att öppnas för dig. Detta är tiden för att be!

De som talar sanning och hjälper andra att öppna upp för ljuset har blivit attackerade, igen. Detta har inträffat genom hela historien. Det är vad de gör. De attackerar David Icke ännu en gång. Om han inte var ett sådant hot mot dem skulle de inte bry sig om honom. Män av sanning har alltid blivit attackerade, men det fungerar inte längre. Men Kabalen är vanedjur. Den gamla formeln används varenda gång. Lyckligtvis faller inte folk för det längre. De kommer inte att röra ett hår på hans huvud. Folk har lärt sig att känna igen sanningen när de hör den. Detta avslöjar bara deras känsla av desperation. Det säger mer om Kabalen än det gör om David Icke. Han kommer att överleva, hans arbete fortsätter, han fullföljer sitt uppdrag.

Detta är en tid av lärande för alla er som nu öppnar era sinnen för sanningen. Lär er att avstå från allt vad era föräldrar och lärare har talat om för er. Det kommer att bli spännande för er att spåra den verkliga historien om er värld. Ni kommer att se vissa länder i ett fullkomligt annorlunda ljus. Ni kommer att finna tankens kraft mycket spännande när ni lär er precis hur kraftfulla ni är och vad ni är kapabla till när ni blir fullt medvetna. Allting i er värld kommer att förändras. Ni kommer att se för första gången hur vacker er planet är. Rädsla har ingen plats där. Det kommer inte att finnas något skäl för rädsla längre. Ni har aldrig känt verklig frihet fast det är mycket prat om den. Folk har kämpat i krigen för den, men få har någonsin upplev den. Den verkliga friheten de kräver kommer när Kabalen är borttagna. Det kommer!

Jag säger till Irland… det är dags nu att vakna upp. Många länder vaknar upp till det som kan och kommer att bli. Er värld börjar komma tillsammans. Glöm de manipulerade olikheterna från det förflutna. Ni har bara en enda fiende – den Mörka Kabalen – de vill att ni fortsätter att vara precis som ni är, alltid där för att tjäna dem. Ert största problem kommer att vara att acceptera att ni alla hade lärt er och trott på LÖGNERNA. Detta är något som var och en av er måste hantera på ert eget sätt. Vi finns alltid där för att hjälpa er när än ni ber om det.

Berätta för Rupert (Rupert Sheldrake) att han har så rätt. Alla är mediala. De inser bara inte att de är det. Men de kommer snart att göra det. Det blir normen. Jag tittade i hans nya bok. Den kommer att hjälpa folk att förstå att det är den vanliga, röda tråden som binder människorna tillsammans. Var snäll och ge Rupert mina hälsningar. Han är mycket beundrad och respekterad på den här sidan av livet också.

Min kära, du har en hektisk vecka framför dig. Oroa dig inte, jag kommer att vara där. Du är i början av en helt ny cykel för er planet. Det är spännande tider framför er…

Jag förblir din beundrande make, Monty.


Översättning Gertie Dahlberg


Rupert Sheldrake's new book
THE SCIENCE OF DELUSION; FREEING THE SPIRIT OF ENQUIRY
www.sheldrake.org
or call 0843 382 0000. Price: £16.
______________________________________________
END OF MESSAGEWebsite: The Montague Keen Foundation
Traductor: Gertie
 

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.