Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Monday, January 30, 2012

Montague 29 januari 2012

 Montague 29 januari 2012


Vi går framåt, min kära, men nyheterna om detta hålls borta från dig. Detta är orsaken till att mer kontroll läggs på era TV-nyheter. Det kommer att bli mycket kraftfullare än de TV-program ni har nu. Enda sättet att hantera detta upprörande sätt att kontrollera är att bara titta på det som ni vet är pålitligt. Tala om för din hjärna att ni inte kommer att acceptera subliminala meddelanden. Så snart ni ser dem och är medvetna om dem så fungerar de inte längre.

Televisionen fungerar som din fängelsevakt, just där står han stolt mitt i ditt hem. Han är alltid där i bakgrunden och håller dig sovande och under kontroll hela tiden. Denna övervakning går mycket längre än ni någonsin kan föreställa er. Allt som behövs för att människor skall bli fullt medvetna om vad som sker är att ni vägrar att följa det. Det är dags att ni tar tillbaka er kraft. Vägra vara slavar ett enda ögonblick till!

Det stora uppvaknandet sker över hela världen. Känslan av spänning sprider sig. Även länder som var totalt kontrollerade från vaggan till graven – såsom Irland – vaknar nu upp. Kabalen vet att de har nått vägs ände. De kan inte överleva bortom 2012. De har försökt allt som deras vetenskapsmän och supportrar från andra planeter har kommit upp med, men till ingen nytta. De är blockerade! Deras tid är ute! Er planet kommer att bli återställd. Allt det där som är mörkt och destruktivt kommer att tas bort för alltid.

Bankbluffen som har fört med sig rädsla och lidande för så många kommer att bli exponerad som den stora bluff den är. Världens guld kommer att återlämnas till folket och kommer inte längre att vara viktiga i den stora bilden. Mänskligheten tillät sig själv att ledas bort från allt som var gott och bra. Ni fick lära er att endast sträva efter materiella saker. Detta har hållit er så upptagna att ni glömt själva skälet till varför ni var på Jorden först och främst.

Jag ber er alla att läsa David Ickes nya bok ”Remember who you are”. Denna bok är verkligen inspirerande och timingen är perfekt. Vi hade ett finger med i detta. Förra året berättade vi för er att denna bok måste skrivas. Det finns ingen som är bättre på att berätta som det är än David Icke. Hans hängivenhet för sanningen är oöverträffad. Hans liv har levts för att hjälpa mänskligheten att vakna och omfamna ljuset. Sanningen skall göra er fria.

Det fullständiga övertagandet av er värld kommer inte att hända. Kabalens antal är i jämförelse 1 % mot 99 % för mänskligheten. Många av dem måste bli inaktiverade så att de aldrig mer kan återvända. De använde pengar och bomber för att komma dit där de är idag. De gjorde allt i sin makt i sin strävan efter att ta över er planet. Vad de förbisåg var människans kapacitet och förmåga att älska och ta kontakt med anden. De förstår inte detta, det är helt främmande för dem. De har lagt ner så stor möda på er förstörelse och undergång, och nu, i tjugotredje timman, är de besegrade.

Försök att se saker och ting som de är, hellre än vad ni lärt er att de är. Tala med varandra. Var ärliga och öppna. Hjälp varandra att gå vidare in i ljuset. Tillåt inte er själva att distraheras från er väg, oavsett vad som används för att locka er iväg från den. Det är dags nu att vara starka, att vägra delta i förstörelsen av er värld. Det är först då som dödandet kommer att upphöra och fred återställas. Det är först när ni forskar i forntiden som ni kommer att tillfullo förstå omfattningen av vad denna 1% har gjort mot er värld.

Jag vet att du blev chockad, min kära, av att lära dig sanningen, och bara tänk på – du har endast skrapat på ytan av de fega gärningar som gjorts. Att lära sig sanningen om den irländska Förintelsen har chockat många av er, och att tänka sig att detta kunde fortsätta genom er historia som en ”potatissvält” är bara ett exempel på hur ni har ljugits för. Det goda irländska folket blev inte slagna. De tog sig själva upp och precis när de njöt av goda tider så återvände ”bankskojarna” för att försöka förstöra landet ännu en gång. Men försöka duger, de kommer aldrig att lyckas med att förstöra den irländska anden.

Jag brukade kalla mig en ”hedersam irländare”. Min andliga länk till det landet var stark. Andligheten hos folket inspirerade mig. Jag hade tillbringat största delen av mitt liv omgiven av tomma kärl, alla krävde att få bli hörda. Var och en ville ha allting större och bättre och ha mer än andra, de koncentrerade sig enbart på materiella saker, ingenting av andlighet.

Den största gåva du kan ge dina barn är din kärlek och din tid. Inte materiella saker. Respekt är tråkigt nog något som fattas hosde unga. Det kan bara återställas genom exempel. När ni har kommit igenom den här Övergången kommer allt att ha varit värt besväret. Tiden flyger iväg så snabbt, ni kommer inte att få vänta så länge. Kabalen försöker vinna tid och vi snabbar på så mycket vi kan. Vi är helt på er sida när det gäller detta. Ni är inte ensamma. Det är en gemensam insats. Vi delar er upphetsning.

Bli aldrig självbelåtna, vi behöver varandra som aldrig förr. Låt ert mantra vara ”All you need is Love” – allt ni behöver är kärlek! Sedan kommer fred och harmoni att kunna njutas av alla.

Vi skall pratas vid igen snart. Min kärlek är din för alltid. Din beundrare Monty.Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.