Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Saturday, February 8, 2014

Montague Keen - 26 januari 2014


 Montague Keen - 26 januari 2014


DET FÖRSTA STEGET FÖR ATT KOMMA NÅGONVART ÄR ATT BESTÄMMA DIG FÖR ATT DU INTE VILL STANNA DÄR DU ÄR.
Anon

Veronica och jag är både glada och upprymda över att vi har lyckats med att föra så många människor tillsammans från alla delar av världen för att återställa den heliga energin på planeten. Vi är djupt tacksamma till alla som så villigt svarade oss och uttryckte en önskan att samlas som En stor familj av ljus och kärlek. Vi har valt ett datum: söndagen den 2 februari 2014.

Vi ber er att samlas vid soluppgången eller solnedgången, båda om det är möjligt. Ni samlas på de heliga platserna eller väljer att meditera. Använd era sinnen på vilket sätt ni nu tycker passar er för att se till att energin frisläpps. Du behöver inte ens lämna din säng för dina positiva tankar kommer att öka mängden energi som behövs.

Vi är medvetna om att soluppgång och solnedgång inträffar vid olika tidpunkter på olika platser, men de är de viktigaste tidpunkterna på dagen då ni kan utföra denna unika övning. Veronica, och en eller två av hennes medhjälpare, kommer att gå till Glastonbury i västra England. Hon ber om att vädret blir milt. Skulle det bli ett försök att förhindra att ni kommer till dessa platser så gör det detsamma, var bara i närheten av dem. Ni kan använda era sinnen, era medvetanden, för att uppnå ert mål. Veronica är bekymrad över att det inte varit möjligt att svara på alla mejl hon fått..

Mark kommer att lämna förslag i sitt meddelande idag. Varenda en av er är viktig. Alla kan göra en insats. Det kostar inga pengar, endast lite av er tid. Det är så underbart att så många länder är involverade i detta, alla ivriga att delta. Vi har skapat en stor familj av likasinnade personer. Detta är den första. Låt oss försäkra oss om att detta blir en minnesvärd händelse som överskrider alla barriärer av språk eller religion. Tillsammans kan vi genomföra de förändringar som er planet ropar efter. Ni är framtidens arkitekter. Den här händelsen kommer att finnas i historiens folklore och kommer att berättas om och om igen under kommande generationer. Jag kan inte nog understryka betydelsen av denna händelse.

Var glada när ni kommer samman. Skapa en massiv virvel av energi runt om er med kärlek och skratt som fyller luften när ni samlas i frid och harmoni. Detta är bara den första av många sådana händelser. Vi har för avsikt att låta detta ske med jämna mellanrum hädanefter. Vi kommer att vägleda er och skall alltid arbeta tillsammans för att skapa fred och rättvisa där, tråkigt nog, inget sådant finns för närvarande. Låt inte ålder bli en barriär, för du är aldrig för gammal eller för ung för att skapa mirakler, för det är precis vad du strävar efter att uppnå den här dagen.

Jag ber er nu att ta er tid och läsa vad Mark har så omsorgsfullt förberett som en introduktion till den stora betydelsen av leylinjer. Välkomna den och omfamna Leylinjernas magiker (The Magician of the Ley). Kanske han kommer att vara med er för att vägleda er och uppmuntra ett intresse för dessa de mest heliga platserna och de leylinjer som gör dem till det. Vi här i andevärlden kommer att följa er på denna dag när ni tar på er att rädda er planet så att framtida generationer kan njuta av sin livstid på Jorden.

Tillsammans kommer vi att se till att detta sker. Båda sidor av livet arbetar tillsammans som aldrig förr. Till de underbara människor som villigt ger av sin tid för att möjliggöra att vår gemensamma strävan kan avnjutas av alla: försäkra er om att alla länder vet datum och tid så att arrangemang kan göras för deltagande. Kom ihåg att tillsammans är ni kraftfulla: ni är de 99 %, så ni kan inte bli stoppade. Ni är de som har vaknat upp!

Min kära Veronica, det blir inte möjligt för dig att skriva med mig nästa söndag eftersom du kommer att delta i ceremonin för återställandet av Leylinjerna. Njut av att vara med likasinnade människor.


Min kärlek kommer att vägleda dig, precis som vanligt. Din beundrande Monty!
Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.