Followers

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

Saturday, January 11, 2014

Montague Keen - 5 januari 2014


 Montague Keen - 5 januari 2014


Ni håller på att översvämmas av information från alla håll. Var medvetna och alerta, för bland nästan alla avslöjanden finns det mycken desinformation. Den är avsiktligen placerad för att klassificera all information som falsk. Kabalen har följt denna praxis under hela sin existens. De ändrar inte sina formler, det har ju fungerat så bra i det förflutna så de tror att det skall fortsätta att fungera för dem. Men ni är nu tillräckligt vakna för att själva kunna dechiffrera vad som är sant och vad som har planterats, dock kommer det alltid att ha en smula sanning i sig för att dra in er i det.

Försök att titta på allting med ett öppet sinne, utan dömande, och kom ihåg att de också kämpar för sin existens. De är nu rädda för er, för det finns ett stort antal av er i jämförelse med dem. De behöver era insatser för att överleva. De har spelat det här spelet under generationer och de är experter på det. Ni, å andra sidan, har inte lärt er att komma samman och arbeta tillsammans som En, såsom de har gjort.

Vi kan nu se en splittring bland dem. Varje fraktion försöker ta kontroll. För oss är det nödvändigt att vara Ett sinne och lämna våra futtiga skillnader, såsom ras och religion etc, åt sidan. Ni är alla den mänskliga rasen och ni vägrar att låta er själva bli utplånade. När ni allvarligt överväger alla metoder de använder för att förgöra er så ser ni att allting de gör är utformat för att förstöra livskvaliteten och att skapa sjukdomar och lidande för massorna.

Ni måste förstå att ert lidande, ilska, rädsla och ångest är deras syre! Varför lever så många av er fortfarande sådana eländiga, hjälplösa liv genom rädsla? När ni tar kontroll över era egna liv och fattar välgrundade beslut, och vägrar att tro på den propaganda som ni bombarderas med, endast då kommer ni att smaka på friheten att välja. Ni måste bestämma er för vad som är bäst för er. Ert hjärta kommer att vägleda er. Ni har inte fått höra sanningen och den är vad ni nu håller på att vakna upp till, och det kastar ett helt nytt ljus över allting.

Ni kan nu se helt klart att undergången för den mänskliga rasen var noggrant planerad och tills helt nyligen var ni totalt omedvetna om det. Så ni blir förlåtna om ni behöver lite tid till att få in det i huvudet och smälta det. Detta är en kritisk tid i mänsklighetens historia och det är nu dags att vakna upp och ta ert ansvar. Sluta att bete er som får, för tiden är knapp. Kabalen har stora planer för år 2014. De tror att de kommer att kunna genomföra dessa planer utan att ni hindrar dem. Det är därför det är så viktigt att ni tar er i akt och handlar som En.

Jag har talat många gånger sedan min bortgång om den stora betydelsen av LEYLINJER och varför Jordens naturliga energi avsiktligen har varit blockerad från er. Många av er förstår detta faktum och är villiga att vidta åtgärder för att ta bort blockeringarna som placerades strategiskt för att hindra Jordens naturliga energi från att strömma ut för att ge energin till mänskligheten och till er planet. Jag bad om att en speciell e-mailadress skulle skapas så att folk från vartenda land i er värld skulle kunna arbeta tillsammans för att kräva och återta den naturliga energin. Jag ber er nu att erbjuda era tjänster för mänsklighetens goda och för er planet och ta de steg som bör vidtas för att skapa en bättre värld för alla.

ley-lines@montaguekeen.com

Mark, som är en vetenskapsman och expert inom området för leylinjer, har skapat en strategi att följa. Han kommer att guida er och ge råd om detta ämne. Det är dags nu att bli aktiva för att släppa loss denna underbara energi och förnya er anslutning till Universum. Detta kostar ingenting, bara lite av er tid och ansträngning. Jag har bett Mark att skriva ner en snabb resumé över vad som krävs:

”Det är dags att fortsätta och slutföra det arbete som inleddes av sådana som Watkins, Guichard, Lockyer, Thorn, Hawkins and Michel m fl, för leylinjer är grundläggande för varje själs andliga väsen. Det kan inte längre finnas någon tvekan om att börja med att återigen upptäcka och återställa samt kartlägga de heliga vägar och telluriska energicentrum som ligger mitt under våra landskap. Dessutom, när de en gång är identifierade så finns inget behov av att rensa och åter rena dessa leder och platser för den tid som nu kommer. Det måste vara en global uppgift, då ingen del av Jorden är av mindre betydelse än någon annan när det gäller slutresultatet – ljuset av kärlek, fred och välstånd för alla människor.

Detta meddelande är en inbjudan till att delta i ett projekt av aldrig tidigare skådad omfattning, som ändå har tänkbara proportioner när det gäller effekten. Potentialen i att dela och samordna våra enskilda fynd är lika enormt stor som själva resultaten. Genom sådan spridning kommer förenandet av nationerna genom fördelarna med ett återställande av Jordens nätverk av leylinjer.

Stiftelsen ser fram emot ditt intresse och ditt deltagande i en snar framtid”.

Detta är en underbar möjlighet för alla människor i världen att arbeta tillsammans som ett. Ni kommer att bli förvånade över de resultat som väntar er. Tillsammans kommer vi att kunna rädda er planet och därmed mänskligheten. Varje ansträngning, oavsett hur liten, räknas. Varenda själ är viktig och behöver din hjälp. Låt oss börja året 2014 genom att vidta åtgärder, fredligt och i vetskap om att våra ansträngningar kommer att ge resultat som kan njutas av under kommande generationer. Du ombeds att skapa en bättre nutid och framtid för alla..

Tack för att du arrangerar detta, min kära, då det är väldigt viktigt.

Som alltid, din beundrande Monty!Website: The Montague Keen Foundation
Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

0 comments:

Post a Comment

SHELDAN SVENSKA

SVENSKA: Arcturus Kanaliserat av Dr. Suzan Caroll

AMIABLE CONTACT - SVENSKA

ROP PÅ HJÄLP FRÅN VÅR GALAKTISKA RYMDFAMILJ

SVENSKA: Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran, 4 april 2011

SVENSKA: Adama - Dianne Robbins, 11 februari 2011

SVENSKA: St. Germain - Nancy Tate, 5 Maj 2011

SVENSKA: Metatron - James Tyberonn - 16 april 2011

SVENSKA: Plejadiska Rådet via Solara An-Ra: Mars, 2011

SVENSKA: Från Dhammapadan, Mars 2011

Så var är vi nu och vart går vi härifrån?

SaLuSa

SVENSKA: Spirit Eagle, 15 Mars 2011

Ashtar, 8 mars 2011, Svenska

Ashtar Swedish, 28 december 2010

St. Germain in Swedish, 21 februari 2011

St. Germain in Swedish

Sananda Swedish, 28 januari 2011

SVENSKA: Moder/Fader Jord, 17 april, 2011

St. Claire, 2 februari 2011

SVENSKA HILARION VECKOVIS MEDDELANDEN

Sananda 15 februari 2011 in Swedish

Hathor Swedish, 3 januari 2011

St. Germain Svenska, 22 februari 2011

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life

Swedish - We are Beginning to Understand the Purpose of Life
click image

NEW MATTHEW

SVENSKA: St. Germain 12 april 2011

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.